به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، تیران جز شهرهای مهم و مقصد گردشگری در استان اصفهان محسوب می شود که صنعت گردشگری محور توسعه اقتصادی این شهر محسوب می شود.
گردشگری در این شهر به لحاظ تنوع موضوعی از جمله فرهنگی، دینی، سلامت، تاریخی و طبیعی توانسته جذابیت خاصی ایجاد کند و بسیاری را جذب کند.
برخی به لحاظ ظرفیت های گردشگری تاریخی، بعضی به دلیل فرصت های طبیعی و جمعیتی هم به واسطه گردشگری دینی به این منطقه سفر می کنند.
هوای سالم هم مقصد بسیاری از گردشگران شده و البته آنان که این سرزمین را برای تفریح و سفر انتخاب می کنند قادر خواهند بوده از شاخصه های مختلف را مورد بهره برداری قرار دهند.
گردشگری صنعتی که کمترین خسارت را داشته و بیشترین نفع را هم خواهد داشت و در انتقال فرهنگ و احیا هویت هم کارآمد است.
سرمایه گذاری بخش خصوصی در حوزه گردشگری
سرمایه گذاران در حوزه گردشگری وارد شده و بسیاری از کمبودها مثل نبود اقامتگاه را جبران کرده اند و امروز شاهد تحول جدی در این عرصه هستیم.
افزایش تخت ها تا یکصد مورد موضوعی مهمی بوده که ماندگاری مسافر را افزایش داده و انگیزه ای برای حضور گردشگران در این منطقه شده است.
سرپرست میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تیران و کرون گفت: در حال حاضر سه اقامتگاه بوم گردی در این خطه فعال بوده و هفت مورد دیگر هم در حال ساخت و ساز و اخذ مجوز هستند.
محسن مظاهری افزود: یکصد تخت اقامتی در این شهرستان وجود دارد و بسیاری از برنامه های فرهنگی در خانه های تاریخی در حال اجرا می باشد.
وی یادآورشد: زیر ساخت های گردشگری در حال توسعه بوده و امکان سرمایه گذاری بیشتر وجود دارد.
توسعه زیرساخت های شهری در حوزه گردشگری
شهردار تیران با بیان اینکه در توسعه شهری به موقعیت گردشگری توجه می شود، گفت: بافت قدیمی و تاریخی شهر متناسب با هویت آن احیا شده است.
حسن حجتی ایجاد موقعیت گردشگری در بافت تاریخی و قدیمی را مولفه مهمی در توسعه صنعت گردشگری مهم خواند و اذعان داشت: مسجد، آسیاب و حمام تاریخی در کنار خانه های قدیمی یک سایت گردشگری در مرکز شهر ایجاد کرده است.
وی ادامه داد: تسهیل شرایط سرمایه گذار گردشگری و توجه مدیریت شهری در حمایت از بخش خصوصی در دوره جدید مدیریت شهری روند روبه رشدی دارد.
رونق گردشگری مستلزم تبلیغات و اطلاع رسانی
فرماندار تیران و کرون با اشاره به تبلیغاتی که در حوزه گردشگری رقم خورد، گفت: رونق گردشگری مستلزم تبلیغات و اطلاع رسانی وسیع است.
علی محمدی کیا افزود: جذب گردشگر با معرفی ظرفیت بالقوه و فعال این خطه با تبلیغات و اطلاع رسانی انجام و فرصت سازی زیادی را به همراه دارد.
وی یادآورشد: جوانان شهر باید به صحنه بیایند و در برگزاری رویدادها و اتفاقات فرهنگی و هنری نقش آفرینی کنند.
نظر شما