حجت الاسلام محمدرسول بهرامیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم ضمن گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار دل ها حاج قاسم سلیمانی گفت: شهید سلیمانی از جمله رهروان صدیق مکتب خمینی کبیر است که به تعبیر خلف صالح ایشان مقام معظم رهبری، خودش به یک مکتب برای ملت ما تبدیل شد و امروز بر همه حق طلبان و دوستداران حاج قاسم لازم است که مؤلفه ها و شاخصه های مکتب شهید سلیمانی را شناخته و در تبیین آن برای جامعه بشریت بکوشند.
مدرس و پژوهشگر فضای مجازی افزود: شهادت حاج قاسم در سیزدهم دی ماه سال 98 حقیقتاً به نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی و تاریخ مقاومت اسلامی در منطقه غرب آسیا تبدیل شد و دشمنان باید بدانند که دلباختگان این مکتب تقاص خون مطهر حاج قاسم را خواهند گرفت.
وی همچنین گفت: رهبر معظم انقلاب دی ماه سال 98، درباره شهید سلیمانی تأکید کردند: "به شهید حاج قاسم سلیمانی به چشم یک فرد نگاه نکنیم؛ به چشم یک مکتب، یک راه و یک مدرسه درس آموز نگاه کنیم" و این کلام و رهنمود ولی فقیه برای همه ما سرشار از نکات درس آموز بسیاری است.
این کارشناس مسایل فرهنگی و رسانه ای ادامه داد: وقتی ما از مکتب حاج قاسم صحبت می کنیم باید به خطوط اصلی روش و منش ایشان، همچنین بایدها و نبایدها ، مسئولیت ها و تکلیف ها از نگاه شهید سلیمانی به خوبی توجه کرده و بر اساس کلام و سیره و سبک زندگی این شهید والامقام، شاخصه ها و مؤلفه های مکتب حاج قاسم را برای جامعه بشری به درستی تبیین کنیم.
وی همچنین تصریح کرد: یکی از اصلی ترین مؤلفه ها در مکتب حاج قاسم، اخلاص ایشان است و این که کار را باید برای رضای خدا انجام داد و ایشان به حق این گونه بود و این اخلاص باعث شد خدای متعال نیز به کار ایشان برکت خاصی بدهد و این گونه چه در زمان حیات و چه در زمان شهادت و بعد از آن، به شهید سلیمانی عزت و اعتبار و منزلت بخشید.
وی خاطرنشان کرد: از دیگر شاخصه های مکتب حاج قاسم، ولایتمداری ایشان است چه آن که ایشان در مسیر تبعیت از ولی فقیه و عمل به رهنمودهای حضرت آقا، سر از پا نمی شناخت و نه در بیان و گفتار که حقیقتاً در مقام عمل ، ولایتمداری خویش را نشان داد و به دنیا این مساله را به اثبات رساند.
حجت الاسلام بهرامیان گفت: نکته مهمی که در تعریف مفهوم مکتب وجود دارد این است که از منظر نگاه استاد شهید مرتضی مطهری ، مکتب به معنای یک تئوری کلی، یک طرح جامع و هماهنگ و منسجم است که هدف اصلی آن در نهایت باید کمال انسان و تامین سعادت همگانی باشد، ضمن آن که می بایست خطوط اصلی و روش ها، بایدها و نبایدها، خوب ها و بدها، هدف ها و وسیله ها، نیازها و دردها و درمان ها، مسئولیت ها و تکلیف ها در آن مشخص شده باشد. از این حیث نیز اگر به مکتب حاج قاسم بنگریم به بسیاری از مؤلفه ها دست می یابیم که برای امروز و هر روز جامعه ما می تواند بسیار الهام بخش و درس آموز باشد.
نظر شما