به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان تهران، برای هر کشوری تاریخ آن کشور خیلی اهمیت دارد مخصوصا اگر آن کشور دارای افراد تاثیر گذاری در جهان داشته باشد یا اتفاقی در آن کشور افتاده باشد که در ذهن و خاطر مردم جهان بماند نمونه اش جنگ جهانی و بمباران شیمیایی ژاپن توسط آمریکا و متحدینش که باعث شده هرساله مردم آن دیار به یاد آن روز تلخ دور هم جمع شوند.
اما کشور ما ایران پر است از خاطرات و روایات تاثیر گذار جهانی که متاسفانه مسئولین امر نتوانستند برای نسل جوان و مخصوصا دهه ۸۰ ها آن ها را به شکل هنرمندانه ای به تصویر بکشند.
مثلا می توان به دفاع از حریم ولایت و امامت در همین دهه ۹۰ اشاره کرد که جوانان ما با گروهی مقابله کردند که اکثر مردم از اسم آنها خوف داشتند چه برسد که آنها را ببینند بله داعش که حتی اسم آن برای هم پیمانانش هم خوف آور بود چه برسد به دشمنانشان.
و متاسفانه انجام کار فرهنگی و هنری دقیق باعث شده امام امت در جلسات متعددشان با مسئولین امر این نکات را متذکر شوند و در تازه ترین دیدارشان با خانواده سیدالشهدا مقاومت حاج قاسم سلیمانی این نکته را برای چندمین بار به مسئولین امر متذکر شدند.
رهبر انقلاب در دیدار خانواده و دست اندرکاران برگزاری بزرگداشت شهید سلیمانی فرمودند:هم در مورد خود شهید سلیمانی، هم در مورد به خصوص ابومهدی المهندس رضواناللهتعالیعلیه -که واقعا یک انسان برجستهای بود ایشان هم، خیلی برجسته بود. او هم با اخلاص بود. او هم اخلاصش این جور خدای متعال را نسبت به او دارای لطف و رحمت قرار داد-، همچنین بقیه همراهان ایشان و بقیه کسانی که با ایشان شهید شدند، یا اینکه حالا همراه ایشان در مبارزات حضور داشتند؛ اینها بایستی از طرق مختلف به خصوص طرق هنری تکثیر و ترویج بشوند.
اما در روزهای ۱۲، ۱۳ و ۱۴ دی ماه افراد خاصی را کشور ما از دست داد که حمیدرضا ابراهیمی در یادداشتی به آنها اشاره کرده و نوشته: دوازدهم، سیزدهم و چهاردم دیماه، یادآور نام سه شخصیتی است که رهبر معظم انقلاب بهصورت ویژه و پرتکرار از ایشان تجلیل کردند.
دوازدهم دیماه، سالروز ارتحال دانشمندی است که حتی مخالفان سیاسی او، از سفره گسترده علمی او بهره می بردند. عظمت شخصیت چندبعدی آیتالله مصباح یزدی بهخاطر ضعف مفرط دوستان و بغض بیپایان دشمنانش هنوز برای بخش بزرگی از جامعه پوشیده است.
سیزدهم دیماه، سالروز شهادت شاگرد اول مکتب امام خامنهای و فرمانده سپاه انسانیت بدون مرز است. رفتار او مکتب بود چون حاج قاسم سلیمانی حقیقتا نابغه عملکرد جهادی و جذاب در جامعه و جبهه بود.
چهاردهم دیماه، سالروز شهادت کسی بود که رهبر انقلاب او را «دانشمند مؤمن و جهادگر»، «شخصیت ارزشمند»، «کانون امید و ابتکار و نوآوری»، «یکی از فرزندان صالح انقلاب» نامیدند و بارها از او تجلیل کردند. دکتر سعید کاظمی آشتیانی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین دانشمندان غرب آسیا که با توسعه دانش سلولهای بنیادی دست برتر علمی را برای ایران ایجاد کرده بود، در فهرست ترور موساد قرار گرفته بود.
نظر شما