به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در استان فارس، حمید کارگر، امروز سه شنبه (27 دی) با اشاره به آبرسانی به روستاهای «خانه کت» و «قشم قاوی» استهبان در جمع خبرنگاران گفت: این 2 روستا صعب العبور هستند و به گفته اهالی منطقه آبرسانی به این منطقه بیش از 17 سال است که راکد مانده بود که اکنون با تلاش جهادگران به سرانجام رسید اما سختی مسیر پروژه و لزوم اصلاحات متعدد در مسیر قبلی باعث نشد جهادگران دست از تلاش شبانه روزی بردارند.
مدیر فنی و محرومیت زدایی سازمان بسیج سازندگی استان فارس افزود: جهادگران با ابتکارات مهندسی تلاش کردند 6 کیلومتر از خط انتقال را اصلاح کنند و پنج کیلومتر خط انتقال را لوله گذاری کردند.
وی اضافه کرد: همچنین در این اقدامات 2 مورد فشار شکن و اجرای 30 مورد حوضچه و 300 متر تکمیل خط لوله در این روستاها انجام شده است و مردم نوید برخورداری مجدد از جریان مداوم آب شیرین آشامیدنی را شنیدند.
کارگر اعلام کرد: حدود 21 کیلومتر خط انتقال این پروژه پیش از این توسط آبفا انجام شده است و با تجهیز چاه و برق رسانی به 2 ایستگاه پمپاژ، طعم شیرین آب آشامیدنی و جریان زندگی برای مردم به ارمغان آورده شده است.
وی ادامه داد: این پروژه با هزینه سه میلیارد و 500 میلیون تومانی و با تلاش های جهادی و خدمت بی منت به نتیجه رسیده است و جهادگران مسیرها و نقاطی را با ساعت ها پیاده روی و کوهنوردی برای انجام این کار پیموده اند.
علی گلزار هم با اشاره به جهاد آبرسانی به این 2 روستا در استهبان گفت: این پروژه با مشارکت قرارگاه «امام حسن مجتبی (ع)» و شرکت آبفا و با محوریت بسیج سازندگی به انجام رسید و نشان داد تفکر جهادی نتیجه بخش است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان استهبان ادامه داد: بسیج ظرفیت بی بدیلی است که توان مردم مشتاق را پای کار حل مشکلات جامعه آورده است و حضور قدرتمند بسیج و نیروی عظیم مردمی به رفع مشکلات و موانع همواره منجر شده است.
وی تاکید کرد: امروز بسیج سازندگی با همان روحیه ابتدای انقلاب اسلامی و رویکرد مقاومت و ایستادگی و با هم افزایی مردم و مسئولان برای حل مشکلات و معضلات جامعه پای کار است و باید قدر نعمت بزرگ بسیج را بدانیم و از تمامی ظرفیت های موجود در دستگاه ها برای افزایش همکاری ها استفاده کنیم.
خاطر نشان می شود، روستاهای «خانه کت» و «قشم قاوی» استعداد بسیاری در گسترش باغات انجیر دارند و می توانند ظرفیت بالایی برای درآم زایی مردم باشند و تامین آب در این امر نقش موثری دارد و مانع مهاجرت از روستا می شود.
مردم سخت کوش این منطقه سال های زیادی با برخی از مشکلات زیرساختی مانند آب آشامیدنی پایدار روبرو بودند و پروژه آبرسانی به «خانه کت» و «قشم قاوی» به گفته اهالی منطقه بیش از 17 سال است که راکد مانده بود که اکنون با تلاش جهادگران به سرانجام رسید.
پروژه انتقال آب به این 2 روستا با 31 کیلومتر خط انتقال و با توجه به کوهستانی بودن مسیر از سخت ترین و پرهزینه ترین پروژه های شهرستان محسوب می شد و همین سختی پروژه و عدم اجرای آن باعث شده بود تا مدت های زیادی برای هر روستا، یک تانکر، روزانه عملیات آبرسانی را انجام دهد و در سال 96 اقدام به طرح حفر چاه عمیق جایگزین انجام شد اما پس از حفر 290 متر از زمین نیز به آب شرب پایدار نرسید و این طرح با شکست مواجه شد.
عدم رفع این مشکلات طی سال های اخیر باعث شد تا سپاه و بسیج سازندگی در راستای طرح بسیج آبرسانی ورود کنند و پاسخگوی مطالبات مردمی باشند و پروژه ای که از اردیبهشت 1401 آغاز شد با حرکت های جهادی توانست این دغدغه مردمی را رفع کند.
نظر شما