تلاش دشمن برای دین زدایی و ایجاد ناامیدی در جامعه

پارسا گفت: دشمن در فتنه اخیر هویت دینی ما را نشانه گرفت و جهت تبدیل جامعه ایران به جامعه‌ای لائیک، دین‌زدایی را در صدر قرار داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، مهدی پارسا- رییس سازمان بسیج رسانه گیلان- امروز (سه‌شنبه، ۱۸ بهمن) در سلسله نشست‌های جهاد تبیین در رسانه با موضوع مدیریت رسانه و همگرایی رسانه‌ای در جنگ شناختی که در بستر کانال بسیج رسانه گیلان در پیام رسان روبیکا برگزار شد اظهار داشت: امام خمینی(ره) با بهره‌گیری از آموزه‌های دینی و الهی توانست در مقابل رژیم شاهنشاهی که از سوی همه استعمارگران جهان مورد حمایت قرار می‌گرفت به پیروزی برسد. 
 ‏
رئیس بسیج رسانه استان گیلان به ترتیب سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، تولید، نظارت، پخش، نظرسنجی و اثرسنجی را از جمله مراحل مدیریت رسانه ذکر کرد و افزود: یک مدیر در صورتی می‌تواند اثرگذار باشد که این مراحل از مدیریت رسانه را در حوزه فعالیت خود عملیاتی سازد.

 

پارسا تصریح کرد: این روزها رسانه‌های خصوصی افکار عمومی را بر اساس ذائقه خود جهت دهی می‌کنند در کنار اینها ما باید مدیریت استعداد در رسانه را مدنظر قرار دهیم زیرا اگر مدیر یک رسانه از دانش و مهارت‌های لازم برخوردار و اهل تحقیق کردن باشد اهداف مهم یک رسانه انقلابی در قالب یک گفتمان مسلط در جامعه محقق و بر تعداد مخاطبان افزوده خواهد شد.

 

وی ناامید کردن مردم از آینده نظام، هویت زدایی و معنویت گریزی را نقشه دشمن در جنگ حق علیه باطل خواند و ابراز داشت: جنگ شناختی حوزه جنگی جدیدی است که در دنیا مطرح شده و طبق برآورد کارشناسان ناتو این جنگ یکی از مخرب‌ترین آثار روحی و روانی را در مخاطبان کشور هدف بر جای می‌گذارد.

 

رئیس بسیج رسانه استان گیلان اضافه کرد: در جنگ شناختی رسانه و علوم مرتبط با رسانه رسالتی بسیار سنگین دارند و سربازان جنگ شناختی محسوب می‌شوند.

 

پارسا یادآور شد: در عملیات روانشناختی با سه محتوای سفید، سیاه و خاکستری مواجه می‌شویم که بر اساس هر کدام از آنها کارکردهای ویژه را طراحی میکنیم اما در بحث شناختی ما صرفا با یک منطقه خاکستری مواجهیم و یکی از تلاشهای عمده دشمن که در فتنه اخیر هم شاهد بودیم این بود که دشمن متوجه شد در حوزه جنگ شناختی باید این منطقه را مورد هدف قرار دهد.

 

وی با تاکید بر اینکه دشمن در جنگ شناختی با کمترین هزینه بیشترین خسارت را ایجاد می‌کند ابراز داشت: در ادبیات سیاسی اقشار مختلف جامعه به سه طیف تقسیم بندی میشوند که این طیف ها شامل قشر خاکستری، قشر قرمز و ناراضی و قشر سبز و تاثیرگذار است.

 

رئیس بسیج رسانه استان گیلان با بیان اینکه دشمن با استفاده از وجود قشر خاکستری توانست تاثیرات حداقل مقطعی خود را در جامعه بر جای بگذارد گفت: قشر خاکستری به افرادی تلقی می‌شود که نه تنها به جنب و جوش‌های اجتماعی و سیاسی و فرهنگی اعتنایی ندارند بلکه به اوضاع و احوال جامعه هم توجهی نشان نمی‌دهند اما تحت تاثیر امواج و تبلیغات سیاسی و اجتماعی طرف مقابل قرار می‌گیرند. 

 

پارسا ذهن انسان را بر اساس نظریه استراتژیست‌های ناتو اصلی‌ترین میدان نبرد خواند و اذعان کرد: استراتژیست‌های ناتو معتقدند باید بر روی بار معنایی هر کلمه که با اعصاب و روان حریف سر و کار دارد کار کرده و آن را بمباران فکری کرد.

 

وی افزود: امروز دشمن جنگ روایت‌ها و وارونگی اخبار را مدیریت می‌کند و اگر ما نتوانیم این جنگ که یکی از مولفه‌های جنگ شناختی است را مدیریت کنیم نمی‌توانیم به اهداف خود برای مقابله با دشمن برسیم.

 

رئیس بسیج رسانه استان گیلان اضافه کرد:  در جنگ شناختی برخلاف جنگ نظامی که در صورت عدم مقاومت، زمین را به اشغال در می‌آوردند ذهن فرد تسخیر می‌شود و وقتی ذهن انسان تسخیر شد در واقع فرد بخشی از خاک خود را به دشمن تسلیم کرده است.

 

پارسا اظهار داشت: چند سال قبل در کشور انگلستان پژوهشی انجام و اعلام شد مخرب ترین شبکه اجتماعی اینستاگرام است و به طور کلی باید قبول کنیم دو ابزار رسانه‌ای اینستاگرام و توئیتر به طور کامل زمین دشمن هستند.

 

وی عنوان کرد: تلاش دشمن این است که باعث ناامیدی شود و تمام دستاوردهای برجسته نظام را ناکارآمد جلوه داده سیاه نمایی کند بنابراین ما باید تلاش کنیم باورهای مذهبی خود را تقویت کنیم و در دام حاشیه سازی‌های دشمن قرار نگیریم.

 

رئیس بسیج رسانه استان گیلان با بیان اینکه دشمن در فتنه اخیر هویت دینی ما را نشانه گرفت و جهت تبدیل جامعه ایران به جامعه‌ای لائیک، دین‌زدایی را در صدر قرار داد خاطرنشان کرد: در طول دوران ۴۴ ساله عمر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با وجود همه تحریم‌ها و مشکلات یک وجب از خاک کشورمان از دست نرفت و این مهم برای ما با استفاده از آموزه‌های دینی به دست آمد.

کد خبر 1251454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha