به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران، حجت الاسلام والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی امشب(۲۴دی) در محفل شعر خوانی جمعی از مداحان و شاعران اهل بیت (علیهم السلام) استان که به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها)، گردهم آمدند ضمن گرامیداشت سالروز ولادت دردانه نبی مکرم اسلام و با تاکید برالگوگیری از سیره عملی و نظری آن حضرت، اظهار کرد: فضائل اخلاقی حضرت فاطمه(س) بین شیعه و سنی زبانزد است و علمای شیعه و اهل سنت به این فضائل اقرار دارند اما تکریم آن حضرت فقط در اجتماعات شیعیان مشاهده می شود که مطلبد همه مسلمانان برای تکریم مقام شامخ حضرت زهرا(س) تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در مازندران به ایام حج و اینکه در موسم حج از وجود منابع دینی نظیر کتب ادعیه جلوگیری می شود در صورتیکه دعا در قرآن آمده است، گفت: برخی از سالها که ما برای حج مشرف میشدیم در مسجدالحرام و مسجدالنبی قرآن فراوان اما یک کتاب دعا نمیبینیم، با اینکه دعا در متن قرآن است، چرا از دعاهای پیغمبر(ص) نباید در مسجد باشد؟ چه ایرادی دارد که دعاهای پیغمبر(ص) را بهصورت کتابچه چاپ کنید و در مساجد بگذارید که معارف فراوان در خود دارد، این مطالبه نه برخلاف وحدت است نه چیزی دیگر، بسیار روشن است.
وی با بیان اینکه آیه مودت و وحدت فقط برای حضرت فاطمه الزهرا (س) نیست، بیان کرد: لازمه این محبت بیان زیباییهای اهل بیت (ع) و نشر فضائل است، چرا نباید همه مسلمانان این محافل منسب به سالروز ولادت حضرت زهرا(س) را مساجد داشته باشند.
حجت الاسلام محمدی لائینی گفت: همزمان با ولادت حضرت فاطمه الزهرا (س) ولادت امام راحل را نیز داریم انتظارمان حرف زدن از هر دو مولود است، امروز در دنیایی قرار داریم که به کلمه (خمینی) حساس است، این کلمه بار سیاسی و پیام دارد، به همان اندازه که آنها به این کلمه حساس هستند ما هم باید از ایشان بگوییم، امید است در مراسم اینچنینی سال آینده به هر دو میلاد اشاره داشته باشیم.
وی به فتنه ها و اغتشاشات استکبار و ضد انقلاب در سال های ۱۴۰۱،۹۸،۹۷،۹۶،۸۸،۷۸ اشاره و خاطرنشان کرد: هر سال و هر زمان اتفاقاتی میافتد که باید آن را در اشعارمان بیاوریم، وبصیرت خود را نسبت به فتنه های استبکار نشان دهیم.
حجت الاسلام محمدی لائینی ضمن اعلام انزجار از هتاکی نشریه فرانسوی شارلی ابدو به ساحت مرجعیت دینی، افزود: چند روزی است که مجله فکاهی شارلی ابدو به مقام ولایت و مرجعیت توهین کرده است، پس شعر باید شعر روز و بهروز باشد، بهطوری که اگر ۵۰ سال بعد کسی این شعر را دید بفهمد که این شعر برای چه سالی است، ما انتظار داشتیم به این حوادث می شد.
وی بیان کرد: متاسفانه در دنیای امروز برخی از شخصیتهای غربی به اسم آزادی بیان به مقدسات و نمادهای مسلمانان توهین میکنند که زیبنده نیست و گلایه مندی از این اقدامات موهن و شنیع باید در اشعار شاعران دیده شود.
نظر شما