جملاتی که  حاج قاسم مرتب تکرار می کرد/گلایه رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات از برخی افراد

حکمتیان گفت: سردار معروفی در جواب، گفت حاج قاسم مرتب ذکر می کرد که «خدایا به اندازه ای مرا مشغول کن که فکر گناه هم نکنم».

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حسن حکمتیان امروز ( ۱۲ دی ماه) در مراسم سومین سالگرد سپهبد شهید حاج قاسم سلمیانی و افتتاح هیئت مذهبی مدافعان حرم که در یاسوج برگزار شد ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای دوران انقلاب، جنگ تحمیلی و شهدای مدافع حرم، اظهار کرد: به نمایندگی از شما در شهر کرمان زائر مرقد مطهر حاج قاسم سلیمانی بودم از سردار «حسین معروفی»، معاون فعلی هماهنگ کننده بسیج و فرمانده سابق سپاه ثارالله استان کرمان سوال پرسیدم که حاج قاسم سلیمانی معمولاً چه چیزی را با خود زمزمه می کرد؟.

 

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه سردار معروفی حدود ۲۵ سال همراه حاج قاسم سلیمانی بود، گفت: چون ما در مکتب حاج قاسم سلیمانی نفس می کشیم، همه رهرو و پیرو ایشان هستیم، حاج قاسم نرم‌افزار جبهه مقاومت، گفتمان امروز در کشور ما گفتمان مقاومت است و شعار ما «هیهات من ذله» است.

 

وی با بیان اینکه ما در عرصه نظامی، دوران دفاع مقدس و مبارزه ایشان با داعش و همچنین جلوگیری از ورود دشمنان در مرزها را می دانستیم و ویژگی های یک فرمانده لایق را داشت، افزود: در دیدار سردار معروفی این جملات بیان شد و از وی پرسیدم می خواهم ببینیم آن راهبردها و خط مشی هایی که ایشان داشتند چه بود؟.

 

حکمتیان خاطرنشان کرد: سردار معروفی در جواب، گفت حاج قاسم مرتب ذکر می کرد که «خدایا به اندازه ای مرا مشغول کن که فکر گناه هم نکنم».

 

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: همان طور که می‌دانید حاج قاسم در عنفوان جوانی با توجه به شرایط خانوادگی زندگی سختی داشتند و حاج قاسم سلیمانی در همان دوران جوانی کارهای سختی را در کرمان انجام داد و توانست بنیان خانواده را حفظ کنند.

 

وی از برقراری ارتباط حاج قاسم سلیمانی قبل از انقلاب با روحانیت و همچنین مقام معظم رهبری سخن به میان آورد و اظهار کرد: در دوران انقلاب یکی از انقلابی های چهار آتیشه در استان کرمان بود و بعد از تثبیت انقلاب، مسیر پر افتخار خود را ادامه داد و در جوانی به فرماندهی لشکر ۴۱ ثارالله استان کرمان که یکی از لشکرهای قدر ایران اسلامی بود و در عملیات های مختلفی مثل والفجر هشت، کربلای پنج و کربلای چهار دشمن را تعقیب، از خاک خود بیرون می رفتیم و وارد خاک دشمن شدیم تا آنها را تنبیه کنیم، ضمن اینکه تیپ ۴۱ ثارالله در دوران دفاع مقدس از یگان های خط‌شکن بود.

 

حکمتیان خاطرنشان کرد: همه تجارب حاج قاسم در دوران دفاع مقدس بود و استمرار و تداوم آن در مبارزه با گروه های تروریستی، سوداگران مرگ، اخلالگران اقتصادی، قاچاقچیان مواد مخدر در شرق کشور و امنیت پایداری را که در شرق کشور برقرار کردند، ادامه پیدا کرد.

 

فرمانده تیپ ۴۸ فتح استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: بعد از آن ایشان فرماندهی سپاه قدس را که سپاه راهبردی بوده و ماموریت آن برون از مرزهای جمهوری اسلامی ایران به ویژه مبارزه با داعش بود برعهده گرفت.

 

وی بیان کرد: وقتی که کسینجر، معاون وزیر خارجه آمریکا وقت گفت که «اضمحلال رژیم صهیونیستی نزدیک است و ما باید کاری کنیم که این موضوع را به تاخیر بیندازیم، اقدام به توطئه، طرح ریزی و برنامه ریزی کردند و در حال اجرایی و عملیاتی کردن آن بودند و به این نتیجه رسیدند که با اسلام به جنگ اسلام بروند و تلاش داشتند که با اسلام مورد نظر خود تجاوز، چپاول، جنگ، غارت، سر بریدن زنان، کودکان و جوانان و ... و در نهایت بگویند که ما می خواهیم کاری انجام دهیم که قبل از ظهر بر روی سفره پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم میهمان باشیم و با این نام با اسلام مبارزه کنند.

 

حکمتیان افزود: وقتی پیام های مقام معظم رهبری صادر شد، داعش قدرت گرفت و سوریه، عراق و جغرافیایی را به نام خلیفه مسلمانان طرح ریزی کرد، مقام معظم رهبری دستور داد و حاج قاسم سلیمانی فرماندهی جنگ را برعهده گرفت و علویون، فاطمیون، زینبیون، حیدریون، حشدالشعبی، انصارالله و حزب الله زیر چتر این فرمانده قرار گرفتند.

 

این فرمانده ارشد نظامی در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه اگر حاج قاسم سلیمانی نبود شاید انقلاب در کشورمان محبوس می شد، تاکید کرد: اگر عمق استراتژیک نظام جمهوری اسلامی روزی ساحل اروند رود بود، ولی امروز ساحل مدیترانه و بلندی های جولان است و امروز سربازان ایران اسلامی در جبهه مقاومت هستند.

 

وی از قول سردار معروفی با اشاره به اینکه حاج قاسم سلیمانی دومین جمله ای را که مرتب تکرار می‌کردند این بود که «خدایا کمک کن من بتوانم از حریم حرم ها که جمهوری اسلامی ایران است دفاع کنم»، گفت: جمهوری اسلامی ایران ساختاری دارد و ولایت فقیه، مردم، حکمت و مصلحت در این ساختار جای دارند.

 

حکمتیان خاطرنشان کرد: حاج قاسم علاوه بر اینکه یک افسر بلندپایه نظامی بود، یک دیپلمات، چهره فرهنگی و مسئول گروه جهادی بود و هر جایی حاج قاسم سلیمانی حضور داشت.

 

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه باید همه ویژگی های شخصیتی حاج قاسم سلیمانی را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم، اظهار کرد: حاج قاسم سلیمانی کاری انجام داد تا ابرقدرت دنیا در پازل جمهوری اسلامی ایران بازی کند.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه روسیه دومین ارتش قدرتمند دنیا را دارد، حاج قاسم وقتی که با پوتین جلسه گذاشت، وی را با کاریزمایی خود مغلوب می کند.

 

حکمتیان یادآور شد: در دوران دفاع مقدس ۱۵ هزار کیلومتر از خاک ما را جدا کردند، تجاوزهایی به سوسنگرد و هویزه صورت گرفت، خوبان ما را به شهادت رساندند، عزیزان ما را به اسارت بردند و بسیاری از عزیزان ما امروز مجروح شیمیایی و جانباز هستند.

 

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این شهید بزرگوار امنیت پایدار را با همراهی مردم در شرق کشور ایجاد کرد و ادامه آن در جبهه مقاومت بود، افزود: سردار معروفی نقل می کرد آخرین حرفی را که من از ایشان (حاج قاسم) شنیدم و به یاد دارم این بود که «خدایا به من کمک کن که از حریم آل الله و اهل بیت عصمت و طهارت (ع)دفاع کنم».

 

وی یادآور شد: ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در حال انجام فعالیت های ماندگاری در سوریه و عراق است و امروز ۲۲۰ هزار مترمربع صحن حضرت زهرا سلام الله علیها را به گنبد مطهر امام علی علیه السلام متصل می کند.

 

حکمتیان تاکید کرد: اگر می خواهیم هنر معماری، توانمندی ایرانی، عزت و آبروی ایران را ببینید باید وقت گذاشت و صحن حضرت زهرا سلام الله علیها را از نزدیک مشاهده کرد.

 

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: ۶۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع صحن حضرت زینب سلام الله علیها و کارهایی که در توسعه و بازسازی حرم های مطهر و خدماتی که به زائرین در عراق و سوریه ارائه می شود را از نزدیک مردم مشاهده کنند.

 

وی با اشاره به اینکه درب باب المهدی (عج) هم اکنون کنار دست ما بوده و فردای قیام باید جوابگو باشیم، اظهار کرد: این درب تا دو ماه آینده به کشور عراق منتقل می شود و کسانی که تلاش می کنند تا دست آنها به درب حرم در سامرا برسد این درب حدود یک سال در شهر یاسوج بوده، توقع داشتیم که یک قطب فرهنگی و سیاحتی باشد، اما این کار را انجام ندادیم؛ گلایه ما می‌ماند اما هنوز هم وقت داریم.

 

حکمتیان خاطرنشان کرد: می توان نشست های فرهنگی را در جوار این مکان برگزار کرد و چون ستادی یک نهاد مردمی است، ضرورت دارد که همراهی لازم با این ستاد صورت گیرد.

 

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این ستاد یک ستاد مردمی بوده و دولتی نیست، گفت: ما حتی یک ریال از جایی دریافت نمی کنیم و کسانی که در این ستاد در حال فعالیت هستند، در خدمت اهل بیت (ع) بوده و توقع داریم همراهی و همکاری لازم صورت گیرد.

 

وی خاطرنشان کرد: امروز همه این نیاز را درک کرده ایم که جنگ دشمن جنگ ترکیبی بوده و دشمن دین زدایی را در دستور کار خود قرار داده و اعتقاد و باور ما این است حکمرانی اسلامی و تمدن اسلامی مسئولیت و ماموریت شان باید ادامه داشته باشد و توقع داریم همه هیئت های مذهبی و دغدغه‌مندان پای کار باشند.

 

حکمتیان ضمن اظهار نگرانی خود از برخی کارها، اظهار کرد: ما در ارتفاعات صعب العبور و سخت، گرمای بالاتر از ۵۰ درجه خوزستان و کویرهای سیستان و بلوچستان اجازه ندادیم جزیره امن جمهوری اسلامی ایران ناامن شود، اما در اینجا با مشکل مواجه شدیم.

 

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: «جهاد تبیین» قطعی، فوری، واجب، عینی و حتمی که مقام معظم رهبری دستور دادند باید مدنظر قرار گیرد.

 

وی خواستار همکاری لازم جهت تکمیل درب باب المهدی(عج) شد و از هیئت مدافعان حرم، هیئت ها و همه کسانی که دل در گرو همکاری و همراهی دارند تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 1244136

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha