خبرگزاری شبستان-خراسان جنوبی؛ فاطمه رحیم زاده - حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی 9 دی ماه 1388 نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات نظام به حساب می آید. حماسه نهم دی نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که وقی متوجه فتنه و ایجاد مشکل برای اصل نظام کردند به صورت خود جوش به میدان آمدند.
در سال 88 و پس از برگزاری انتخابات خرداد ماه، آشوبهای خیابانی در تهران و دیگر نقاط کشور شکل گرفت. با وجود حضور بی نظیر مردم در پای صندوقهای رأی، اعتراضات برخی از افراد به نتیجه، به فتنه و آشوب خیابانی منجر شد و این فرصت را از کشور و نظام سلب کرد که در مجامع بین المللی از این حمایت بی چون و چرای مردم از کشور و نظام بهره ببرند و اقتدار کشور اسلامی ایران را بیش از پیش به رخ جهانیان بکشانند.
این آشوب ها و اغتشاشات ناشی از آن حتی سبب شد بسیاری از این فرصت استفاده کرده و به نفع اهداف خود بهره ببرند. هر چند بعدها آنچه در پس پرده پنهان بود، نمایان شد و دست دشمن قسم خورده ای رو شد که سالها برای رسیدن به این روزها و آشوب ها و اغتشاشات برنامه ریزی کرده بود.
هتک حرمت فتنه گران در روز عاشورا گویای این بود که آنها به ارزشها و اعتقادات جامعه اسلامی از جمله امام حسین (ع) و عاشورا معتقد نبودند و روز عزای حسینی را به جشن تبدیل و به صفوف نماز عزاداران حمله کردند و شعارهایی دادند که خود گویای این بود که این مسئله از جای دیگری آب می خورد و آنها با نظام اسلامی و اصل ولایت سر جنگ دارند.
در شکل گیری حماسه 9 دی، سران فتنه نظر مردم را که از دل صندوق بیرون آمده بود را قبول نکرده و علی رغم همه فرصت هایی که به آنها داده شد، همچنان بر طبل فتنه می کوبیدند. فتنه گران در راستای اهداف دشمنان، سعی در برهم زدن امنیت و اعتبار نظام اسلامی داشتند تا جایی که این هتک حرمت به عاشورا و عزاداران حسینی، مردم ایران را خشمگین، نگران و چشمشان را گریان کرد و 9 دی ماه را به حماسه ای بی بدیل در تاریخ انقلاب مبدل کرد و سبب شد مردم در حمایت از ولایت و مقام معظّم رهبری باری دیگر برای حرکتی عظیم به صحنه بیایند و دست در دست هم علیه تمام آنهایی که شعائر دینی و اعتقادات آنها را به سخره گرفته بودند متحد شوند تا دنیا بار دیگر ببیند ملت ایران تمام قد پای نظام و انقلابشان مانده اند.
روز نهم دی ماه در تاریخ انقلاب اسلامی با عنوان روز بصیرت و میثاق با آرمان های نظام و مقام معظم رهبری به یوم الله تبدیل و در تارخ نظام ماندگار شد. در این روز ماندگار و تاریخی ملت همیشه در صحنه ایران اسلامی، حماسه ای دیگر آفرید و باعث خنثی سازی دشمنان نظام شد.
در این روز مردم نشان دادند که دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبی می شناسند و فریب توطئه دشمنان داخل و خارج از کشور را نمی خورند.
۹ دی ماه؛ تجلی وحدت ملت ایران بر مدار ولایت
استاد و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان جنوبی با بیان اینکه نهم دی حرکت مردم حول محور ولایت و جمهوریت اسلامی است، اظهار داشت: در مراسم تشییع پیکر شهدای گمنام شاهد خروش مردم ولایی ایران اسلامی در جای جای کشور بودیم. این گونه مراسم و حضور مردم همه نوعی حماسه نهم دی هستند.
دکتر مجید عبدالرزاق نژاد حضور باشکوه و میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر شهدا گمنام را نوعی رفراندوم با رای تایید مجدد به انقلاب و آرمانهای آن دانست و گفت: کدام کشور مدعی دموکراسی، تمدن و ... در دنیا اینگونه حرکتهای اجتماعی-اعتقادی تایید کننده حاکمیتهای خود را دارند؟ این درحالیست که مردم ایران اسلامی با حضور باشکوه خود در مناسبت های مختلف با نظام مقدس جمهوری اسلامی، آرمانهای انقلاب و شهدا و مقام معظم رهبری تجدید بیعت می کنند.
