ایام دهه فجر فرصتی برای بازخوانی گفتمان انقلاب اسلامی است

حجت‌الاسلام قربانی، با بیان اینکه ایام دهه فجر فرصتی است که گفتمان انقلاب اسلامی را بازخوانی و از آن دفاع کنیم، گفت: اگر گفتمان انقلاب اسلامی نهادینه شود و در جامعه به فعلیت برسد بسیاری از مشکلات جامعه رفع خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، حجت‌الاسلام علیرضا قربانی، امروز پنج‌شنبه (۶ بهمن) در نخستین جلسه کمیته هنری دهه فجر، با بیان اینکه ایام دهه فجر فرصتی است که گفتمان انقلاب اسلامی را بازخوانی و از آن دفاع کنیم، اظهار کرد: خاصیت اسلام این است که اگر آموزه‌های دینی در جامعه تثبیت و نهادینه شود، جامعه از ظرفیت‌های آن استفاده می‌کند و ظرفیت‌ها به فعلیت می‌رسد.

 

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، با بیان اینکه همین معادله در طول انقلاب هم ساری و جاری است، افزود: اگر گفتمان انقلاب اسلامی نهادینه شود و در جامعه به فعلیت برسد بسیاری از مشکلات جامعه رفع خواهد شد.

 

وی با اشاره به اینکه امروز بخش زیادی از مشکلات جامعه به خاطر فاصله گرفتن از آموزه‌های انقلابی است، اضافه کرد: شرایط اقتصادی و معیشتی باعث شده که گاهی در دفاع از آرمان‌های انقلاب دچار یاس و ناامیدی شویم و اگر مسئولان به این آموزه‌ها عمل می‌کردند بخش زیادی از مشکلات حل می‌شد.

 

حجت‌الاسلام قربانی، با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز بر توجه به موضوعاتی همچون اقتصاد مقاومتی تاکید دارند و این موارد در شعارها و پیام‌های نوروزی ایشان کاملا مشهود است، ابراز کرد: گفتمان انقلاب اسلامی گفتمانی قابل دفاع است که باید به آن پرداخته شود.

 

وی خاطر نشان کرد: ضرورت دارد که در انتقال پیام به ویژه پیام‌های ارزشی حتما بُعد هنری و زیبایی‌شناختی و مخاطب‌شناسی دیده شود که خوشبختانه این ظرفیت در حوزه هنری وجود دارد.

 

محمد شهباز گهروئی، نیز در این جلسه عنوان کرد: دهه فجر انقلاب اسلامی، صفحه پررنگی از تاریخ ماندگار ایران است که به ملت و مملکت و کشورهای آزادی‌خواه جهان اعتبار و آبرو بخشید.

 

رئیس حوزه هنری خوزستان، نقش مردم ایران را در پیروزی انقلاب اسلامی بی‌نظیر دانست و ابراز کرد: انقلاب اسلامی ایران، مردمی و سراسری بود و همه اقشار مردم در سراسر کشور با تمام قوا و تمام وجود در آن مشارکت داشتند و این امر یکی از مهمترین دلایل پیروزی انقلاب و استقرار جمهوری اسلامی است.

 

وی با اشاره به اینکه در کارگروه هنری دهه فجر باید به دو بخش محتوایی و شکلی توجه شود، اذعان کرد: این جلسه اعلام برنامه نیست، بلکه می‌خواهیم سیاست‌گذاری در خصوص برنامه‌های این دهه داشته باشیم.

 

شهباز گهروئی، ادامه داد: در بحث شکلی باید به جای اینکه هر دستگاه به بیان گزارش اکتفا کند، همه دستگاه‌های مربوطه یک سری تولیدات مشترک انجام دهند و به یک هویت مشترک دست پیدا کنیم.

 

وی یاد آور شد: به لحاظ محتوایی نیز هر ساله یک سری شعارها از ستاد دهه فجر به صورت سراسری اعلام می‌شود که پیشنهاد می‌شود در ذیل آن، ما هم در استان یک سری شعارهای بومی و متناسب با فرهنگ و رویدادهای این استان طراحی کنیم.

 

کد خبر 1247475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha