با رجز خوانی و جانبه گرایی هیچ مشکلی حل  نمی شود/ باید با نگاه واقع بینی زمام امور را در دست گرفت

زرهانی با بیان اینکه با رجز خوانی و جانبه گرایی هیچ مشکلی حل نمی شود بلکه باید با نگاه واقع بینی زمام امور را در دست گرفت گفت:انقلاب اسلامی منوط به حضور ملت در صحنه هست و حضور ملت منوط به خدمات صادقانه شامل شناخت مشکلات و حل مشکلات است.

به گزارش خبرگزاری شبستان؛ در راستای ویژه برنامه های چهل و چهارمین سالگرد پیروزی شکوهمندانقلاب اسلامی، مراسم سخنرانی سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با محوریت «انقلاب، از کفایه الاصول تا تحریرالوسیله»، در روز سه شنبه مورخ ۱۸ بهمن ماه به صورت حضوری در تهران و وبیناری در سراسر کشور ویژه مدیران و کارکنان ستاد و بنیاد برگزار شد.

 

«سید احمد زرهانی» در ابتدای سخنان خود ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به همکاران ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود علیه السلام، برای ملت ایران در سپیده‌دم پیروزی انقلاب اسلامی آرزوی توفیق کرد.

 

قائم مقام ستاد اقامه نماز با قدردانی از اهتمام وافر مدیران و دست اندکاران برگزاری اجلاس بیست و نهم نماز، بر استفاده از تمام توان جهت برگزاری اجلاسی با شکوه تر در سال آینده تاکید کرد.

 

وی در ادامه با اشاره به موضوع بحث گفت: دشمنان در تلاشند تا آتش مقدسی را که از انقلاب اسلامی برخاسته خاموش کنند و با تلاش و استفاده از تمام حربه ها، ولی باز هم نتوانستند این آتش را خاموش کنند.

زرهانی تاکید کرد: انقلاب اسلامی منوط به حضور ملت در صحنه هست و حضور ملت منوط به خدمات صادقانه شامل شناخت مشکلات و حل مشکلات است.

 

وی افزود: رجز خوانی با دفاع و با یک جانبه گرایی هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه باید با نگاه واقع بینی زمام امور را در دست گرفت.

 

قائم مقام ستاد اقامه نماز در ادامه اظهار کرد: در انقلاب اسلامی دستاورد های عظیمی داریم ولی با کاستی ها نیز مواجه هستیم و عقل و انصاف اقتضا میکند با نگاه علمی پیش رویم و چاره اندیشی کنیم.

 

وی تصریح کرد: برگزاری جشن های انقلاب یعنی مساعد کردن شرایط برای حضور ملت در صحنه و در ستاد اقامه نماز به عنوان یک نهاد انقلابی و دینی، انتظار می رود در برگزاری جشن ها کم نگذاریم.

 

این مقام مسئول روز ۲۲ بهمن را روز آزمایش عنوان کرد و گفت: این روز آزمایشی است هم برای خادمان ملت ایران و هم برای سران استکبار که این همه سرمایه گذاری کردند که تعادل ایران اسلامی را برهم زنند.

 

وی عفو گسترده مقام معظم رهبری را نشان از سیر تکاملی انقلاب اسلامی دانست گفت: این حرکت نشان داد که حکومت اسلامی مبتنی بر عقده و کینه نیست.

 

سید احمد زرهانی در ادامه تصریح کرد: زیرساخت انقلاب اسلامی رحمت است و حرکتی است در مسیر حرکت انبیا.

 

وی مهمترین رکن در هر انقلاب را یک مکتب و یک ایدوئولوژی و تفکر عنوان کرد و گفت: این مورد توسط متفکران تبیین شده است.

 

زرهانی افزود: انقلاب های متعدد در جهان نشان می دهد که متفکرانی هستند ک اصول و تضاد ها را تبیین میکنند و مکتب های مختلف را عنوان می کنند.

 

وی عنوان کرد: اساتید مختلفی در ایران اسلامی با پشتیبانی معنوی و تفکر علمی نظرات مختلفی را در زمینه پیدایش انقلاب ها داشته اند‌.

 

قائم مقام بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) گفت: انقلاب چیزی نیست که با یک حرکت طوفانی و احساسی و چند شعار و حرکت امکان وقوع داشته باشد، بلکه نیازمند تفکر و جهت گیری صحیح می باشد.

 

وی افزود: انقلاب اسلامی ایران به اعتباری از ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ و به اعتباری از اوایل بهمن ماه ۱۳۴۱ شروع شد و شروع آن از رفراندوم شاه و ملت بود و امام راحل آن را تحریم کرد و باعث شد مومنین پای صندوق نرفتند.

 

سید احمد زرهانی گفت: حضرت امام راحل با تذکر، ارشاد، نیروسازی و نظریه پردازی مقدمات فکری انقلاب را شروع کرد.

 

وی یکی دیگر از ویژگی های انقلاب ها را رهبری و قدرت اندیشه عنوان کرد و گفت: رهبر هر انقلاب باید دیگران را متقاعد بکند که یک گفتمان را جای گفتمان دیگر بگذارد.

 

زرهانی افزود: نکته دیگری که در حوزه فهم انقلاب قابل توجه است، عدالتخواهی است که ملت ایران از ظلم بیزارست و خواستار عدالت هست و به همین منظور به بحث مهدویت بها می دهد.

 

وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: انقلاب اسلامی در حوزه های مختلف نگاه به آینده دارد همانگونه ک سایر انقلاب ها آینده نگری دارند و انقلاب اسلامی آینده ای را ترسیم کرد که چشم انداز پایانی آن اتصال به حکومت حضرت مهدی(عج)، چشم انداز دوم آن ساخت تمدن و چشم انداز نزدیک آن حل مشکلات است.

 

زرهانی با اشاره به وجود مشکلات در جامعه، گفت: مقام معظم رهبری با کالبد شکافی بر از بین بردن مشکلات تاکید دارد.

 

وی عنوان کرد: در انقلاب اصیل ممکن است یک جریان از مستضعفین استمداد کند به عنوان قدرت پروری، ولی انقلاب های اخیر به دنبال مزدور پروری بودند، ازین رو انقلاب ها باید قدرت آینده سازی داشته باشند و دشمنان دست به دست هم دادند تا این قدرت ایران اسلامی را از بین ببرند.

 

سید احمد زرهانی خاطرنشان کرد: دو پیام در انقلاب اسلامی وجود دارد که شامل حل مشکلات خودش و حل مشکلات کشور های اسلامی است.

 

وی افزود: انقلاب اسلامی صاحب تحریر الوسیله است که توسط حضرت امام بنیان گذاری شد، چرا که پایه انقلاب اسلامی بر اساس دین می باشد و مبتنی بر اندیشه دینی است.

 

سید احمد زرهانی در پایان افزود: چهار حرکت در ۱۵۰ سال اخیر مبتنی بر دین بوده است که شامل تحریم تنباکو، انقلاب مشروطه، روی کار آمدن دکتر مصدق و انقلاب اسلامی می باشد.

 

 

 

 

 

 

کد خبر 1251540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha