به گزارش خبرگزاری شبستان از ایلام، امام جمعه شهر چوار، ظهر امروز(14 بهمن) در خطبه های این هفته نمازجمعه با اشاره به خطبه نود و یکم کتاب شریف نهج البلاغه، اظهار کرد: حضرت امام علی(ع) در این خطبه می فرماید که هنگامی که خداوند زمین را آماده ساخت و فرمان خویش را در تمام جهات نافذ کرد آدم را از میان تمام مخلوقاتش برگزید و او را نخستین و برترین آفریده خویش قرار داد، او را در بهشت خود ساکن کرد و غذاهای فراوان و گوارا را در اختیارش نهاد و در عین حال قبلاً از آنچه ممنوعش کرده بود.
حجت الاسلام شهاب الدین میهن پرست تصریح کرد: حضر امام علی(ع) در ادامه این خطبه می فرماید که خداوند انسان را بر حذر داشت و آگاهش ساخت که اقدام بر آن و تناول از درخت ممنوع سبب عصیان و نافرمانی او خواهد بود و مقام و منزلتش را به خطر خواهد افکند! ولی آدم اقدام بر آن چیزی که از آن نهی شده بود کرد و علم خداوند درباره او به وقوع پیوست، به همین جهت او را پس از توبه از بهشت فرو فرستاد تا با کمک نسل خود زمین را آباد سازد و حجت را بر بندگانش اقامه کند و بعد از از مرگ آادم، بندگان را از حجت بر ربوبیتش خالی نگذاشت و میان فرزندان آدم و معرفت خویش پیوندی برقرار ساخت و قرن به قرن حجتها و دلیلها را بر زبان پیامبران برگزیده و حاملان ودایع رسالت خویش برای آنها اقامه ،نمود سرانجام به وسیله پیامبر ما محمد حجتش تمام شد و سلسله پیامبران ختم گردید و بیان احکام و اندار و (بشارت) آخر رسید.
وی در ادامه با اشاره به 13 رجب سالروز ولادت حضرت امیرالمؤمنين (ع)، تصریح کرد: از برجسته ترین صفات امیرالمؤمنین علی (ع) چشم پوشی از خود و خودی و قربانی کردن هوای نفس و خودی ها در مقابل تکلیف الهی است، تمام ماجراهای بزرگ زندگی امیرالمؤمنین (ع) حول این محور قرار گرفته است، ایمان به پیغمبر (ص) در آن وقتی که در زیر آسمان غیر از او و خدیجه کبری (س) هیچ کس به این دعوت و این مکتب ایمان و عقیده نداشت.
امام جمعه چوار ابراز کرد: در حقیقت ایمان به مکتبی بود که قبول آن به معنای اعلان جنگ با همه ی قدرتهای ظالم در آن روزگار و نیز به معنای مبارزه با نظام اجتماعی حاکم بر جامعه قبایلی مکه و جزیره العرب بود و این جرأت زیادی می خواست که انسان بر روی همه آرزوها، خواهش ها، راحتی ها و رفاه های زندگی خود را بگذارد و این دعوث و مبارزه را قبول کند، امیرالمؤمنین (ع) این دعوت را قبول کرد و پای آن ایستاد و همه مشکلات را در این راه به جان خرید.
حجت الاسلام میهن پرست گفت: شجاعت در پذیرش حق بدون تردید، شجاعت امیرالمؤمنین (ع) در میدان زندگی، از شجاعت او در میدان جنگ بالاتر بود، ماجرای سبقت به اسلام در نوجوانی، یکی از مصادیق این شجاعت است. حضرت آن روزی قبول اسلام کرد که همه به این دعوت پشت کرده بودند و کسی جرأت نمی کرد آن را بپذیرد.
وی افزود: پیغمبر اکرم (ص) پیامی را در جامعه ای عرضه می کند که در این جامعه همه عوامل، ضدّ آن پیام هستند، جهالت مردم در مقابل آن پیام است، نخوت مردم اشرافیت، اشراف مسلّط بر مردم و منافع مادی و طبقاتیشان در مقابل آن پیام است، امیرالمؤمنین(ع) آن مؤمنی است که در طول مدت سیزده سال بعثت هرگز ایمانش مخفی نبود، جز همان چند روز اوّل، مسلمان ها چند سال ایمان مخفی داشتند اما همه می دانستند که امیرالمؤمنین(ع) از اول ایمان آورده است و ایمان او مخفی نبود.