وی تأکید کرد: مطالبهگری ما نباید مخرج مشترکی با دشمنان داشته باشد چرا که خط قرمز ما انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی و ولایت است و جایی که دشمن بخواهد سوءاستفاده از مطالبات عمومی مان بنماید استخوان در گلو و خار در چشم سکوت کرده اما در جایی دیگر با مسئولان جهت رفع کاستیها طرح موضوع میکنیم.
استاد و عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی بیرجند از مسئولان خواست نگذارند سفره مردم غیور، ولایتمدار، متدین و پایبند به جمهوری اسلامی، که جگر گوشه های خود را تقدیم نظام کردند، روز به روز کوچکتر شود.
دکتر عبدالرزاق نژاد به سفر اخیر رئیس جمهور به استان اشاره کرد و با بیان اینکه به برکت حضور هیأت دولت سه روز ادارات جواب مردم را بهتر از گذشته دادند، ابراز امیدواری کرد: هر سه تا چهار ماه همین تیم (نمایندگان تام الاختیار) به مدت سه روز بدون حضور شخص رئیس جمهور (که درگیر مسایل کلان کشور هستند) در استان و ادارات مختلف مستقر شوند تا مطالبات انباشته شده مردم جواب داده شده و مردم حضور دولت مردمی را در کنار خود بهتر و بیشتر احساس کند.
۹ دی برخواسته از بصیرت انقلابی و تعهد قلبی مردم به نظام
وی با بیان اینکه مناسبت هایی مانند نهم دی فقط یک روز در سال نیستند، افزود: از ابتدای انقلاب نهم دیهای متعددی که برخواسته از بصیرت انقلابی و تعهد قلبی مردم به نظام بوده، داشتیم ولی نهم دی 1388 به عنوان روز بصیرت شاخص شد همانطور که از بین شهدای متعدد مظلوم حرم، شهید حججی و از بین سرداران دفاع مقدس و مقاومت، شهید حاج قاسم سلیمانی شاخص شدند.
عبدالرزاق نژاد حضورباشکوه مردم در مراسم تشییع پیکر پاک شهدای گمنام را 9 دی دیگری دانست و گفت: مناسبتهای مختلف مانند 22 بهمن و... در هر سال 9 دی و روز تبلور بصیرت انقلابی مردم هستند اما برخی مناسبت ها مانند 9 دی سال 88 شاخصتر شده است.
وی گریزی به انتخابات سالهای مختلف و حضور باشکوه مردم در انتخابات زد و افزود: جدای از انتخاب فرد، مردم با حضور باشکوه خود به نظام مقدس رأی دادند اما با این وجود این مهم مانند 9 دی شاخص نشد چراکه خواست و اراده خداوند در تحقق «ان الله معنا» مومنان و مجاهدین فی سبیل الله در 9 دی 88 و در پاسخ به ظلم برخی خواص و همبستگی آنها با دشمنان اسلام و قرآن و جمهوری اسلامی بود.
به گفته این استاد دانشگاه مجموع اتفاقات، زنجیره وار در کنار هم قرار گرفته و در کنار آن هم نگاه و لطف خداوند در تحقق «ان الله معنا» باعث شاخصتر شدن برخی مناسبتها می شود.
استاد داشگاه صنعتی و عضو هیأت علمی دانشگاه با بیان اینکه انقلاب صاحب دارد، گفت: اگر با قلب خود به این مهم توجه کنیم در بحران و فشار ها خود را نشان داده و اتفاقات شاخص را شاخصتر می کند.
عبدالرزاق نژاد تأکید کرد: 9 دی 88 به علت کم لطفی خواصی که از آنها انتظار صداقت و همراهی بود ولی برعکس با طرح اتهامات بدون سند و فاصله گرفتن از انقلاب باعث تحمیل ظلم بزرگی به نظام شدند.
کلام خدا از زبان مقام معظم رهبری جاری می شود
وی به سخنان مقام معظم رهبری بعد از فتنه سال 88 اشاره کرد و گفت: درحالیکه به سبب ظلم بزرگی که خواص به نظامی که رهبرش نایب امام زمان (عج) و مردمانش منتظر ظهور حضرت هستند روا داشتند، دامنه جسارت معاندین نیز گسترش یافته بود و لذا نایب آقا امام زمان (عج) در سخنرانی خود بعد از اشاره به اقدامات خصمانه خواص، خود را یک تنه در مقابل همه فتنهگران و معاندین در دفاع از اسلام و انقلاب قرار داده و فرمودند من جان ناقابلی دارم، جسم ناقصی دارم، اندک آبروئی هم دارم که این را هم خود شما به ما دادید؛ همهی اینها را من کف دست گرفتم، در راه این انقلاب و در راه اسلام فدا خواهم کرد؛ اینها هم نثار شما باشد.
وی در خصوص نقش رهبری در خنثی سازی توطئه دشمنان گفت: مقام معظم رهبری به عنوان عارف، زاهد، الگوی توحیدی حکمرانی بوده که کلام ایشان در امتداد و ادامه کلام امام زمان (عج) است.
به گفته وی حرف و صحبت مقام معظم رهبری از روی نفس نیست کلامی است که از دل فردی متقی، عارف و نائب امام زمان جاری می شود کسی که همواره در یاد خدا و متوسل به اهل بیت علیهم السلام بوده و برکت و روزی سال را از مراسم دهه فاطمیه و حضرت صدیقه طاهره (س) می گیرد.
استاد دانشگاه صنعتی بابیان اینکه کلام خدا از زبان مقام معظم رهبری جاری می شود، افزود: مقام معظم رهبری نه تنها در قائله فتنه 88 بلکه در هر جا و مکان کلامی گفتند کلامشان حجت و گره گشا بوده و آبی روی آتش شده است.
ریشه فتنه ها در غرب
مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند هم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان 9 دی را روز تجلی میثاق امت حزب الله با مقام ولایت عنوان کرد و گفت: در سال 88 عناصر خود فروخته داخلی و خارجی فتنه به راه انداخته تا مشروعیت سیاسی نظام را زیر سؤال ببرند.
علی نوفرستی با بیان اینکه جریابات سال 1388 از خرداد ماه شروع و تا دی ماه ادامه داشت، افزود: مردم فهیم کشور در دی ماه با حضور باشکوه خود در راهپیمایی بار دیگر توطئه دشمنان را خنثی کردند.
به گفته وی از زمان شروع فتنه در سال 1388 رهبر انقلاب بارها مردم را به صبر، قانون مداری، برگشت به آرمان های نظام توصیه کردند و سخنرانی به نماز جمعه کشیده و سخنرانی مقام معظم رهبری ماندگار شد.
مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد با بیان اینکه در جریان فتنه سال 1388 جریانات به ایام عاشورا رسید افزود: وقتی مردم متوجه هتک حرمت به اهل بیت، ائمه و ایجاد فتنه در مقابل اسلام شدند با حضور باشکوه خود در صحنه توطئه دشمنان را خنثی کردند.
نوفرستی با بیان اینکه ریشه فتنه ها در غرب است، یادآور شد: مردم در روز 9 دی ماه به پا خاسته و با آرمان های نظام، ولایت فقیه و... تجدید بیعت کردند.
وی گریزی به سوابق کشورهای اروپایی و دنیای غرب زد و گفت: هیچ یک از این کشورها دلسوزی برای مردم دیگر کشورها ندارند.
به گفته وی باید دید دلسوز نظام چه کسی است و اگر مشکلی پیش آید چه افرادی برای حل آن ورود می کنند.
مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بیرجند تخریب اموال عمومی، هتک حرمت، آتش زدن اماکن و... را آسیب رساندن به اموال عمومی و بیت المال دانست و گفت: در داخل افراد روبه روی هم استاده و خارج نشین ها از آن استفاده می کنند.
نوفرستی به شعار تفرقه بینداز و حکومت کن اشاره کرد و یادآور شد: مردم ایران اسلامی بصیر هستند و با آگاهی خود در برهه های زمانی مختلف حضور دارند.
مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تأکید کرد راه و روش اعتراض درست نیست و نباید با دشمنان نظام هم نوا شد.
نظر شما