به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛ مهدی کاشفی در نشست با مدیرکل دیوان محاسبات استان سمنان، با اشاره به تشکیل سه قرارگاه در راستای خدمت رسانی در مجموعه سپاه استان گفت: بسیج سازندگی در حوزههای محرومیت زدایی و خدمت رسانی و اقتصاد مقاومتی نقش مؤثری در جامعه ایفا کرده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان با اشاره به اینکه گروههای جهادی از مهمترین پتانسیلهای جهاد سازندگی است اظهارداشت: یک هزارو۳۴۰ گروه جهادی در استان سمنان تشکیل شده است.
وی با تأکید براینکه گروههای جهادی هم در جنگ نرم و هم در جنگ سخت پشتوانه محکمی برای نظام هستندادامه داد: گروه جهادی در عرصههای مختلف از جمله فعالیتهای عمرانی، اقتصاد مقاومتی، اشتغال، آسیبهای اجتماعی، سلامت، کشاورزی و دامداری، عشایری، هنر و رسانه و دانشبنیان مشغول خدمترسانی هستند.
کاشفی همچنین عملیات اجرای ۱۸۰ پروژه محرومیت زدایی، ۵۲ پروژه آبرسانی به روستاهای محروم استان و رفع موانع ۷۳ کارخانه و واحد تولیدی را بخشی از فعالیت های سپاه و بسیج سازندگی در سال گذشته و سال جاری برشمردوگفت: از دوران کرونا تاکنون ۵۴۰ میلیارد تومان خدمات به مردم نیازمند استان ارائه شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان ایجاد ۵۵۰ صندوق قرضالحسنه، ایجاد ۸۰ کارگاه و ایجاد شرکت تعاونی را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی به منظور اشتغالزایی، رونق تولید و محرومیتزدایی عنوان وبیان کرد: در سال گذشته یک هزارو۳۸۰ شغل به واسطه این صندوق ها ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه سهمیه ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار تسهیلاتی تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان به منظور اشتغالزایی به متقاضیان پرداخت میشوداضافه کرد: پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در ۲۳ عرصه مانند صنعت، معدن، کشاورزی و دامداری تعریف شده است و افراد میتوانند با بهرهمندی از این تسهیلات نسبت به اشتغالزایی و کارآفرینی اقدام کنند.
به گفته کاشفی حرکت خالصانه، محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی منجر به حرکت رو به جلو و پیمودن راه پیشرفت در گام دوم انقلاب خواهد شد.
یحیی محمدی منش، مدیرکل دیوان محاسبات استان سمنان دراین نشست ضمن تقدیر از فعالیت های صورت گرفته در بسیج سازندگی استان سمنان،بسیج سازندگی را مصداق بارز کار جهادی در جهت محرومیت زدایی دانست وافزود: ارزش کار بسیج سازندگی در خدمت رسانی به محرومین و نیازمندان است.
نظر شما