امام جمعه چوار در ادامه با اشاره به 15 رجب سالروز رحلت حضرت زینب(س)، گفت: عظمت شخصیت مبارک حضرت زینب کبری(س) فقط به خاطر این نیست که دختر امیرالمؤمنین(ع) و نوه پیامبر صلى الله عليه و آله و خواهر حسنین سلام الله عليهما است، نسبت ها هرگز نمی توانند چنین عظمتی را خلق کنند، همه ائمه ما دختران و مادران و خواهرانی داشتند، اما کو یک نفر مثل زینب کبری(س)؟ زینب (س) در ماجرای کربلا، کوفه و شام به عنوان یک ولی الهی آن چنان درخشید که نظیر او را نمی شود پیدا کرد؛ در طول تاریخ نمی شود نظیری برای این پیدا کرد، برای خاطر همین مجاهدت بزرگ زینب کبری (س) در نزد خداوند متعال یک مقامی یافته است که برای ما قابل توصیف نیست.
حجت الاسلام میهن پرست یادآور شد: زینب کبری (س) یک نمونه برجسته تاریخ است که عظمت حضور یک زن را در یکی از مهم ترین مسائل تاریخ نشان می دهد، منش و نقشی که حضرت زینب(س) برعهده گرفت، نشان داد که زن در حاشیه تاریخ نیست، زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.
وی در ادامه با اشاره به چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: وابستگی تمام عیار به غرب خصوصا آمریکا و بی اختیاری پادشاهان پهلوی در تصمیم گیری، فساد و دین ستیزی حاکمان طاغوت، تلاش برای انحراف و ضایع کردن جوانان، بی اعتنایی به رای مردم اختناق و مقابله جدی با آزاداندیشی، ظلم و بی عدالتی گسترده در کشور با حمایت مستقیم حکومت، عقب ماندگی کشور در علم، صنعت و برخورداری های عمومی از اولیات رفاهی دشمنان از جمله علل و عوامل شکل گیری انقلاب اسلامی است.
حجت الاسلام میهن پرست گفت: دوران پهلوی را طوری روایت می کنند که جوان امروزی تصور می کند مردم در آن دوران سیاه غرق در رفاه و آسایش و برخوردار از همه نوع امکانات بودند و اگر انقلاب نشده بود، ایران امروز از هر جهت در بهترین شرایط بود و مردم ایران از بهترین امکانات برخوردار بودند، در همین راستا دشمنان دوران پس از انقلاب و وضعیت کنونی را طوری روایت می کنند که گویا مردم ایران نسبت به دیگر کشورها و ملتها در سخت ترین وضعیت به سر می برند.
امام جمعه چوار افزود: بسیار روشن است که اگر نیروهای دلسوز و انقلابی روایت درست و به هنگامی از اصل انقلاب و چرایی پدیدایی آن از گذشته انقلاب و دستاوردهای آن همچنین از حال انقلاب و قله های پیشرو برای نسل جوان نداشته باشند بخشی از این نسل تحت تأثیر روایتهای ،دشمنان نسبت به اصل انقلاب بدبین نسبت به مسئولان بی اعتماد و نسبت به آینده ناامید شده و طبق طراحی دشمنان نه تنها انقلابی عمل نخواهد کرد؛ بلکه ممکن است در مسیر مخالفت با انقلاب به حرکت درآید در چنین شرایطی چه باید کرد؟ نیروهای دلسوز و انقلابی چگونه باید این توطئه خطرناک و فتنه آفرین دشمن را خنثی کنند؟
وی ابراز کرد: خاخام های یهودی دور هم جمع شدند و گفتند: جمهوری اسلامی نباید ۴۰ سالگیش را ببیند اگر به ۴۰ سالگی برسد قدرتش چندین برابر خواهد شد و یهود را نابود خواهد کرد این حرف دشمنان انقلاب است، برژینسکی در جلسه ناتو اتلانتیک شمالی میگوید دنیا وارد یک پیچ تاریخی شده که تابلوهای این پیچ را امام خمینی(ره) و آیت الله خامنه ای(مدظله العالی) نصب کرده اند.
امام جمعه چوار در ادامه گفت: در زمینه بحران خودرو و قیمتهای نجومی آن در بازار یک توصیه و درخواست از مجلس و دولت محترم دارم و آن اینکه ۸۰ میلون جمعیت کشور را فدای ایران خودرو نکنید، یکسال تمام مرزهای کشور را باز بگذارید و اجازه بدهید تا مردم خودشان بروند و خودرو وارد کنند، بدون عوارض و گمرک ببینید آن وقت بازار آرام می شود یا نه؟ در این صورت شرکت های ایران خود رو و سایپا یا کیفیت را بالا میبرند و قیمت را پایین می آروند و یا این که درب این صنعت را میبندند و مردم از دست آن خلاصی پیدا می کنند، چون اینها فقط به دنبال منافع خودشان هستند نه مردم.
نظر شما