بازدید رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد از نمایشگاه شهر خانواده

حجت‌الاسلام والمسلمین کمال‌الدین خداداده ضمن بازدید از نمایشگاه ملی «صنایع فرهنگی شهر خانواده»، تعاملی بودن را از نقاط قوت این نمایشگاه برشمرد.

به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «کمال‌الدین خداداده»، رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور و «مهدی مقدم»، مسئول ستاد کانون‌های فرهنگی هنری استان تهران امروز (یکشنبه، نُهم بهمن) و در آستانه دهه فجر از نمایشگاه ملی «صنایع فرهنگی شهر خانواده» بازدید کردند.

 

گزارش تصویری این بازدید را اینجا ببینید.

 

بنا بر این گزارش، نمایشگاه ملی شهر خانواده از روز شنبه، ۸ بهمن ماه در محل باغ هنر باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تهران افتتاح شده و روز چهارشنبه، ۱۲ بهمن به کار خود پایان می دهد.

 

موسسات فرهنگی هنری مختلفی در این نمایشگاه آثار خود را عرضه کرده اند. برای نمونه موسسه فرهنگی تکم فیلم آریایی، شرکت دانش بنیان داده گستر امن برنا، خانه خلاق و نوآوری سبک زندگی ایرانی اسلامی (ایلسا)، استودیو دانش بنیان انیمیشن هلدینگ دنیای شیرین نبات، انتشارات کتاب نیستان، استودیوی دانش بنیان خلق کاراکتر کومیکا، شرکت دانش بنیان نمونه کودکان ایران نموبال در این نمایشگاه حضور دارند.

 

 

 

 

این گزارش می افزاید: این نمایشگاه که با هدف توسعه سبک زندگی ارزشی برای نسل آینده ایران برپا شده بخش های متنوعی برای کودکان و نوجوانان دارد.

 

 

 

 

بنا بر گزارش شبستان، حجت الاسلام والمسلمین خداداده در جریان این بازدید، تعاملی بودن را نقطه قوت نمایشگاه شهر خانواده برشمرد.

 

وی در جریان بازدید از نمایشگاه ملی صنایع فرهنگی شهر خانواده از نمایش ویژه کودکان نیز دیدن کرد. همچنین، با حضور در دکه سیار نمایش باران در کنار سایر بازدیدکنندگان به ویژه کودکان از این غرفه و آثارش بازدید کرد.

 

 

 

 

 

«سید امیر آقایی» در حاشیه این بازدید در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه صنایع ملی فرهنگی شهر خانواده حاصل فعالیت های ایده پردازی در حوزه کودک است، گفت: تمرکز ما بر سبک زندگی خانواده است و بر بازدیدخانوادگی علاقمندان تاکید داریم.

 

دبیر قرارگاه بازارپردازی صنایع فرهنگی تاکید کرد: توسعه کسب و کار با محوریت عناصر فرهنگی از اهداف برگزاری این نمایشگاه است. ما تاکنون توانسته ایم ۱۰ کسب و کار اختصاصی را جذب این نمایشگاه کنیم.

 

وی ادامه داد: معرفی ظرفیت های فرهنگی و ارائه مدل اقتصادی مبتنی بر ارزش های اسلامی و انقلابی از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه بوده است.

 

وی ادامه داد: دوشنبه دهم بهمن ماه کسب و کارها از ساعت ۱۰ در محل نمایشگاه ملی صنایع فرهنگی شهر خانواده ارایه می شود.

 

دبیر قرارگاه بازارپردازی صنایع فرهنگی تاکید کرد: ما تلاش کردیم در معرفی آثار فرهنگی از رویکرد سنتی غرفه پردازی دوری کنیم. در واقع تلاش شده با برپایی نمایشگاه تعاملی، مخاطب را نیز درگیر کنیم.

 

 

 

 

بنا بر گزارش خبرنگار شبستان، رویا مرتضایی نیز در گفت و گو با خبرنگار مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان با بیان اینکه موسسه فرهنگی تکم فیلم آریایی از موسسات شرکت کننده در صنایع فرهنگی شهر خانواده است، گفت: ما سعی می کنیم آثار مرتبط با حوزه کودکان و نوجوانان را در قالب انیمیشن و مبتنی بر عناصر و شخصیت های فرهنگی عرضه کنیم.

 

مسئول غرفه موسسه فرهنگی تکم فیلم آریایی ادامه داد: ما در جریان بازدید حجت الاسلام والمسلمین خداداده، رییس ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز آمادگی خود را برای همکاری با این ستاد اعلام کردیم.

 

بنا بر این گزارش، سوگل علی محمدی، مسئول شرکت دانش بنیان نمو کودکان ایران نموبال نیز با بیان اینکه این شرکت در سال ۱۳۹۰ فعالیت های خود را از مناطق محروم شروع کرد، گفت: ما باور داریم صرفا نمی توان با کتاب، کودکان را جذب سبک زندگی ایرانی اسلامی کرد. شرکت دانش بنیان نمو کودکان ایران نموبال تلاش دارد با محوریت عناصر فرهنگی و شخصیت های فرهنگی به ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی مبادرت کند.

 

کد خبر 1249324

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha