حجتالاسلام سامان عاشوری -مسئول قرارگاه تحول اجتماعی استان گیلان - در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، با اشاره به جایگاه پدر در نظام خانواده و تلاش صهیونیست برای متزلزل کردن این جایگاه اظهار کرد: یکی از مباحثی که در این ایام خجسته ماه مبارک رجب دنبال میکنیم، پاسداشت مقام پدر و روز پدر به مناسبت میلاد با سعادت مولایمان حضرت امیرالمومنین علی(علیه السلام) است.
وی جایگاه پدر در اسلام را جایگاهی مهم و مملو از معنویت دانست و گفت: امام معصوم وقتی میخواهد محبت امام نسبت به امت را مثال بزند میفرماید:" الاامام والد الشفیق یعنی امام مانند پدری مهربان برای امت خود است."
عاشوری اضافه کرد: یهود و مشخصا جریان صهیونیست برای اینکه جوامع بشری را در سلطه خود قرار دهد و بنیان خانواده را سست و متزلزل کند، اولین کاری که کرد این بود که جایگاه پدر را در مسیحیت شکست زیرا وقتی این جایگاه به عنوان ولی و ولایت در خانواده شکسته شود ظلم در خانواده شیوع و شروع پیدا میکند.
کارشناس فرهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان افزود: صهیونیست برای رسیدن به اهداف خود، پدر را در مقابل همسر و ظالم نسبت به زن قرار داد به طوری که درک فرزندان از سوی پدر به عنوان موجودی در خانه پایین قلمداد شود و بدین ترتیب دوگانههای اینگونه ساختند تا ولایت پدر را بشکنند.
وی با بیان اینکه همزمان با شکسته شدن ولایت پدر در خانواده، ظلم در خانواده شکل میگیرد تصریح کرد: وقتی حرمت پدر شکسته میشود، مادر هم جایگاه خود را نخواهد داشت و برادر بزرگتر و کوچکتر و جایگاه خواهر به عنوان کسی که مانند مادر است، بی معنا خواهد شد و ارج و قربی نخواهد داشت.
مسئول قرارگاه تحول اجتماعی استان گیلان یادآور شد: وقتی ولایت پدر از او سلب شود در کانون خانواده حرمتها از بین خواهد رفت و این متزلزل شدن خانواده، تبعات بسیار سختی را در جامعه و در اجتماع به همراه خواهد داشت.
عاشوری عنوان کرد: زیر سوال بردن محبت پدر بهانه دیگری است تا ولایت پدر را از او سلب و حرمتش را بشکنند، همه ما میدانیم که محبت مادر شهرت دارد اما محبت پدر متاسفانه غربت دارد و این به خاطر آن است که محبت مادر احساسی است و هر کسی آن را حس میکند اما محبت پدر ادراکی است و باید درک شود.
کارشناس فرهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان ادامه داد: اگر میخواهیم محبت پدر را به درستی درک کنیم باید به قرآن کریم نگاه کنیم، قرآن کریم به حضرت یوسف میگوید: احسنالقصص یعنی نیکوترین قصهها و این به این دلیل است که به واسطه محبت پدر به فرزند این داستان شروع میشود و با جاری شدن مجدد عاطفه پدر به سمت پسر ادامه پیدا میکند تا جایی که حتی آن برادران خطاکار هم از همین استغفار و دعای پدر به دامان او بر میگردند.
وی اظهار داشت: خداوند متعال وقتی میخواهد اوج عاطفه را به ما در قصص قرآنی و یا در واقعه کربلا نشان دهد این امر را با عاطفه پدر و فرزندی به ما نشان داده و متذکر میشود بنابراین کسی که عاطفه و مهر پدر را درک کند میتواند مهر امام زمان خود را هم درک کند.
مسئول قرارگاه تحول اجتماعی استان گیلان اضافه کرد: آنجایی که پیغمبر اکرم (ص) میفرماید «أَنَا وَ عَلِيٌّ أَبَوَا هَذِهِ اَلْأُمَّةِ» من و علی پدران این امت هستیم یا آن وقتی که امام رضا(ع) میفرماید الاامام والد الشفیق امام پدری مهربان است میتوانیم محبت پدر را به معنای واقعی کلمه درک کنیم.
نظر شما