حجت الاسلام والمسلمین «سیدحبیبالله حسینی»، از شاگردان ممتاز مرحوم آیت الله العظمی سیدحسین بروجردی (ره) و از استادان درس خارج فقه حوزه علمیه تهران در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه مساجد در دوره طاغوت با وجود همه فشارها و تهدیدات مجلس عزای حضرت فاطمه زهرا (س) را برگزار می کردند، اظهار کرد: مردم در آن دوره بسیار پرتهدید و فشار نیز به دلیل اعتقاد به وحدت میان شیعه و سنی، از طرح مطالب اختلافی دوری و تعظیم شعائر دینی را در مجالس فاطمی دنبال می کردند.
این استاد خارج فقه حوزه علمیه تهران و شاگرد ممتاز آیتالله العظمی بروجردی افزود: به خاطر دارم مرحوم آیت الله العظمی بروجردی، زعیم عالی قدر جهان تشیع نیز در دیداری که سالیانه با ائمه جماعات مساجد و مسئولان هیئت های مذهبی داشت آنان را به وحدت گرایی و دوری از بیان مطالبی که اختلافبرانگیز است، توصیه می کرد.
وی اضافه کرد: خود ایشان نیز مجلس بزرگی در روز شهادت حضرت زهرا (س) برگزار می کرد و مسجدی ها و هیئتی ها در صبح روز شهادت حضرت فاطمه (س) خود را به مسجد اعظم قم می رساندند تا در مجلس عزای فاطمی شرکت کنند. کاش رسانه ها بودند تا آن همه عظمت و شکوه را به تصویر بکشانند. همه پیرامون یک مرجع تقلید در عزای شهادت حضرت ام ابیها (س) جمع می شدند و وحدت را جلوهگر می کردند.
حجت الاسلام حسینی در ادامه گفت: مرحوم آیت الله بروجردی مراسم فاطمیه را به نماد وحدت شیعه و سنی تبدیل می کرد و همراهی قابل توجه ائمه جماعات و اهالی مساجد و هیئتی ها کاملا به چشم می آمد. مکاتباتی که این مرجع تقلید با علمای اهل سنت داشت نیز نشان دیگری از باور ایشان به وحدت میان مسلمانان دارد. امروز نیز که دشمن تلاش می کند میان مردم ما اختلاف ایجاد کند باید فاطمیه را به فرصتی برای تقویت وحدت تبدیل کنیم و ائمه جماعات باید پرچم دار این روند باشند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: شاگردان مرحوم آیت الله بروجردی نیز در همه جای ایران با اجتناب از مسائل اختلافی، عزای فاطمی را در مساجد و هیئت ها و تکایا اقامه می کردند. همچنان که امروز نیز با تبعیت از مقام معظم رهبری، علما همان روش را در ایام فاطمیه پیگیری می کنند.
نظر شما