احمدرضا بسیج در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان چهارمحال و بختیاری، با تبیین تفاوت فتنه ۸۸ با اغتشاشات اخیر کشور، اظهار داشت: در سال ۸۸ آنچه رخ داد حاصل جمع یک مثلث از خیانت، خباثت و رذالت افراد داخلی بود و پس از آنکه این فتنهگران آشوب را شکل دادند دشمن خارجی سوار آن شد اما اغتشاشات اخیر کشور فتنه برنامهریزی شده از قبل و به دست عوامل خارجی بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در فتنه ۸۸ با خیانت افرادی روبرو بودیم که روزی در رأس امور کشور قرار داشتند و از سوی دیگر افرادی که نسبت به انقلاب اسلامی کینه و دشمنی داشتند و افراد سودجو و سوءاستفادهگر همراه این فتنه شدند و مثلت شوم خیانت، خباثت و رذالت را تشکیل دادند.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: در فتنه اخیر دشمنان خارجی کشور به ویژه آمریکا به دنبال تجزیه و فروپاشی بودند بطوریکه در سند امنیت ملی ۲۰۲۲ آمریکا بر این موضوع تاکید شده بود چراکه پس از انتخاب آیت الله ابراهیم رئیسی به عنوان رییسجمهور کشور، ایران از رتبه چهارم دشمنی با آمریکا در این سند در رتبه سوم جای گرفت از همین رو آمریکا تمام تلاش خود را به کار گرفت که مانع رشد و توسعه کشور شود.
بسیج با بیان اینکه اغتشاشات اخیر یک جنگ ترکیبی علیه ایران اسلامی بود، اظهار داشت: در اغتشاشات اخیر دشمن با حربه اقتصاد، فضای مجازی و تغییر ارزشها و نگرشها علیه ایران اسلامی مجهز شد اما خسارتها و آسیب این اغتشاشات نسبت به فتنه ۸۸ کمتر بود چراکه مردم در این زمان آگاهتر و هوشیارتر بودند و با هوش سیاسی بالا مانع تحقق اهداف دشمن شدند.
وی خاطرنشان کرد: جدای از اینکه عامل اصلی شکل گیری اغتشاشات اخیر کشور عوامل خارجی بودند اما مزدوران غرب، عدهای هیجان زده و خشونتطلبان داخلی نیز با این فتنه در کف خیابان همراه شدند.
عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (ص) بر ضرورت دشمنشناسی تاکید کرد و گفت: بر اساس فرموده حضرت محمد (ص) عاقلترین مردم کسانی هستند که دشمن را به خوبی میشناسند و از آن نافرمانی میکنند از همین رو باید هر چه میتوان در تبیین چهره دشمن، اهداف و برنامههای آن به ویژه برای نسل جوان اقدام کرد.
بسیج با انتقاد از نقش خواص و نخبگان در تبیین فتنههای دشمن، تصریح کرد: در فتنه ۸۸ و دیگر فتنههای شکل گرفته پس از آن نخبگان و خواص کشور نتوانستند نقش خود را به خوبی ایفا کنند و در بزنگاهها سکوت اختیار کرده و این عامه مردم بودند که جلوتر از آنها با بصیرت و بینش بالا فتنهها را خاموش کردند.
وی تاکید کرد: باید ابعاد فتنه به شکل هنرمندانه برای نسلهای جوان تبیین شود تا برای آنها قابل پذیرش باشد که این مهم تاکنون بخوبی محقق نشده است.
این استاد دانشگاه وجود برخی مناسبتها نظیر سالگرد شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی را بهترین فرصت برای روشنگری و بصیرت افزایی برای جامعه دانست و گفت: شهید سلیمانی در دشمن شناسی الگوی ارزشمندی است که باید از این ظرفیت برای تبیین اهداف شوم دشمن در ضربه زدن به انقلاب اسلامی بهره گرفت.
نظر شما