نماز باید در یک افق فرا راهبردی در همه جا دیده شود

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور گفت: نماز باید در یک افق فرا راهبردی در همه جا دیده شود، رویکردی که در این اجلاس مطرح شده الهام‌بخش همین امر است و در حال عمق‌بخشی به نماز است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌علی اکبری،‌ رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در بیست‌نهمین اجلاس سراسری نماز با عنوان «نماز، مدرسه، دانشگاه، خانواده و معلمان آینده» با تاکید بر اینکه ما در مجموعه جمهوری اسلامی ایران باید نگاه خود را نسبت به نماز عوض کنیم، گفت: برخی از عرصه‌هایی که در حوزه نماز به طور روزمره با آن‌ روبرو هستیم باعث عادی شدن آن شده که در کمیت و کیفیت نماز تأثیر گذاشته است. نماز باید در یک افق فرا راهبردی در همه جا دیده شود، رویکردی که در این اجلاس مطرح شده الهام‌بخش همین امر است و در حال عمق‌بخشی به نماز است. نشانه نماز باید در تمام‌ حوزه‌های کشور به صورت برجسته دیده شود و این امر قرآن است.

 

 

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور به طرح یک پیشنهاد به اجلاس سال آینده نماز پرداخت و گفت: ستاد اقامه نماز سال آینده وارد سی‌امین دوره می شود پس باید به شکل متفاوتی برگزار شود، به نظرم می‌توان کارگروه‌هایی برپایه شعار این دوره یعنی مدرسه، دانشگاه، خانواده و رسانه شکل داد. در اصل‌ می‌توان راه جدی در این‌ مسیر از همین حالا آغاز کرد و به جای مقاله‌نویسی کار مفهومی و عمیق تر انجام داد. کارگروه نظارت و ‌ارزیابی هم می‌توان برای دوره بعد تشکیل داد تا ماحصل کار کارگروه‌هایی که عرض کردم را بررسی کند.

حجت الاسلام حاج علی‌اکبری با اشاره به پیام امروز رهبر معظم انقلاب گفت: رهبری در کنار تاکید به نماز، به موضوع مسجد هم با یک نگاه تیزبینانه اشاره شده بود. ما در زمینه کالبد مسجد در حال حاضر در شهرهای جدیدی که ساخته شده یا در دستور کار ساخت است اصلا وضعیت قابل قبول و هیچ نسبتی بین شهرهای ساخته شده در یک کشور اسلامی نداریم و محوریت خانه خدا اصلا دیده نشده است.

 

 

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به مساجد بین راهی نیز گفت: وضعیت مساجد بین راهی افتضاح است و وزارتخانه‌های مربوطه در این خصوص باید پاسخگو باشند. در نهاد نماز جمعه نیز دستور کار ما کیفی‌سازی در محور نماز و شکوفایی نمازهای جمعه است. یک بخش دیگر هم‌ مربوط به خود برگزاری نماز جمعه است که تمامی دستگاه‌های برگزارکننده برگزاری خوب این مهم را وظیفه خود بدانند.

وی ابراز کرد: از نمایندگان ولی‌فقیه و امامان جمعه که کار راهبری نماز جمعه را انجام می‌دهند خواسته‌ایم به آبادانی مساجد منطقه خود اهتمام داشته باشند. در این راستا شاهد گزارش‌های شفاف نیستیم و امید است در سال آینده یک گزارش کامل از وضعیت مساجد را بیان و پیشنهادات را دریافت کنیم.

 

 

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور اضافه کرد: در خصوص آموزش و پرورش نیز شبکه امامان جمعه مصمم به نقش آفرینی‌های بیشتری هستند ‌و باتوجه به اینکه بسیاری از آنها رییس شورای فرهنگ عمومی استان یا شهر خود نیز هستند خواستاریم به این موضوع اهتمام داشته باشند. همچنین با آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان ارتباط بیشتری برقرار کنند.

 

 

 

کد خبر 1249019

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha