استارتاپ چای و فرآوری چای در گیلان تصویب شد

کازرونی منفرد گفت: در شورای پژوهشی هفته جاری استان استارتاپی در خصوص چای و فرآوری چای تصویب کردیم که تا سال آینده اجرایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، ابراهیم کازرونی منفرد شامگاه یکشنبه(۲ بهمن) در گفت‌و‌گوی خبری اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی و کاربردی بر اساس نیاز مهارتی جامعه در کشور ایجاد شد و تمام رشته‌های آن نیاز محور‌ و بر اساس کارآفرینی است.

 

سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی استان گیلان ابراز داشت: دانشگاه جامع در مهرماه گذشته در ۱۵ مرکز علمی و کاربردی و در هفت شهرستان لنگرود، رودسر، رشت، انزلی، رضوانشهر، تالش و‌ آستارا حدود ۲ هزار و ‌۷۰۰ نفر دانشجو پذیرش کرده است که تعداد پذیرش آن نسبت به مهر ماه سال گذشته ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

 

کازرونی منفرد ابراز داشت: دانشگاه علمی و کاربردی واحد گیلان مجموعا جزو ۱۰ دانشگاه اول کشور قرار می‌گیرد اما در مورد رشد پذیرش دانشجو و موارد اینچنینی بین دانشگاه‌های دوم و سوم کشور قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه کارآفرینی دانش‌آموختگان از اهداف اولیه دانشگاه علمی و کاربردی است تصریح کرد: در همین راستا کلینیک مشاوره کسب و کار و کارآفرینی و‌ یا مراکز نوآوری در سطح دانشگاه ایجاد شده است تا دانشجویان صاحب ایده بتوانند ایده خود را در آن مرکز به محصول تبدیل کنند.

 

سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی استان گیلان از برگزاری کارگاه‌ها و سمینارهای مختلف برای توانمندسازی دانشجویان این دانشگاه در طول سال خبر داد و اذعان کرد: رشته‌های دانشگاه علمی و کاربردی عموما تخصصی و شغل محور هستند.

 

کازرونی منفرد یادآور شد: گیلان استانی کشاورزی است اما در سال ۹۶ با مصوبه شورای عالی اداری مرکز علمی و کاربردی ما در جهاد کشاورزی تعطیل و متاسفانه رشته‌های منابع طبیعی و کشاورزی آن حذف شدند اما با تلاشهای انجام شده در یکی دو سال اخیر توانستیم چندتا از این رشته‌ها را مجددا فعال کنیم.

 

وی امضای تفاهمنامه با جهاد کشاورزی استان گیلان برای توانمند سازی بهره برداران آنها را از دیگر اقدامات دانشگاه علمی و کاربردی استان خواند و گفت: به همه مدیران و دستگاه‌هایی که نیاز به یک آموزش تخصصی خاص دارند اعلام می‌کنم این دانشگاه می‌تواند بر اساس نیاز آنها دوره‌های آموزشی تخصصی را تعریف و‌ برگزار کند.

 

سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی استان گیلان ادامه داد: در راستای صدور تأییدیه تحصیلی دانشگاه علمی و کاربردی کد صحت را برای دانش‌آموختگان خود صادر می‌کند بنابراین همه دستگاه‌ها می‌توانند از سامانه وزارت علوم این تاییدیه را دریافت کنند.

 

کازرونی منفرد از وجود چهار مرکز نوآوری در استان گیلان خبر داد و ابراز داشت: این مراکز در زمینه اپتیک و لیزر، اندام مصنوعی، پوشاک و شهر هوشمند فعالیت دارند همچنین مجوز اولیه خانه خلاق دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان گیلان را هم اخذ کردیم و بودجه آن مصوب شده است و امیدواریم تا پایان سال بتوانیم ابلاغیه آن را از استان دریافت کنیم.

 

وی با بیان اینکه خانه خلاق این دانشگاه در چهار حوزه فعالیت می‌کند اضافه کرد: مراکز علمی و نوآوری دانشگاه علمی و کاربردی گیلان استارتاپ‌های مختلفی را برگزار می‌کنند و در هفته جاری در شورای پژوهشی استان استارتاپی در خصوص چای و فرآوری چای را تصویب کردیم که تا سال آینده اجرا می‌شود. 

 

سرپرست دانشگاه علمی و کاربردی استان گیلان خاطرنشان کرد: این دانشگاه در یکسال اخیر فعالیت بین‌المللی خود را شروع کرده و به جد پیگیر این امر است از طرفی این دانشگاه برای برگزاری دوره‌های تخصصی کوتاه مدت در حوزه بین‌الملل به مدت ۵۰۰ ساعت آمادگی کامل دارد. 

کد خبر 1248265

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha