به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، سید علی موسوی امروز دوشنبه (۳ بهمن) در نشست خبری با خبرنگاران، با اشاره به نیاز مدارس شهری و روستایی آبادان به مرمت و بازسازی، اظهار کرد: خوشبختانه با تعامل و همکاری خوب مدیرعامل پالایشگاه از محل مسئولیتهای اجتماعی این شرکت ۴۰ مدرسه در مناطق روستایی و ۴۰ مدرسه در حوزه شهری آبادان مرمت بازسازی و تجهیز میشوند.
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش آبادان، از وجود ۳۹ مدرسه آبادان در فهرست آثار میراث فرهنگی خبر داد و افزود: عملا امکان تخریب، بازسازی و نوسازی آنها نیست و در این خصوص مکاتباتی انجام شده تا این مدارس از فهرست آثار خارج شوند.
وی تصریح کرد: ۴۵ واحد آموزشی این شهرستان بابیش از ۵۰ سال قدمت نیاز به تخریب، بازسازی و یا نوسازی دارند. اما با توجه به عقب ماندگی مدارس آبادان در مناطق روستایی و حاشیه شهر ۹۰ درصد تعمیرات، نوسازی و تجهیز به این واحدهای آموزشی اختصاص یافته است.
موسوی، در بخشی از سخنان خود به میزبانی آبادان از مسابقات فوتبال دانش آموزی کشور با حضور تیم های برزیل و عراق، اشاره کرد و یاد آور شد: آبادان از ۲۳ بهمن ماه تا دوم اسفند ماه ستل جاری میزبان مسابقات فوتبال دانش آموزان پسر متوسطه دوم سراسر کشور است که با حضور ۲۹ تیم فوتبال و ۸۰۰ ورزشکار از سراسر کشور و نیز ۲ تیم از برزیل و عراق برگزار می شود.
وی استان خوزستان و به ویژه شهرستان آبادان را یکی از پایگاههای استعدادپرور در حوزه ورزش به خصوص فوتبال برشمرد و گفت: مسابقات انتخابی تیم ملی فوتبال دانشآموزی کشور با حضور تیمهای منتخب استانهای سراسر کشور به جز قم، خراستان شمالی و گیلان برگزار و بازیکنان برتر این دوره برای شرکت در مسابقات آسیایی که در خردادماه سال آینده به میزبانی ایران برگزار میشود انتخاب خواهند شد.
مدیر آموزش و پرورش آبادان، از دعوت مارکوس اوانجلیستا دمورایس معروف به کافو یکی از اسطوره های فوتبال برزیل و از ستارههای فوتبال جهان به این مسابقات خبر داد و بیان کرد: با هماهنگی انجام شده این ستاره فوتبال جهان به این مسابقات دعوت شده و وی نیز برای حضور در آبادان اعلام آمادگی کرده است.
وی با بیان اینکه هماهنگی لازم برای استقرار و اسکان ورزشکاران در آبادان تدارک دیده شده است، گفت: همه توان خود را برای برگزاری شایسته این مسابقات انجام خواهیم داد ضمن اینکه از فرصت برگزاری این مسابقات برای بازسازی و نوسازی مکان ورزشی دانشآموزی و شهری نیز استفاده شده است.
موسوی در بخش دیگری از سخنان خود از بهره مندی یک هزار و ۴۰۰ دانش آموز روستایی آبادان از سرویس ایاب و ذهاب خبر داد و عنوان کرد: تا نیمه اول آبان ماه سال جاری هزینههای سرویسها تامین و پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: با پیگیری انجام شده برای دانشآموزان مناطق روستایی به جز روستاهای تنگه یک، ۲ و سه حساب بانکی افتتاح و هزینه ایاب و ذهاب آنها به حساب بانکی دانشآموزان واریز شده تا مشکلی برای تردد به مدارس نداشته باشند.
معاون مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان، به بحران کمبود معلم برای سال تحصیلی آینده در آبادان اشاره کرد و اذعان داشت: معلمان مورد نیاز همه کلاسهای درس این شهرستان در سال تحصلی جاری با استفاده از معلمان بازنشسته، اضافه کاری و سرباز معلم تامین شد ولی سال تحصیلی آینده با بحران کمبود معلم روبهرو خواهیم بود.
وی ادامه داد: براساس پیش بینی انجام شده در سال تحصیلی آینده با کمبود ۶۰۰ معلم مواجه خواهیم بود که این امر شهرستان آبادان را با چالش مواجه خواهد کرد ضمن اینکه تنها در زمینه مدیران آموزشگاهها ۲۰ مدیر و ۱۶۰ آموزگار بازنشسته خواهند شد.
موسوی گفت: مکاتباتی در این خصوص انجام شده و قول همکاری و تامین معلم نیز داده شده است.
وی جایگاه آموزشی آبادان از بین ۴۰ منطقه آموزش و پرورش استان خوزستان را در رشته علوم انسانی ۳۵، تجربی و ریاضی به ترتیب ۲۲ و ۲۳ اعلام کرد و بیان داشت:برای اتقاء جایگاه آموزشی آبادان نیاز به کار جهادی است.
مدیر آموزش و پرورش آبادان یاد آوری کرد: دورههای توانمندسازی به منظور جهش کیفیت و ارتقاء آموزشی با حضور اساتید برجسته کشوری و مولفان کتب درسی در این راستا برنامهریزی شده است.
نظر شما