حجت الاسلام «علی تقیزاده» رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در گفتگو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به گفتمان سازی قرآن در جامعه گفت: ما در سازمان دارالقرآن الکریم در چند لایه، «گفتمان سازی قرآن» را دنبال می کنیم که یکی از این لایه ها گسترش محتوا و معارف قرآن با رویکرد تدبری است که کاملا روی این موضوع تاکید و تمرکز کرده ایم. دیگری بحث جهاد تبین است. فعالان قرآنی در تحقق جهاد تبیین نقش مهمی دارند. وظیفه آنها روشنگری و بصیرت افزایی در جامعه است، چون روشنگری های جامعه قرآنی موجب بلوغ فکری و بصیرت افزایی نسبت به مسایل موجود در جامعه و نظام می شود.
حجت الاسلام تقی زاده با بیان اینکه فضای مجازی نقش مهمی در تحقق جهاد تبیین دارد تصریح کرد: انتشار محتوای قرآنی و معارفی باید در فضای مجازی جدی گرفته شود.وقتی محتوای معارف قرآنی با ایمان در روح و جان انسان رسوخ کند قطعا درعمل نیز انعکاس پیدا می کند و عمل بدون ایمان به تنهایی کافی نیست.
وی با بیان اینکه «گفتمان نوآوری های قرآنی» نیز جزو برنانه های ما در سازمان دارلقرآن الکریم است تصریح کرد: در مجموع ما از افرادی که در گسترش معارف قرآنی ایده های خوبی ارایه دادنند و با توجه به تلاش هایی که کردند توانستند گام های بلندی دراین زمینه بردارند حمایت می کنیم. لذا خود گفتمان نو آوری در فضای قرآنی یکی دیکر از اضلاعی است که آن را دنبال خواهیم کرد
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به محور صحبت های مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان سازمان دارالقرآن الکریم بیان کرد: محور اصلی فرمایش مقام معظم رهبری، تبلیغ مکتب امام خمینی (ره) و قرائت صحیح از اسلام (قرائت انقلاب اسلامی) بود که فرمودنند: به هیچ وجه از غیر پروردگار متعال خشیت نداشته باشید .خشیت از پروردگار را هم به معنای «ملاحظه، رعایت و مراقبت» معنا کردند و آن را راهبرد ضروری و همیشگی فعالان عرصه فرهنگ و تبلیغ دانستند و فرمودنند: اگرشما بخواهید حرف عمیق انقلابی بزنید، قطعا برخی مشکلاتی برای شما به وجود میآورند که در اینجا ملاحظه نکنید. این محور اصلی فرمایشات رهبری بود.
وی اظهار کرد: حضرت اقا توصیه هایی هم در خصوص تولید فکر و بسته بندی مناسب برای مخاطبان داشتند. ایشان مخاطبان را به معاند ، جاهل، غافل و طیف های مختلف تقسیم کردند و فرمودنند هر کدام از اینها نیازبه بسته بندی خاصی دارند.
حجت الاسلام تقی زاده گفت: همچنین رهبری با تاکید برضرورت تربیت «نیروی انسانی متخصص» فرمودنند: نیاز است سازمان دارلقرآن الکریم برای تربیت نیروی انسانی، طراحی ویژه ای داشته باشد، چون همه ماموریت های شما نیازمند نیروی انسانی است.
نظر شما