به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کرمانشاه،صفورادانایی فرد:
ملّت ایران در نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ با حضور آگاهانه و مقتدرانه و بیعت دوباره با آرمانهای امام خمینی (ره) و مقام معظّم رهبری حماسهای جاودان و به یاد ماندنی را در تاریخ انقلاب آفریدند.
مردم با بصیرت و انقلابی ایران اسلامی در حرکتی خودجوش با پخش اعلامیه هایی مبنی بر راهپیمایی در روز ۹دی جهت اعلام برائت از فتنه گران و حمایت از رهبری و آرمان های انقلاب و اسلام دست به تظاهراتی با شکوه و به یادماندنی زدند و نهم دی ماه حماسه بی سابقه و پرشکوهی رقم خورد که خواب را از چشم یاوه گویان فتنه گر گرفت و همه مردم به عشق ولایت فقیه و رهبری بدون در نظر گرفتن عقاید سیاسی و حزبی در حماسه با شکوه ۹ دی شرکت کرده بودند.
در این روز مردم ایران نشان دادند دشمنان خود و انقلاب خود را به خوبی می شناسند و هرگز فریب حیله ها و نیرنگ های آنان را نمی خورند و اجازه نخواهند داد دشمنان برای آنها تعیین تکلیف کنند.
در راستای شناخت ابعاد قیام تاریخی مردم در ۹ دی ۸۸ با خسرو تمری رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلام شهرستان سرپل دهاب به گفت و گو نشستیم که می توانید شرح آن را در ذیل بخوانید.
چه تفاوتی بین اغتشاشات ۹دی ۸۸ با اتفاقات اخیر کشور وجود دارد؟
حماسه ۹ دی اوج بصیرت و آگاهی ملت ایران برای مواجهه با دشمنان و جریان های معاند است همچنین این حماسه بی نظیر نشان داد ملت ایران از بصیرت بالایی برخوردار هستند و در صحنه های مختلف این موضوع ثابت شده است و شباهت این اتفاقات با اتفاقات سال ۸۸ بیانگر آن است که دشمنان به صورت دائم و مستمر به دنبال توطئه و دسیسه علیه ملت ایران و نطام اسلامی هستند وبا تمام توان دشمنان تلاش می کند تا جلوی قدرت و اقتدار ایران را بگیرند.
در هر دو دوره بخشی از نخبگان با دسیسه های خارجی تلاش کردند جامعه را به آشوب بکشانند و در این راستا دست به هر نوع اقدامی زدند و در هر دو مقطع اغتشاشگران به سرعت ماهیت خود را نشان دادند و تقابل خود را با ارزشهای دینی و انقلابی جامعه به نمایش گذاشتند و حمله به مساجد و تکیه ها نمونه اشتراکات این اتفاقات بود.
حوادث سال ۸۸ بخشی از جریان سیاسی عهده دار فتنه بودند اما در اتفاقات اخیر جریان سلبریتی ها میدان دار حوادث بودند که البته پیش بینی می شد که راه به جایی نخواهند برد.
تا چه اندازه با تببین زوایای مختلف ۹ دی ۸۸ میتوان از بحرانهای موجود و احتمالی جلوگیری کرد؟
بحران سال ۸۸ یک بحران ساختگی با توطئه دشمنان بود ، اما بحرانی جدیی که از پشتوانه بالای جریان نظام سلطه برخوردار بود ، که خوشبختانه با بصیرت مردم مرتفع شد؛ اما لازم است تمامی زوایای اتفاقات سال ۸۸ در قالب تولیدات فرهنگی و هنری و به ویژه سینمایی به تصویر کشیده شود تا جامعه نگاه متفاوت تر و قابل تجربه تری را داشته باشند . موضوعی که تا حدودی از آن غفلت شده است.
حضور پر شور و همیشه در صحنه ملت ایران در همه مناسبت ها نشان می دهد که در دفاع از آرمان های انقلاب در در برابر دشمنان می ایستند.
آیا ۹ دی ۱۴۰۱ فرصت خوبی نیست تا با زبان نسل جدید با آنها گفتوگو و شبهاتشان پاسخ داده شود؟
دهه بصیرت بهترین فرصت برای جهاد تبیین در حوزه های مختلف و تببین اتفاقات و حتی دستاورد ها است و ۹ دی فرصتی است برای آن که عمق توطئه ها و برنامه های دشمنان برای مردم و به ویژه نسل جوان بیان شود .
یقینا آنچه می تواند نظام اسلامی را در مسیر رشد قرار دهد و از توطئه ها مصومن بدارد بیان حقایق جمهوری اسلامی برای جامعه و به ویژه نسل جوان است ، و بیش از هر چیز لازم است افتخاراتی که نسل جوان بدست آورده اند لیان شود و نمونه افتخارات هشت سال دفاع مقدس است که با عزم راسخ مردم به ویژه جوانان تحقق پیدا کرد.
دهه بصیرت و دهه اول دیماه فرصتی مناسب برای تبیین واقعیات و بیان ناگفتههای انقلاب اسلامی برای نسل جوان است.
برگزاری کرسیهای آزاد اندیشی در دانشگاهها و مساجد میتواند محفلی برای تبیین زوایای دقیق اتفاقات اخیر کشور باشد؟
کرسی آزاداندیشی بستر و محفلی است برای گفتگوی آزادانه حول موضوعات مختلف فکری، سیاسی، فرهنگی و علمی است و هر محفلی که در آن دانشجویان بتوانند حول یک موضوع مشخص با یکدیگر در یک فضای آزاد، منطقی و اخالق مدار، گفتگو کنند، مصداقی از یک کرسی آزاداندیشی است.
یکی از راهکارهای لازم برای تببین دستاوردهای انقلاب و نظام کرسی های آزاد اندیشی در مراکز مختلف است ، بی شک جوانان امروز سوالات و مطالبات زیادی دارند که اگر فرصت و بستر لازم برای بیان آن داشته باشند می توان نتیجه مطلوب از آن گرفت ، چرا که دستاوردهای نظام و انقلاب در سطح بسیار بالایی قرار دارد که می توان با افتخار از آنها نام برد .
باتوجه به فاصله کوتاه بین ۹ دی و سالگرد شهادت شهید سلیمانی، نخبگان جامعه و اساتید حوزه و دانشگاه میتوانند از این زمان مقتضی برای بیان اندیشههای شهید سلیمانی در مواجه با نسل جوان بهره ببرند؟
شهید سلیمانی یک فرد عادی نبود، خداوند این مقام و جایگاه ویژه را به افراد عادی عنایت نمی کند بلکه ایشان یک فرد مخلص و از نظر فرهنگ اسلام و اهل بیت(ع) در سطح بسیار بالای بود.
شناساندن افکار و مجاهدت های حاج قاسم سلیمانی را برای جامعه و به ویژه نسل جوان بسیار ضروری است و هر تلاشی در شناساندن کارها، مواعظ، افکار و اندیشه های ایشان صورت گیرد بسیار ارزنده است و ایشان یک الگوی مناسبی برای جامعه کنونی به خصوص نسل جوان این کشور می باشد.
شهید حاج قاسم سلیمانی چهره محبوب انقلاب اسلامی ایران و شخصیت این شهید والا مقام در نزد ایرانیان با تمجید همراه است و در حقیقت حاج قاسم سلیمانی اسطوره ای که مردم آن را پذیرفته اند و رفتار و اخلاق این شهید والامقام به عنوان الگوهای ارزشمند می باشد. شهید حاج قاسم سلیمانی الگویی از وحدت، ولایت پذیری ، مردم داری ، با بصیرت و انقلابی است که باید از او الهام بگیریم.
نظر شما