حضور فعال مبلغان حوزه در فضای مجازی/ تعداد مبلغان حوزه علمیه در فضای مجازی دو برابر می شود

بختیاری گفت: پیش بینی می شود در سال ۱۴۰۲ تعداد مبلغان فعال در فضای مجازی به ۵۰۰ نفر افزایش یابد که این مبلغان به صورت تخصصی به تبلیغ دین در فضای مجازی می پردازند.

«محمد بختیاری» در حاشیه نمایشگاه فناوری های محتوای فضای مجازی در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان در پاسخ به این سوال که حوزه های علمیه از نظر محتوایی چه اقداماتی در فضای مجازی انجام داده اند، گفت: مرکز تبلیغ مجازی حوزه های علمیه حدود 15 سال است که به تبلیغ دین در فضای مجازی پرداخته است.

 

فعال فضای مجازی و مبلغ دین افزود: 250 نفر از طلبه های فعال و علاقه مند به حوزه تبلیغ در فضای مجازی در مرکز تبلیغ مجازی حوزه های علمیه کشور گردهم آمده اند و به فعالیت هایی مانند رصد، تولید محتوای متنی، تولید محتوای رسانه ای نظیر انیمیشن، موشن گرافی، عکس نوشته و پوستر و پادکست پرداخته اند و گروهی نیز به انتشار محتوا در فضای مجازی می پردازند.

 

وی تاکید کرد: ما معتقدیم هر جایی که مخاطب به مطالب دینی و فرهنگی نیاز دارد، باید حضور داشته باشد و امروز که میدان مبارزه به فضای مجازی منتقل شده است باید در این عرصه حضور فعال و گسترده داشته باشیم و به فعالیت های تبلیغی بپردازیم.

 

بختیاری افزود: مرکز تبلیغ مجازی حوزه های علمیه کشور به صورت انبوه تولیدات محتوایی داشته که در فضای رسانه های نوین منتشر شده اند و مجموعه تولیدات آن در سایتی به نام اندیشه برتر به آدرس   btid.org بارگزاری شده است.

 

وی ادامه داد: مرکز تبلیغ مجازی حوزه های علمیه کشور یکی از زیرمجموعه های حوزه علمیه کشور است و دفتر آن در شهر قم مستقر می باشد. مبلغان نیز در سراسر کشور و در شهرستان ها و استان های مختلف به صورت حضوری و غیر حضوری فعالیت می کنند.

بختیاری خاطرنشان کرد: پیش بینی می شود در سال 1402 تعداد مبلغان فعال در فضای مجازی به 500 نفر افزایش یابد که این مبلغان به صورت تخصصی به تبلیغ دین در فضای مجازی می پردازند.

 

وی درباره توانمندسازی مبلغان فعال در فضای مجازی گفت: برنامه های آموزشی تخصصی برای ارتقای مهارت مبلغان برگزار می شود و در حال حاضر از مجموعه 250 نفری مبلغان فضای مجازی 20 نفر غیر طلبه بوده و مابقی از طلاب حوزه های علمیه هستند چرا که رویکرد اصلی تبلیغ دین در فضای مجازی است، بنابراین فعالیت های طلاب و فضلای حوزه علمیه متمرکز شده است.

 

بختیاری در خصوص ارزیابی بازخورد فعالیت ها در فضای مجازی گفت: بازخوردگیری در فضای مجازی بسیار دشوار است و اعداد و ارقام نیز بیانگر اثرگذاری بر مخاطب نیست و نمی توان به آنها اکتفا کرد اما در حال حاضر گستره مخاطبان مرکز تبلیغ مجازی حوزه های علمیه کشور 10 میلیون نفر است که این افراد به صورت مستقیم درگیر محیط های فضای مجازی حوزه های علمیه کشور هستند.

کد خبر 1251414

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha