به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، حجتالاسلام والمسلمین حمید شهریاری -دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی- چهارشنبه ۱۲ بهمن ماه در همایش تخصصی بانوان فعال و فرهیخته استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کردستان بهعنوان همراهترین استان با نظام میزبان نخستین کنگره منطقهای وحدت بود و دومین کنگره نیز در گرگان برگزار خواهد شد.
شهریاری افزود: استان کردستان در نوآوری، کارآفرینی، عزتمندی و حمایت از فرهنگ مقاومت و پایداری در جبهههای حق علیه باطل و مقاومت در برابر ظلم و ستم پیشگام بوده است.
وی از قوم کُرد بعنوان قومی پایبند به نظام و پایدار در برابر حملات دشمن نام برد و تصریح کرد: متاسفانه برخی از ما آشنایی کاملی نسبت به اجداد و نسلهای گذشته خود نداریم و از بزرگانمان یاد نمیکنیم در حالیکه تداوم این روند، باعث فراموشی ما نیز خواهد شد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با طرح این سوال که زندگی به چه معناست، آیا آنقدر ارزش رنجاندن یکدیگر را دارد، تصریح کرد: تا میتوانیم در این دنیای فانی باید به فکر زندگی آخرت باشیم.
شهریاری بر ضرورت خدمت به خلق خدا و حمایت از کارآفرینی تاکید کرد و گفت: کارهایمان بهخاطر رضایتمندی حق تعالی باشد نه افراد، چراکه در اینصورت این کارها ماندگار خواهد شد.
وی اعلام کرد: شعار زن، زندگی، آزادی بسیار دردآور است و باید دانست که زندگی همین نان و آب خوردن نیست، بلکه زندگی واقعی، زندگی پایدار و متداوم است.
ضرورت جهاد تبیین در حوزه حجاب و عفاف
محسن مسچی، معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی نیز در این نشست بر ضرورت جهاد تبیین در حوزه حجاب و عفاف تاکید کرد و با اشاره به اینکه نخستین کنفرانس وحدت در سنندج برگزار شد، از برگزاری دومین کنفرانس وحدت پنج روز دیگر در استان گلستان - شهر گرگان خبر داد و گفت: این کنفرانس با حضور 5کشور خارجی برگزار و در پایان اسفندماه نیز در کشور عراق برگزار میشود.
وی افزود: برگزاری کنفرانسهای وحدت باعث تغییر ذهنیتها و خنثی کردن توطئههای دشمنان میشود.
مسچی با بیان اینکه ایران در یک اوج و مسیر پیشرفت است، بیان کرد: اکنون ابرقدرتها محتاج حمایت نظامی ایران شدهاند. مکتب شهید سلیمانی باعث پیشبرد امور در منطقه شده است.
وی همه دشمنیها و سنگاندازیهای دشمنان بر علیه ایران را ناشی از پیشرفت و دستاوردها دانست و عنوان کرد: امروزه ایران الگوی جدید استقلال، آزادی، شرافت انسانی و اخلاقمداری را در دنیا ترویج داده است.
معاون مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اضافه کرد: پیشرفتهای کنونی در استان کردستان با قبل از انقلاب قابل قیاس نیست و همه اقدامات و خدمات حوزههای مختلف به برکت نظام ایجاد شده است.
نظام اسلامی شرایط را برای پیشرفت دختران و ارتقای فرهنگ بومی مهیا کرده است
مریم مهدیعراقی، رئیس دانشگاه پیام نور کردستان نیز در این نشست بهنمایندگی از دانشگاهیان با بیان اینکه استان کردستان در شرایط خاصی قرار داشته و با کردستان عراق هممرز است، اظهار کرد: این هممرز بودن میتواند آسیب و فرصت باشد.
وی با اشاره به شعار دانشگاه پیام نور مبنی بر «آموزش برای همه، همه جا، همه» گفت: خوشبختانه امروزه شرایط تحصیل برای همه اقشار مختلف به ویژه زنان فراهم شده اما متاسفانه در برخی از نقاط دوردست استان اجازه ادامه تحصیل در دانشگاه به دخترانشان حتی در سنندج داده نمیشود.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کردستان با ذکر اینکه 5هزار و 717نفر در رشته کارشناسی و 302نفر در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه تحصیل میکنند، افزود: دانشگاه میتواند محلی برای شکوفایی استعدادها و تحصیل و پیشرفت در زندگی باشد.
وی با بیان اینکه نظام شرایط برای پیشرفت دختران و ارتقای فرهنگ بومی را مهیا کرده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروزه تعداد دانشجویان با افکار منحرف بسیار کاهش یافته و در اغتشاشات اخیر مورد نگرانکنندهای نداشتیم.
نظر شما