به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، حجت الاسلام عباس عبدالهی در نشست با بیش از ۴۰ نفر از مدیران موسسات قرآنی استان سمنان با بیان اینکه تمام مؤسسات قرآنی و زیرمجموعه تبلیغات اسلامی استان سمنان در سال گذشته پایش شدند که حدود ۱۰۰ مجموعه قرآنی زیرمجموعه این نهاد قرار دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان ترویج و ارتقای فعالیتهای قرآنی در استان را از جمله رویکردها و سیاستهای سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کردوافزود: برگزاری آزمونهای تخصصی حفظ و قرائت و ارائه مدرک و آموزش و توانمند سازی استعدادهای قرآنی نوجوانان و جوانان و برخی کارگاههای تخصصی در گرایشهای تخصصی حوزه قرآن از اقدامات ما در سازمان تبلیغات اسلامی است.
وی فعالیت در حوزه قرآن بسیار مقدس دانست وافزود:سازمان تبلیغات اسلامی خود را خادم فعالان این عرصه میداند.
حجت الاسلام عبدالهی در ادامه به پایش تمام خانههای قرآن شهری و روستایی درسال ۱۳۹۹ اشاره داشت واظهارکرد:این اقدام در راستای شناسایی مؤسسات جدیدترانجام شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با تأکید براینکه رسالتی بسیار سنگین بر عهده فعالان قرآنی و جامعه قرآنی کشور و استان است ادامه داد: باید همه اساتید، مبلغان و محققان در این راستا دغدغه احیای قرآن در زندگی مردم داشته باشند و در این مسیر از هیچ تلاشی دریغ نکنند.
به گفته وی برگزاری برنامههای ترویجی در مناسبتها مانند دهه فجر، ایام محرم و مناسبتهای ملی مانند ایام شهادت شهید سلیمانی، دورههای ختم قرآن، مجالس تلاوت، کرسیهای قرآنی و … در زمره برنامههای تبلیغات اسلامی در طول سال است.
حجت الاسلام عبدالهی صدور مجوزها شامل خانههای قرآن روستایی، شهری و مؤسسات که دارای شناسه حقوقی هستند را از دیگر اقدامات سازمان تبلیغات اسلامی عنوان کردوافزود: نظارت بر فعالیتهای این مؤسسات شهری و روستایی نیز در زمره رسالتهای تبلیغات اسلامی محسوب میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان تصریح کرد: اگر نسل جوان با اقدام مناسب و جذاب خانههای قرآنی و موسسات مرتبط با آیات نورانی و معنوی کلام وحی انس بگیرند قطعا در مقابل ناهنجاریها و آسیبهای فرهنگی و اجتماعی مصون میماند.
وی به اهمیت فعالیتهای فرهنگی و دینی در کنار سایر برنامهها توسط نهادها و مراکز فرهنگی و تبلیغی و مراکز آموزشی اشاره کرد و یادآور شد: ارتقای دینی دانشآموزان به همکاری و اقدام تمامی متولیان امر نیاز است.
مدیران موسسه های قرآنی استان سمنان در این دیدار مسائل و مشکلات خود را مطرح و خواستار حمایت بیشتر از موسسه های قرآنی شدند.
تاکید بر حمایت از سند توسعه قرآنی استان سمنان، بیمه فعالان قرآنی، افزایش سقف اعتبارات و تسهیلات اعطایی به موسسات قرآنی، در قالب تبصره ۱۴، مشکلات مالیاتی و ... از مسائل و مشکلات و نیازهای فعالان و موسسه های قرآنی در استان سمنان در این نشست اعلام شد.
نظر شما