خبرگزاری شبستان، سرویس سیاسی: دومین نشست از سلسله نشست های جهاد تبیین با حضور جمعی از طلاب و روحانیون و ائمه جماعات مساجد تهران، امروز چهارشنبه پنج بهمن ماه در حوزه علمیه مروی تهران برگزار شد.
طلاب از حدود ساعت سه یک به یک خود را به حوزه علمیه مروی البته شعبه دوم، رسانند و پس از ثبت نام اولیه برای ورود به جلسه، برگه ای را دریافت کردند تا سوالات خود از سخنرانان این نشست را در آن یادداشت کنند. این موضوع با استقبال خوبی از سوی شرکت کنندگان روبرو شد.
حدود ساعت چهار و سی دقیقه محمد جواد لاریجانی به عنوان یکی از سخنرانان این نشست وارد حوزه علمیه مروی شد و مورد استقبال گرم طلاب قرار گرفت. لاریجانی در ابتدای این نشست با بیان اینکه درک و فهم درست از انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی باید در میان مردم و حتی مسئولان شکل گیرد، گفت که متاسفانه حتی برخی از مدیران نیز درک و فهم درستی از حقیقت انقلاب اسلامی ندارند.
معاون سابق قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اینکه وقتی انقلاب اسلامی به پیروزی رسید نهضت آزادی ها گفتند که چون اسلام برای عصر حاضر نیست، سقوط می کند و ادامه ندارد، گفت: در ادامه نیز برخی از اصلاح طلبان گفتند که اسلام برای امور شخصی است.
لاریجانی در ادامه خطاب به طلاب جوان گفت که خوش به حال شما که برخی از جریان های ضد انقلاب را ندیدید. آن جریان ها بسیار عجیب و غریب بودند و برخی از آنها می گفتند که اسلام، دین ارتجاعی است و به درد عصر حاضر نمی خورد.
وی تاکید کرد: در حکومتی که از دل دولت آقای خاتمی، آقای احمدی نژاد بیرون می آید و از دل دولت آقای احمدی نژاد، دولت آقای روحانی بیرون می آید مگر می شود انتخابات آزاد و مردم سالاری دینی نباشد. مقام معظم رهبری ضمن اینکه پرچمدار پاسداری از هویت اسلامی نظام هستند پرچمدار پاسداری از هویت مردمی نظام مدنی نیز هستند. نظام مدنی یعنی اینکه مردم مهم ترین و بیشترین حضور را در ساختارهای انتخاباتی داشته باشند. نظام مدنی به این نیست که فردی گوشی فلان به دست بگیرد یا بهنام ماشین زیر پایش باشد. میشم. فردی در بهمان قبیله و بیابان در حالی که سوار بر شتر است و فلان رفتار نادرست را با اهل و عیالش دارد گوشی آیفون ۱۴ در دستش باشد.
معاون سابق قوه قضائیه در ادامه با بیان اینکه مرحوم علامه حسنزاده آملی در جلسات درس شان مدام دو جمله را تکرار می کردند، گفت: این دو جمله این هستند: اول اینکه ما دستار به سرها (منظورشان، عمامه به سرها بود) باید علوم جدید بگیریم و شما فکلی ها (به شوخی منطورشان، غیر روحانیون بود) باید بصیرت پیدا کنید.
وی در ادامه با بیان اینکه خرابی اقتصاد به این دلیل است که از زمان قاجار به این درد مبتلا هستیم که کلید حل مشکلات در سازش با غرب و اروپا و آمریکا است، ادامه داد: ما در حوزه اقتصاد به همین دلیل، برنامه مشخص نداریم و عده ای نیز می گویند چون تا برجام احیا نشود و با غرب مذاکره نکنیم، مشکلات اقتصادی کشور حل نمی شود.
لاریجانی ادامه داد: منطق امام (ره) که منطق مقاومت است، در منطقه بسیار جاری است و همین موجب خشم و عصبانیت غربی ها است. جالب است که مردم ساکن در مناطق اشغالی فلسطین، سخنان سبد حسن نصرالله را بیشتر از مسئولان خود قبول دارند. همین موجب خشم آمریکایی ها و صهیونیست ها است.
وی در ادامه با بیان اینکه ولایت فقیه موجب شکست دشمن در فتنه های مختلف شده است، گفت: حوادث اخیر از نظر پیچیدگی های آن خیلی سخت تر و خطرناک تر از فتنه های قبلی حتی نسبت به فتنه ۸۸ بود ولی با وجود ولایت امر، نظام جمهوری اسلامی از این حادثه نیز عبور کرد. همه اینها به دلیل وجود بصیرت در میان مردم نیز بود.
تحلیگر مسائل سیاسی و رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی در ادامه با بیان اینکه تجزیه کشور، تفرقه میان شیعه و سنی و قبح زدایی از مقدسات، سه خط حرکتی دشمن در حوادث اخیر بود، گفت: در این حوادث، به دلیل فهم غلط، ریزش هایی نیز صورت گرفت. اصلاح طلبان نیز مدعی شدند که چون فرصت تنفس در کشور نداشتند مردم به خیابان ریختند. درحالی که اصلاح طلبان، شبانه روز در رسته های شان، نفس که چه عرض کنم، لجن پراکنی می کنند. اصلاح طلبان حتی گفتند که کشته شدن بسیجی و ماموران انتظامی نیز طبیعی چنین اعتراضاتی است. این را هم بگویم که فردی درباره شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها در مسجد توحید، مطالبی درباره حضرت فاطمه سلام الله علیها گفت که من از بیان آنها شرم دارم. ما چنین اتفاقاتی را در اوایل انقلاب از سوی منافقین دیدیم. انحراف در دین، ما را به گمراهی می کشاند و در ادامه ما را به بغی، یعنی مقابله با ولی امر می کشاند.
وی به طلاب توصیه کرد که کسب علم و کسب بصیرت کنید زیرا میدان انقلاب اسلامی، میدانی است برای نجات از گمراهی.
لاریجانی در ادامه با بیان اینکه اساس طرح مدرنیته در غرب این نبود که افراد دچار ولنگاری شوند، گفت: غرب هنوز دنبال طرح و ترویج مدرنیته است و انقلاب اسلامی، مدل جدید حکومت را مطرح کرد و غرب درست از همین نگرانی دارد که مدل نظام جمهوری اسلامی در جهان فراگیر شود.
تحلیگر مسائل سیاسی و رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی در ادامه با بیان اینکه شاخص ما در ارزیابی عملکرد مسئولان و به ویژه وزارت خارجه، نظر مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: انحرافاتی بوده است ولی ولی امر که شاخص اصلی ما است باید نظر نهایی را بدهند.
نظر شما