احمد دلیر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از خراسان شمالی اظهار کرد: تعهد آموزشی این مرکز امسال، 460 هزار نفر ساعت بوده است که محقق شد و تعهد اشتغال ایجاد شده، 124 درصد بوده است.
مدیر مرکز فنی و حرفه ای شیروان عنوان کرد: رشته های آموزشی بخش پسران در این مرکز شامل کارگاه برق(آسانسور و پله برقی)، کارگاه جوشکاری، صنعت عمران و ساختمان، کشاورزی، مکانیک و برق خودرو و درودگری است.
دلیر با اشاره به راه اندازی نمایشگاه دستاوردهای فنی و حرفه ای( تولیدات کارآموزان) خاطرنشان کرد: در این نمایشگاه که به صورت دائم برپا است حداقل 120 اثر شامل مصنوعات چوبی، تابلو فرش، کیف چرمی، مصنوات فلزی، ماکت های مهندسی، محصولات کشاورزی و تزیینی در معرض دید علاقه مندان از این مرکز قرار گرفته است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده این مرکز در نیمه دوم سال اضافه کرد: احیای مجدد سالن همایش، احیای گلخانه، راه اندازی نمایشگاه دائم دستاوردهای فنی و حرفه ای(تولیدات کارآموزان)، سالن ورزشی برای استفاده بانوان و آقایان از جمله کارهای انجام شده بوده است.
وی تصریح کرد: یکی از مزیتهای آموزشهای مراکز فنی و حرفهای این است که بیش از ۸۰ درصد این افراد جذب بازار کار شدند.
مدیر مرکز فنی و حرفه ای شیروان بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون، هزار و 700 کارآموز در رشته های مختلف زیر نظر 6 مربی از آموزش های لازم مرکز فنی و حرفه ای این شهرستان برخوردار شدند.
شهرستان شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در 60 کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما