برگزاری ۱۱۰ محفل قرآنی در خوزستان/ در زمینه موقوفات قرآنی ضعیف هستیم

حجت‌الاسلام خاکباز، از ابتدای دی‌ماه شاهد برگزاری محافل قرآنی در استان بودیم، گفت: مرسوم است که استان‌های میزبان ۴۵ محفل قرآنی برگزار کنند اما در خوزستان بیش از ۱۱۰ محفل قرآنی در حال برگزاری است و استقبال خوبی از این محافل در سطح استان شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، حجت‌الاسلام مرتضی خاکباز، امروز سه‌شنبه (20 دی) در نشست خبری با اصحاب رسانه پیرامون برگزاری چهل‌وپنجمین دوره مسابقات قرآن کریم جمهوری اسلامی به میزبانی خوزستان، اظهار کرد: خوزستان از استان‌های مذهبی است و 417 امامزاده واجب‌التعظیم و واجب‌التکریم و یک پیمغبر به نام دانیال نبی (ع) دارد.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، با بیان اینکه خوزستان دروازه ورود تشیع به کشور است و هشت سال در مقابل کفر ایستاد و مردم همیشه زخم‌خورده به نفع نظام پای اسلام مانده‌اند، اضافه کرد: چهل و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم هدیه و ارمغان خوبی به استان خوزستان است و باعث شده مسئولان این استان را از دریچه قرآن ببینند.

 

وی با اشاره به اینکه از سه ماه پیش اقدامات لازم برای هر چه بهتر برگزار کردن این مسابقات آغاز شده که امیدواریم بتوانیم به نحو شایسته‌ای برای ورود به این مسابقات اقدام کنیم، افزود: در این دوره به قریب به 500 نفر خدمات ارائه می‌دهیم.

 

حجت‌الاسلام خاکباز، با بیان اینکه همه دستگاه‌ها در برگزاری این مسابقات همکاری کرده‌اند، ادامه داد: 22 دی‌ماه ساعت 15 شاهد افتتاحیه مسابقات قرآنی جمهوری اسلامی در اهواز خواهیم بود که امیدواریم بتوانیم در مدت یک هفته که میزبان هستیم خدمات شایسته‌ای به مهمانان ارائه کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه خوزستان ظرفیت بی‌نظیر اقتصادی و فرهنگی را دارد و این برنامه می‌تواند وجهه فرهنگی خوبی به استان دهد، تصریح کرد: از ابتدای دی‌ماه شاهد برگزاری محافل قرآنی در استان بودیم؛ مرسوم است که استان‌های میزبان ۴۵ محفل قرآنی برگزار کنند اما در استان خوزستان بیش از ۱۱۰ محفل قرآنی در حال برگزاری است و استقبال خوبی از این محافل در سطح استان شده است.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خوزستان، با اشاره به موقوفات استان، اذعان کرد: خوزستان دارای 15 هزار رقبه انتفاعی و منفعتی است؛ زمانی می‌گفتیم در خوزستان موقوفات بی‌نظیر و بزرگی وجود دارد ولی سند و اسنادی برای آن موجود نبود ولی توانستیم سند مالکیت بزرگترین موقوفه جهان اسلام را به مساحت 220 هزار هکتار در خوزستان اخذ کنیم.

 

وی با بیان اینکه این امر نشان‌دهنده آن است مردم خوزستان در مباحث فرهنگی، اعتقادی و قرآنی دارای پویایی بودند، ابراز کرد: در صدد هستیم 15 هزار رقبه استان را تا سال 1402 به 50 هزار رقبه ارتقا دهیم.

 

حجت‌الاسلام خاکباز، با اشاره به اینکه در خوزستان با وجود اینکه موقوفات فرهنگی و اهل بیت‌ (ع) فراوانی داریم ولی در زمینه موقوفات قرآنی ضعیف هستیم، عنوان کرد: انتظار ما از اصحاب رسانه این است که در این زمینه فعالیت داشته باشند.

 

وی یاد آور شد: با توجه به اینکه خوزستان استانی قرآنی است، از مسئولان درخواست داریم تلاش کنند در شورای عالی قرآن و شورای عالی انقلاب فرهنگی، استان خوزستان را به عنوان قطب قرآنی کشور به ثبت برسانند.

 

کد خبر 1245925

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha