به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از c-karbala، روزنامه هندی «اواز ویس» با انتشار مقاله ای، جایگاه یکی از قدیمیترین و بزرگترین حسینیهها در هند را به عنوان نماد وحدت ملی در میان مردم با گرایشهای مختلف مذهبی و فرقهای و قومی تمجید کرد.
این روزنامه در مقاله خود نوشت: حسینیه «هوغلی امام باره» واقع در حاشیه رودخانه هوغلی در شهر کلکته، یکی از بزرگترین حسینیه های مسلمانان در هند و بزرگترین حسینیه در ایالت بنگال غربی است.
در این مقاله آمده است: عمر این بنای تاریخی مذهبی به 200 سال می رسد. اوج فعالیتهای این حسینیه در ایام محرم الحرام است. زمانی که هزاران نفر از مذاهب مختلف در هفتمین روز از این ماه برای برگزاری مراسم عزاداری واقعه کربلا در این حسینیه گردهم می آیند. جمع شدن عزاداران در این مراسم از مذاهب مختلف تصویری روشن از مدارای مذهبی را نشان می دهد.
«آشا خوسا» نویسنده این مقاله نوشت: هوغلی امام باره به دست «حاجی محمد محسن» تاجر بنگالی تبار ساخته شده است. اجداد او که بازرگان و تاجر بودند، از زادگاه شان در شهر مرشد آباد به هوغلی مهاجر کردند.
وی نوشت: ساکنان محلی این مرد را به دلیل کرم زیاد و کمکهای سخاوتمندانه اش در طول دوران قحطی که این کشور را فرا گرفته بود، دوست دارند. علاوه براین، بسیاری از ساختمانها و موسسههای دانشگاهی و خدماتی مانند مدرسه هوغلی و دانشکده هوغلی محسن و بیمارستان امام بادابارا سادار را ساخته است.
در این مقاله آمده است: حسینیه هوغلی امام باره از محبوبیت بسیاری برخوردار است و با توجه به مهندسی و معماری منحصر به فردش که یادآور سبک معماری مغولی است، به عامل جذب گردشگران در طول این سالها قرار گرفته است. ساخت این حسینیه از سال 1841 تا 1861 میلادی به مدت 20 سال به طول انجامیده است.
این حسینیه ساعت بسیار بزرگی دارد که تاریخ نصب آن به سال 1852 میلادی برمی گردد، همچنین یک لوستر بزرگ ساخته شده از شیشه بلژیکی و کتابهای نفیس در این حسینیه وجود دارد.
این روزنامه هندی به نقل از «محمد رضوان» خادم حسینی در مصاحبه اختصاصی نوشت: مراسم عزاداری حسینی در هوغلی امام باره با سایر مکانهای دیگر متفاوت است. در هفتم ماه محرم الحرام این حسینیه شاهد هزاران نفر از سراسر جهان است.
نظر شما