بندرعباس باید از گذرگاه گردشگران به مقصد گردشگران تبدیل شود

حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده با تاکید بر اینکه بندرعباس باید از گذرگاه گردشگران به مقصد گردشگران تبدیل شود، گفت: برای حل بافت فرسوده بندرعباس از مناطق پیشرو الگوبرداری شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان هرمزگان، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد عبادی‌زاده در دیدار با شهردار و اعضای شورای شهر بندرعباس که در دفتر امام جمعه بندرعباس برگزار شد، شهرداری را موتور محرک شهر بندرعباس دانست و اظهار کرد: یکی از خواسته‌های قدیمی مردم شهر بندرعباس بازارچه‌های محلی است که اگر بتوان به کمک سرمایه‌گذاران بازارچه‌هایی را در کنار خورها راه‌اندازی کرد کمک خوبی به ارتقاء اقتصاد خانوار و شهر می‌کند.

 

وی با ذکر این نکته که باید فکری به حال سواحل بندرعباس کرد، عنوان کرد: شهر بندرعباس باید از گذرگاه به ایستگاه گردشگری تبدیل شود و جهت تحقق این امر باید ظرفیت‌هایی برای اقامت و جذابیت‌های گردشگری در سطح شهر به ویژه سواحل ایجاد شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به ظرفیت‌های ساحلی شهر بندرعباس و استان‌ هرمزگان، تصریح کرد: سیاست گریز از ساحل به سمت کویر مرکزی از دوران قاجار در کشور وجود داشته است که باید بر اساس بیانات مقام معظم رهبری (حفظه‌الله)، ظرفیت‌های دریا را به فرهنگ عمومی جامعه تبدیل کنیم.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده افزود: برای تبدیل ظرفیت‌های دریا به فرهنگ عمومی، باید شهرهای جدید را در پهنه‌های ساحلی تعریف کرد و پروژه‌هایی در این مناطق اجرا شود.

 

وی با اشاره به لزوم ارتباط‌گیری شهرداری و شورای شهر بندرعباس با شهرهای مختلفی که در حوزه بافت فرسوده موفق عمل کرده‌اند، مطرح کرد: الگویی در شهر سامن برای حل چالش بافت فرسوده اجرا شده که علاوه بر حل مشکلات مردم، باعث خلق درآمد برای شهرداری آن منطقه نیز شده است به همین جهت باید از این روش الگو گرفت.

 

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با بیان این نکته که بخشی از فرهنگ عمومی مردم، مربوط به شهرداری بندرعباس است، تشریح کرد: بر اساس رصدهای انجام شده برخی از مناطق نیازمند انجام اقدامات عاجل فرهنگی است و نیازمند همکاری نرم‌افزاری و سخت‌افزاری شهرداری با شورای فرهنگ عمومی هستیم‌.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده با ذکر این نکته که مسئولیت اجتماعی صنایع مستقر در هرمزگان در حال رشد است اما کافی نیست، خاطرنشان کرد: استان هرمزگان در بخش‌های مختلف از جمله زیرساخت، بهداشت، درمان و ... دارای چالش‌هایی است به همین جهت باید توازن در ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع مستقر در هرمزگان در دستورکار باشد و از این ناهمگونی موجود جلوگیری شود.

 

وی با اشاره به ناهماهنگی موجود بین دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان برای حل چالش‌های خرد مردم، عنوان کرد: در بازدیدها و سفرهایی که مناطق مختلف داشتم، عدم هماهنگی بین دستگاهی برای حل مشکلات خرد مردم کاملا مشهود است و در صورت هماهنگی میان مدیر چند دستگاه اجرابی بسیاری از مشکلات مردم حل می‌شود.

 

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به چالش‌های موجود میان چندین دستگاه‌ اجرایی از جمله شهرداری، تصریح کرد: استاندار هرمزگان باید اکیپی را برای برقراری هماهنگی بین بخشی قرار دهد و حل چالش‌‌های بین دستگاهی را به عنوان یک اصل پیگیری کند.

 

 

 

 

کد خبر 1241957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha