۳۷ طرح بزرگ توزیع برق استان زنجان افتتاح شد

همزمان با ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی ۳۷ طرح بزرگ توزیع برق در قالب ۵۸۹ پروژه با اعتبار ۱۳۳۲ میلیارد ریال صبح امروز با حضور امام جمعه و استاندار زنجان افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان زنجان در این آیین با اشاره به اینکه ۵۸۹ پروژه توزیع برق در سطح استان زنجان، با اعتبار بیش از ۱۳۲۳ میلیارد ریال به بهره‌برداری خواهد رسید، گفت: این پروژه‌ها با تلاش همکاران توزیع برق استان از هفته دولت تا فجر ۱۴۰۱ طراحی، اجرا و به بهره‌برداری رسیده است.

 

پیام جوادی افزود: همزمان با دهه مبارک فجر امسال، ۲۸۲ پروژه اصلاح و به‌سازی شبکه و تبدیل سیم مسی به کابل خودنگهدار، ۱۳۱ پروژه توسعه و احداث شبکه برای تامین برق متقاضیان جدید و بهبود پایداری شبکه، ۲۳ پروژه احداث و اصلاح روشنایی معابر، ۱۴۳ پروژه اصلاح و بهسازی، توسعه شبکه‌های توزیع برق روستایی و ۱۰ پروژه پیک‌سایی افتتاح خواهد شد.

 

وی با یادآوری اینکه از مجموع ۵۸۹ پروژه در دست افتتاح، ۱۱۷ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۴۲ میلیارد ریال در شهرستان زنجان اجرا شده است، گفت: ۷۱پروژه با اعتباری بالغ بر ۶۵میلیارد ریال در شهرستان ابهر، ۱۴۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۴۱۴میلیارد ریال در شهرستان خدابنده، ۵۶ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۱۲ میلیارد ریال در شهرستان خرمدره، ۶۹ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیارد ریال در شهرستان ماهنشان، ۴۴پروژه با اعتباری بالغ بر ۸۷ میلیاردریال در شهرستان سلطانیه، ۴۸ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۶۴میلیارد ریال در شهرستان طارم و ۴۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد ریال با هدف ارائه برق پایدار و رضایت‌مندی مشترکان در سطح استان اجرا شده است.

جوادی ادامه داد: تامین برق روستای «زنگی حاج اصغر»، تامین برق پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن، تبدیل سیم به کابل‌ خودنگهدار شبکه‌های توزیع، توسعه و اصلاح شبکه‌های توزیع برق شهری و روستایی، هوشمندسازی شبکه‌های توزیع برق از مهم‌ترین طرح‌های اجرا شده در یک‌سال اخیر است که دهه مبارک فجر امسال افتتاح خواهد شد.

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر 100 درصد روستاهای بالای 10 خانوار استان زنجان از نعمت برق برخوردار هستند، گفت: حجم شبکه های توزیع برق استان زنجاننسبت به سال 57 رشد 18 برابری داشته است.

 

وی اضافه کرد: حذف خدمات حضوری و ارائه تمام خدمات به صورت غیر حضوری، هوشمندسازی شبکه توزیع و لوازم اندازه گیری، تبدیل 58 درصد شبکه های توزیع برق روستایی استان از سیم مسی به کابل خودنگهداریف رفع مشکل ضعف ولتاژ شبکه توزیع برق استان، اجرای پروژه های توسعه و احداث روستایی معابر و حمایت از طرح های دانش بنیان از فعالیت های شاخص شرکت توزیع برق استان زنجان در این سال ها بوده است.

 

در ادامه این مراسم استاندار زنجان نیز بر ضرورت حرکت به سمت صنایع خود تولید کننده تاکید کرد و افزود: همه کارهای درست، انرژی بر است از اینرو کل کشور به این سمت حرکت می کند و با این اقدام صنایع بزرگ از شبکه تولید رسمی کشور مستقل می شود.

محسن افشارچی با اشاره به تمرکز بر کنترل داده محور در حوزه تولید انرژی افزود: باید به سویی حرکت کنیم که بتوانیم از راه دور مصرف را در دانه بندی های ریز هم کنترل کنیم و با جمع آوری داده ها در دراز مدت با برنامه ریزی، مصرف را بهینه کرده و به بهره وری بالایی دست یابیم.

 

وی به میزان مصرف بالای چاه های آب کشاورزی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: با وجود اینکه 30 درصد جمعیت استان روستایی و 70 درصد شهری است، میزان مصرف آب شرب روستایی و شهری یکسان است.

 

استاندار زنجان با تاکید بر لزوم برنامه ریزی لازم برای کاهش مصرف آب شرب روستایی، خاطرنشان کرد: تعداد چاه های آب کشاورزی برقرار استان با ۲ برابر افزایش از سال ۸۷ تاکنون از سه هزار و ۶۰۰ حلقه به ۶ هزار و ۶۰۰ حلقه رسیده است.

 

وی با بیان اینکه کمبود آب از اصلی ترین مسایل استان است، یادآور شد: سالانه ۱۰۰ میلیون مترمکعب از آبهای زیرزمینی اضافه برداشت می شود و این نشان می دهد که باید با کنترل های لازم میزان آورد آب و برداشت از منابع زیرزمینی را متناسب کنیم.

 

در پایان این مراسم از ۳۷ پروژه شرکت توزیع نیروی برق زنجان در قالب ۵۸۹ ریز پروژه با صرف اعتباری بالغ بر یک هزار و ۳۲۳ میلیارد ریال به صورت ویدئو کنفرانس بهره برداری شد.

 

کد خبر 1250831

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha