به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان خوزستان، حسن نورانی، عصر امروز یکشنبه (9 بهمن) در اولین کمیته ایثارگران ستاد دهه فجر خوزستان به دبیری بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی یکی از بزرگترین رخدادهای قرن بود، چرا که ویژگیهای داشت که انقلاب ما را از سایر انقلابها متمایز میکرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، بر توجه به رخدادها و برنامههای فرهنگی و اصیل و بزرگی که زمینهساز و شتابدهنده انقلاب اسلامی بود، تاکید کرد و افزود: امروز نسل جدید مقداری با این رخدادها بیگانه هستند.
وی با بیان اینکه ما به لحاظ معرفتی باید شهدای انقلاب اسلامی را معرفی کنیم، ادامه داد: همچنین باید کارهای فرهنگی که قبل از انقلاب صورت گرفته و به پیروی انقلاب شتاب داد، مثل انجمن دانشوران اسلامی و انجمن فرهنگی موحدین که شاید جامعه امروز از آنها اطلاعی ندارند، معرفی شوند.
نورانی، با اشاره به اینکه وظیفه داریم نسبت به معرفی این فعالیتها تلاش کنیم، اضافه کرد: سال گذشته تور انقلابگردی را با همکاری آموزش و پرورش به منظور شناساندن و معرفی مراکزی که نقش مهمی در انقلاب اسلامی داشتند و در استان فعال بودند، راهاندازی کردیم که با استقبال خوبی مواجه شد؛ پیشنهاد میکنیم این اقدام دوباره تکرار شود.
وی تصریح کرد: یکی از مصوبات شورای ترویج فرهنگ ایثارگری و شهادت به ریاست رئیسجمهور این است که تمامی دستگاهها موظف هستند یک درصد بودجه هزینهای خود را به ترویج فرهنگ ایثارگری و شهادت اختصاص دهند که در این راستا باید برنامههای مصوب سازمان خود را به صورت پیشنهادی به بنیاد شهید استان بدهند و پیش از بررسی به تایید نهایی برسد؛ این برنامه به ویژه در جهت تجلیل از ایثارگران، یادواره شهدا و تولید یک مستند در مورد شهدا مورد توجه دستگاهها باشد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خوزستان، اذعان کرد: در آستانه برگزاری کنگره شهدای استان خوزستان هستیم که بنیاد شهید مسئولیت دو کمیته تجلیل از ایثارگران و آمار و اطلاعات و اسناد شهدا و ایثارگران را بر عهده دارد که امیدواریم با همکاری دستگاههای عضو بتوانیم وظایف خود را در این خصوص به نحو شایستهای انجام دهیم.
وی ابراز امیدواری کرد سال آینده بتوانیم با همکاری همه دستگاهها سریال و فیلم سینمایی در مورد معرفی شهدای شاخص استان تولید کنیم و گفت: عطرافشانی مزار شهدا باید مورد توجه همه دستگاهها باشد و امیدواریم برنامهای در خور شأن شهدا به خصوص شهدای انقلاب و دفاع مقدس داشته باشیم.
نورانی، عنوان کرد: 13 بهمن سالروز شهادت 9 نفر از شهدای مدافع حرم خوزستان در جریان آزادسازی دو شهر شیعه نشین نبل والزهرا است و پنج روز بعد از آن هم چند شهید دیگر را در اطراف حلب تقدیم اسلام کردیم که باید در اجرای برنامههای دهه فجر تجلیل از این شهدا مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا از دستگاهها خواست برنامههای پیشنهادی خود را در این خصوص اعلام کنند و یاد آور شد: باید برای بحث راهیان نور هم برنامهریزی شود تا بتوانیم بهرهوری بیشتری از این رویداد داشته باشیم.
حجتالاسلام علیرضا قربانی، نیز با بیان اینکه ستاد دهه فجر دارای 21 کمیته در موضوعات مختلف است، خاطر نشان کرد: یکی از این کمیتهها، کمیته ایثارگران است که باید با همکاری دستگاههای مختلف برنامهریزی خوبی در این زمینه صورت گیرد تا در دهه فجر شاهد برگزاری آنها باشیم.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خوزستان، تاکید کرد: در برنامه عطرافشانی قبور شهدا تنها به شهدای گلزار شهدا اکتفا نشود چرا که ما در جایجای استان شهدای گمنامی داریم که میتوان به صورت محلی و با استفاده از ظرفیت مساجد، هیئات و تشکلهای مذهبی اعلام عمومی شود تا همه اقشار را در این برنامه مشارکت داشته باشند.
وی ابراز کرد: برنامههای دهه فجر از 12 بهمن ساعت 9 و 33 دقیقه همزمان با ساعت ورود امام به کشور با رژه موتوری و خودرویی از فرودگاه اهواز به صورت نمادین تا قبور مطهر شهدا آغاز میشود و زنگ انقلاب در مدارس، تجمع کارگروههای ستاد دهه فجر، مسئولان و اقشار مختلف را در مصلای مهدیه استان شاهد خواهیم بود.
حجتالاسلام قربانی، بر برنامه دیدار با خانوادههای شهدا و تجلیل از ایثارگران تاکید کرد و یاد آور شد: معتقد هستیم در کنار کارهای محتوایی و تبیینی، حتما این برنامه مد نظر باشد چرا که این شهدا بخشی از ارزشهای انقلاب اسلامی ما محسوب میشوند.
نظر شما