صالحی پیمان نام آشنایی برای مردم شهرستان بهار و همچنین استان همدان است. شرکت صالحی پیمان شرکتی است که به تولید شوریجات و ترشیجات و صنایع تبدیلی در زمینه محصولات کشاورزی معروف است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، اصحاب رسانه‌ای استان همدان به همراه مدیرعامل استاندارد استان از کارخانه صالحی پیمان بازدید کردند.

علی صالحی پیمان، مدیرعامل کارخانه صالحی پیمان گفت: پدر و عموی بنده در سال 1369 فعالیت خود را در زمینه تولید شوریجات و ترشیجات و... آغاز کردند و در نهایت فعالیت کاری آنان در سال 1374 از یکدیگر جدا شد و مجموعه‌ای  ما به نام صالحی و صالحی پیمان فعالیت می‌کند.

وی افزود: مجموعه شرکت اخوان صالحی30 هزار متر مربع است که در سال‌های اخیر با پیشنهاددوستان و تقاضای بازار وارد صنعت پاستوریزه شدیم در حال حاضر 40 درصد محصول پاستوریزه و 60 درصد تخمیری است.

وی با بیان اینکه اولین استاندارد خود اظهاری خیارشور تخمیری توسط یکی از همکاران محروم ما اخذ شد تصریح‌کرد: پایه محصولات ما خیارشور است به طوری که از نظر حجمی 65 درصد خیار و 25 درصد زیتون و 5 درصد انواع ترشیجات را تولید می‌کنیم.

صالحی پیمان با بیان اینکه برای برداشت خیار 120 نفر نیروی انسانی فعالیت می‌کنند،ابرازداشت: ما محصولات خود را از سه استان همدان، کردستان و زنجان تامین می کنیم و صادرات تولیدات را به کشورهای عراق، افغانستان و پاکستان و کانادا و سویس و سوریه داریم.

وی در مورد ثمربخش تر بودن گلمحمدی در این منطقه گفت: دمای محیط این منطقه و ارتفاع آن از سطح دریا به پربار بودن این محصول کمک بسیاری خواهد کرد و این منطقه بهترین گزینه برای کشت گل محمدی است.

وی همچنین اظهارداشت: این گیاه تنش آبی بسیار کمی دارد؛ چرا که تنها به اندازه‌ای آب نیاز دارد که زنده بماند و در همان حد بسیار پرثمر است و اگر بیش از اندازه آب بخورد گلدهی کمتری خواهد داشت.

صالحی پیمان زمین زیر کشت گل محمدی را 27 هکتار برشمرد و گفت: به طور متوسط در هر هکتار 5 تن برداشت گلمحمدی داریم اما پیش‌بینی ما برای سال آینده 7 تن است.

مدیرعامل کارخانه صالحی پیمان در ادامه به نیاز نیروی انسانی زیاد برای برداشت محصول گل محمدی در بازه ۲۵ تا ۳۰ روزه اشاره کرد و گفت: ما در مدت کوتاه برداشت گل محمدی به نیروی انسانی زیادی نیازمندیم، به طوریکه 550 الی 700 نفر روزانه در مزرعه مشغول به کار بودند که هم اکنون با کمبود نیرو مواجهیم.

وی ادامه‌داد: مجتمع صالحی پیمان 11 نشان استاندارد دارد که در زمینه‌های انواع ترشیجات، شوریجات، گلابگیری، زیتون ودیگر محصولات فعالیت می‌کند.

 وی گفت: دراســتان همدان کشــاورزان بــه دنبال محصولی هســتند که زود برداشــت کرده و به پول برسند در حالی که در ثمره محصولی باید 3 الی 4 سال صبوری کرد.

صالحی پیمان با اشاره به اینکه کشت مکانیزه باید در دستور کار باشــد افزود: امروز در کشت محصولاتی مشــکل نیروی انســانی داریم و چون نمیتوانیم از کارگران افغان بهره‌مند شویم و ممنوعیت وجود دارد، در صددیم از کارگران کاشــانی استفاده کنیم تا مردم استان همدان یاد بگیرند که چطور محصولی مثل گل را بچینند.

مدیرکل اســتاندارد اســتان همدان گفت: بایددر راســتای کیفیت برای محصولات تولیدی استان استاندارد اجباری تعریف کرد.

دکتر جعفر امیری پریان دربازدید با اصحاب رسانه ازمجتمع تولیدی صالحی پیمان ضمن قدر دانی ازمدیروپرسنل این مجتمع اظهار کرد: هیچ استانداردی به دوراز استاندارد درونی خود تولید کنندگان نیست و بایدتولید کننده به این یقین برسد که محصول با کیفیت رااگر تولید کند بازار خوبی دارد و محصولش دارای برندو معتبر میشود.

امیری پریان افزود: باید صنایع غذایی ما در ریل اصلی خود قرار گیــرد و امیدوارم به روزی برســیم که هرمحصولی که از همدان خارج شده و تمام نقاط کشور به اسم همدان توزیع میشود با کیفیت باشد و مردم آن رابا خیال آسوده خرید کنند.

وی با بیان اینکه هر آنچه در تولید به کیفیت اهمیت دهیم قطعا صاحب برند خواهیم شد و نه تنها در کشور بلکه در جهان نیز نام نیکی خواهیم داشت افزود: اگر پیشینه تاریخی صنایع سایر کشورها را بررسی کنیم متوجه میشویم که آنها نیز در تولید سختگیری داشتند چون تمام تولید کنندگان خود به این مسئله پی بردند که کاال باید با کیفیت تولید شود.

مدیرکل اســتاندارد استان همدان داشــتن استاندارد کالای عرضه شده را مهم عنوان‌کرد و گفت: باید برای محصولاتی استاندارد اجباری تعریف کرد متاسفانه در برخی مواقع از سوی برخی تولیدکنندگان شاهد قانون گریزی، صرف کمترین انرژی در برداشت محصول هستیم در حالی که به دنبال بازدهی صدرصدی هستند واین اتفاق دامن خیلی از صنایع ما را گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در این شرایط بسیاری از صنایع در کوتاه مدت یا میان مدت دچار رکود می‌شــوند و مشکلاتی ایجاد میشود چرا که کیفیت را در اولویت نگذاشتند گفت: هر کدام از تولید کنندگان به دنبال این هستند که بگویند ما رتبه اول تولید را داریم در حالی که باید به کیفیت محصول توجه کنیم و امیدواریم روزی محصولات همدان را با خاطر کیفیت و اســتاندارد بشناسند که حتی چشم بسته از محصولات این استان خرید کنند.

امیری پریان با تاکید به اینکه همدان از لحاظ صنایع غذایی نظیر کشمش ظرفیت بینظیری دارد و محصولات با کیفیت میتواند این استان را در جهان شناخته کند خاطرنشان‌کرد: امیدوارم اداره استاندارد را در تولید صنایع غذایی یک اداره مانع نبینیم چرا که وظیفه این مجموعه آن است که کیفیت محصولات حفظ شود.

وی با بیان اینکه سرعت بخشی در صنعت هدف ماست مگر اینکه یک صنعت خود نخواهد در مسیری که تعریف شده درست قرار گیرد عنوان‌کرد: به دنبال این هســتیم تولیدکنندگان هر جایی که نیاز به کمک داشــتند، دریغ نکنیم و یک مسیر و حدی را تعریف کنیم که تمام صنایع در این راستا حرکت کنند و به آن استانداردهای لازم برسند.

مدیرکل استاندارد استان همدان با بیان اینکه کمک کنیم به این هدف برسیم که برند همدان یک برند نیک نام و معتبر در کشور و دنیا باشد خاطرنشان‌کرد: سازمان ملی استاندارد طی یکسال اخیر مواضع محکمی داشته و قدم‌های محکمی را در این زمینه برداشته است، آنچه مدنظر شورای عالی استاندارد بوده مورد توجه ماست و قطعا در افزایش کیفیت کالاها تلاش خواهیم کرد.

 

کد خبر 1242012

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha