حسین میرزایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، به نقش و اهمیت مراکز مشاوره در ساختار جدید در جهت شناسایی و کمک به موضوع حل مشکلات دانش آموزان و خانواده ها اشاره کرد و گفت: با توجه به کمبود نیروی مشاوره در این مراکز، جذب و توانمندسازی رابطان مراکز مشاوره جهت ارائه خدمات مشاوره ای مورد تاکید است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان به جایگاه کارگروه مدیریت فوریت های روانی- اجتماعی و تیم تخصصی مداخله در بحران و خط تلفنی ملی نماد 1570 اشاره و بر ضرورت به روز بودن و افزایش سطح علمی روانشناختی مدیران و اعضای تخصصی مراکز مشاوره نیز تأکید کرد.
وی به تغییرات بوجود آمده در فرآیند کنکور در سال جاری اشاره کرد و گفت: به همین منظور لازم است تا آموزش و توجیه مشاوران، معلمان، دانش آموزان و خانواده ها توسط مراکز مشاوره در سطح مناطق و نواحی مورد توجه قرار گیرد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: در حال حاضر در دوره پسا کرونا مشکلات روانی- رفتاری در بین دانش آموزان افزایش دارد و نیازمند به برنامه ریزی و کار مضاعف بر روی سلامت روان دانش آموزان و کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی بسیار ضروری است.
وی اظهار داشت: امن ترین فضا برای خانواده ها جهت طرح مسائل و مشکلات فرزندانشان مراکز مشاوره می باشد و در همین راستا استفاده از نیرو های متعهد، دلسوزو متخصص در این مراکز در دستور کار است.
نظر شما