به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، چهل و یکمین تئاتر بین المللی فجر ۱۴۰۱ در حال برگزاری است. نمایش خیابانی «آکوستیک مین» یکی از اجراهای این دوره فجر است که رشادت های مردم استان مازندران در دوره های تاریخی و سیاسی را به نمایش گذاشته است.
حمید ناطقی کارگردان آکوستیک مین است. از سال ۱۳۸۶ فعالیت های حرفه ای خود را در دنیای هنر های نمایشی آغاز کرده است. او بازیگری و نویسندگی تئاتری را هم در کارنامه خود دارد و در نمایش هایی همچون
آخرین پر، بهرام گور، آختن، غنیمت، قصه بهار کوچولو، یو و بهار، پرنده بازی کرده است و کارگردان نمایش هایی چون زن و مردان سیلور،به خاطر باران، انتخاب، پرسه های موازی، تیشتر آکوستیک مین است. او همچنین دستی بر قلم دارد و نویسنده ی آثاری چون، منم باید برم، مجاسنامه، آرش، به خاطر باران، تیشتر بوده است. با حمید ناطقی درباره چهل و یکمین جشنواره فجر به گفتگو پرداختیم که در زیر صحبت های او را میخوانید:
حمید ناطقی با بیان اینکه اولین دوره ای است که در فجر شرکت کرده ام گفت: امسال اولین دوره حضورم در جشنواره فجر است، خدا را بابت این اتفاق شاکر هستم. حضور در فجر تجربه ی جدید و متفاوتی است. پس از سال ها حضور در جشنواره ملی و بین المللی با حضور در فجر برگ تازه ای از تجربه ی تئاتری بنده ورق خورد.
این کارگردان تئاتر تاکید می کند: هنر تئاتر یک ضرورت برای جامعه است اما متاسفانه غریب مانده است. خانواده بزرگ هنر نباید اجازه دهند چراغ تئاتر کم فروغ شود.
او درباره نمایش آکوستیک مین نیز میگوید:این نمایش رشادت ها و فداکاری اهالی مازندران را در تمام دوران تاریخی و سیاسی ایران با زبان فرم و موسیقی با نگاه به آیین ها و سنن مازندران و رسوم های زیبای این خطه سرسبز به نمایش میگذارد.
ناطقی ادامه میدهد: به دلیل علایقم به آداب و سنن های بومی استانم مازندارن این تئاتر را کارگردانی کرده ام. دوست دارم آداب و سنن استانم را به مردم شهرهای مختلف نشان دهم. به همین دلیل از زبان هنر تئاتر استفاده کردم.
او درباره حمایت های مالی هم بیان می کند: هنرمندان هنر های نمایشی سال هاست که درگیر مشکلات عدم حمایت های مالی هستند. امیدوارم مسئولان در دبیر خانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئولان کشوری و استانی تعهدات خود را انجام دهند. خواهشمند نگاه مهربان تری نسبت به دغدغه های مالی هنرمندان داشته باشند. ارزش، جایگاه و قدر هنرمندان را مخصوصا هنرمندان مظلوم هنرهای نمایشی نگه دارند و بدانند.
نظر شما