پوشش در اسلام به نفع زنان است/ لزوم اجرای قانون حجاب و عفاف دردانشگاه ها

حجت الاسلام ساجدی با بیان اینکه محدویت پوشش در اسلام به نفع زنان است، گفت: این فقط سخن اسلام نیست بلکه اندیشمندان غربی که خود، فعالان حقوق زن هستند نیز بر آن اعتقاد دارند.

حجت الاسلام «ابوالفضل ساجدی»،عضو هیئت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) و استاد حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار اندیشه  خبرگزاری شبستان در خصوص حجاب در اسلام گفت: خانم ها به طورطبیعی میل به خودنمایی دارند ولی آیا این احساس نیاز را به هر شکلی می توان تامین کرد یا وقتی پول نیاز داریم از هر شیوه  و راهی می توانیم پول بدست بیاوریم و یا باید درچهارچوب قانونمندی خود آن را کسب کنیم. لذا در صورتی که احساس نیازهای افراد درست مدیریت نشود، مسیر حرکتی انسان ها منتهی به افراط و تفریط می شود. برای همین است که قانون حجاب و عفاف در دانشگاه ها با هدف رشد و تعالی دانشجویان به تصویب رسیده است تا دانشجویان بدون هیچ مشکلی پله های ترقی را طی کرده و به درجات عالی دست یابند. اینکه می گوییم محدویت پوشش در اسلام به نفع زنان است، این فقط سخن اسلام نیست بلکه اندیشمندان غربی که خود، فعالان حقوق زن هستند نیز بر آن اعتقاد دارند.

 

وی اظهار کرد: کتاب «دختران به عفاف روی می آورند» نوشته خانم «وندی شلیت» آمریکایی است. وی در این کتاب ضمن مرور اتفاقاتی که در عصر حاضر در آمریکا برای زنان و دختران رخ می دهد، تصویر روشنی از ترویج بی بندوباری که خواسته موج سوم فمینیسم است را ارایه داده است. او همچنین توضیح می دهد که چگونه نسل جدیدی در آمریکا در حال شکل گیری است که خواسته هایش با نسل های گذشته متفاوت است و به دنبال گمشده خود یعنی فطرت می گیرد. وی می گوید: نوع پوشش یک زن جوان بدون اینکه خودش متوجه باشد، می تواند او را به یک وسیله سرگرمی راه رونده برای مردان تبدیل کند. یعنی بدون اینکه متوجه شود به فکر جلوه گری خودش است .

 

این عضو هیت علمی موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) تصریح کرد: همچنین خانم وندی شلیت می گوید: بسیار دیده ام دختر نوجوانی در ایستگاه اتوبوس یا فروشگاهی ایستاده است و با خوشحالی به جلو نگاه می کند در حالی که  یک مرد 70 ساله از پشت سر به لباس بدن نمای او خیره شده  است اگر با این دختر صحبت کنی، می گوید: دارد با پوشش خود «شخصیت» خود را نشان می دهد اما مردی که پشت سر اوست، دقیقا برعکس این را می بیند، یعنی اجزای بدن او را که همه زنان دیگر هم دارا هستند. می بیند نه اینکه به شخصیت او توجه دارد. یعنی شما با عریانی و عدم پوشش خود دارید وسیله ابزاری برای استفاده دیگران می شوید.

 

وی در ادامه تصریح کرد: خانم «مگی» نویسنده مقاله «هنر عفت» می گوید: به آسانی نمی توان کاری کرد که  مردها به عقاید و ارزش های شما توجه کنند اما اگر اجازه ندهید ظاهر شما را زیاد ببینند، مجبور می شوند توجه خودشان را به باطن شما معطوف کنند. یعنی شما با  ظاهرسازی ، خودتان را به یک شی تبدیل کردید و کسی به باطن شما توجهی ندارد و لذا شخصیت حقیقی شما قربانی شده و مورد غفلت قرار می گیرد.

 

حجت الاسلام ساجدی اظهار کرد:خانم «وندی شلیت» همچنین در کتاب خود ضمن اینکه وضعیت حجاب دختران و زنان در امریکا را بررسی می کند، می گوید: وضعیت عفاف در جامعه آمریکا بشدت به چالش کشیده شده است و زنان بی بند و بار و روابط جنسی آزاد عامل مهم مشکلاتی است که ما با آنها روبرو هستیم.

 

وی در ادامه گفت:این مسایل نشان می دهد که آزادی حجاب در حقیقت زیر پا گذاشتن شخصیت خانم هاست. یعنی اگر خانم ها می خواهند به شخصیت و صفات درونی آنها توجه شود، باید جذابیت های ظاهری خود را کم کنند. به همین دلیل است که اسلام بیشتر تاکید بر پوشش و ظاهر مناسب در سطح اجتماع می کند.

 

این استاد حوزه افزود: ملکه انگلیس در سفری که عروسشان به استرالیا داشت، توصیه کرد که در نحو پوشش  و حجاب خود دقت لازم را داشته باشد و دامن کوتاه نپوشد. نکته قابل توجه این است که ملکه بریتانیا مسلمان نیست و دلش هم برای اسلام نسوخته است بلکه می خواهد با این کار خود به خانمی که جزء خانواده سلطنتی بریتانیا است بفهماند که شایسته نیست مورد تماشای دیگران قرار بگیرید.در واقع اسلام آمده تا مانند ملکه انگلیس زنان مسلمان را مورد توجه قرار دهد و از نگاه مردان نامحرم و بیمار دل محفوظ کند و با تاکید بر حجاب و عفت از زنان ایرانی ملکه ایرانی بسازد.

 

 

 

کد خبر 1246117

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha