مرضیه ادب در گفتگو با خبرنگارخبرگزاری شبستان در سمنان با اشاره به اینکه مسجد در همه فعالیت های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، مذهبی و حتی جهاد نقش کلیدی و به عنوان محور همه این فعالیت ها بوده است گفت: مساجد با قدرت معنوی خود همواره توانسته نیروهای متدین، معتقد، فعال و عالم را پرورش دهد تا در مواقع حساس از دین و اسلام و مملکت دفاع کرده و حاضر به همه نوع فداکاری از جمله نثار جان خویش باشند.
مدیر کانون فرهنگی هنری جهادیه، دوران کودکی و نوجوانی را کارآمدترین و پربازدهترین زمان برای جذب به مسجد است، گفت: ورود و آشنایی با مسجد مختص سن خاصی نیست و ترغیب به مسجد به خانواده، عملکرد بستگان و اهالی مسجد بستگی دارد.
وی مهمترین راه پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در جامعه فعلی را پیوند دادن دانشآموزان با قرآن، عترت و نماز و مسجد عنوان کرد و افزود: اگر دانش آموزان بالاخص در مقاطع ابتدایی و متوسطه اول بیشتر در مساجد حضور یابند، در دوران جوانی نیز ارتباط خود با مسجد را قطع نمی کنند و این مهم با حضور دانش آموزان در مسجد برای اقامه نماز جماعت و شرکت در دوره های آموزشی و اردویی فراهم می شود.
ادب با اشاره به برگزاری دور همی دختران نوجوان عضو در کانون فرهنگي هنري جهاديه و دبيرستان متوسطه اول ۱۲ فروردین، با هدف پیوند مدرسه و مسجد در مسجد النبی(ص) جهادیه اظهار داشت: تلاوت قرآن، معرفی دانش آموزان و اجرای بازی های بومی و محلی از برنامه های نوبت صبح این دورهمی بوده است.
مدیر کانون فرهنگی هنری جهادیه تصریح کرد: بازی های هدفمند و گروهی شامل دوز،بازی تخته الوار، بازی بادکنک، بازی بالن کاپ دانش آموزان در قالب چند گروه با یکدیگر رقابت کرده و در پایان نیز بین تیم های برنده بازی پایانی برگزار شد.
وی برگزاری کارگاه های مهارتی را دیگر برنامه این دورهمی عنوان و بیان کرد: در این کارگاه در زمینه روانشناس بالینی درخصوص خودشناسی، هویت یابی، ارزش های فردی و اجتماعی و فرهنگی، توضیحاتی در مورد آسیب های جامعه و برخورد صحیح خانواده نسبت به دختران و برخورد دختران نسبت به خانواده بحث و تبادل نظر شد.
ادب با اشاره به برگزاری برنامه ها در ماه رجب بیان کرد: همیچنین در این دورهمی فضائل این ماه مطالبی را برای دانش آموزان بیان شده و اعمال مربوط به ماه رجب برای نوجوانان کانونی تشریح شد که شاهد استقبال دختران برای ادای تکالیف الهی بودیم.
نظر شما