به گزارش خبرنگار گروه مسجد و کانونهای مساجد خبرگزاری شبستان، در پی انتشار مصاحبه خبرگزاری شبستان با حجتالاسلام والمسلمین «محمدعلی لیالی»، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی درباره سوءاستفادههای منافقین از آموزههای دینی مذهبی، این گروهک انحرافی در واکنشی رسانهای نسبت به این خبرگزاری مسجدی و ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگیهنری مساجد کشور حمله کرده و میزان معاضدت خود با بچههای مسجد را نشان دادهاست.
از این رو و درپی نزدیکشدن به هجدهم اسفندماه، سالروز تاسیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگیهنری مساجد کشور و به منظور بررسی رویکرد این کانونها و خبرگزاری شبستان (رسانه دین، فرهنگ، اندیشه) در جهاد تبیین و روشنگری، با حجتالاسلاموالمسلمین «کمالالدین خداداده»، رئیس این ستاد گفتگویی ترتیب دادهایم که مشروح آن در ادامه تقدیم حضورتان میشود:
ورود جهادی خبرگزاری شبستان به عرصه تبیین و روشنگری درباره توطئهها و عوامفریبی گروهک تروریستی منافقین، چه فصلی از فعالیتهای مسجدی را در این باره گشوده است؟
آنچه رخ داد، نشان میدهد یک خبرگزاری مسجدی رویکرد آفندی دارد و ما در موضع حمله و هجمه به مواضع دشمنان در عرصه های فرهنگی هنری قرار گرفتهایم و این رویکرد قطعاً صدای اعتراض دشمنان را بلند و آنها را خشمگین میکند!
آیا چنین رویکردی ریشه و عقبه ایدئولوژیک و مکتبی دارد؟
بله، چراکه اساساً موضع اسلام پدافندی نیست که ما واکنشی عمل کنیم، بلکه دین مبین اسلام همیشه در نقش کنشگر عمل کرده است؛ نمونه آن عملیاتهای روانی مقام معظم رهبری است؛ هیچ رئیس دولتی با همه اعوان و انصار خود نتوانسته همچون معظمله آفندی و در موضع کنشگری عمل کند و هیچ کس نتوانسته ایشان را به واکنش وادارد بلکه ایشان همیشه کنشگر بوده و از موضع حمله به مسائل و میدان مواجهه با دشمنان ورود کردهاند!
کانونهای مساجد برای آنکه رویکرد آفندی و کنشگرانه به فعالیت بچههای مسجد ببخشند، چه برنامهای دارند؟
هنری که کانونهای مساجد در جهت عرضه و گسترش آن هستند، هنر دینی مکتبی است هنری که فطرت انسان را بیدار میکند؛ ما درصددیم این هنر را در کانونهای مساجد ایجاد و بارور کنیم؛ فرهنگ مدنظر کانونهای مسجدی نیز ناب و مطابق با فطرت انسان است و میکوشد نوجوانان و جوانان را در فضای مسجد با فطرت الهیشان آشنا و مانوس کند چراکه هیچ مکتب، عارف و فیلسوفی در هیچ کجای دنیا نمیتواند سخنی را به بلندا و غنای سخن اسلام بر زبان آورده یا بر قلم جاری کند. ... کانونهای مساجد درتلاش هستند ظرفیتهای دین را در عرصههای فرهنگی هنری شناسایی کرده و به عموم به ویژه نسل نوجوان و جوان بشناسانند.
موضعگیری منافقان در مقابل روشنگری خبرگزاری شبستان در موضوع سوءاستفاده این گروهک انحرافی از آموزههای مکتبی، چه حقایقی را روشن کرد؟
در میان همه مکاتب جعلی، منافقین شنیعترین رفتار را با فطرت و ذات و جسم و روح انسانها داشتهاند، زمانی که داعش و امثال آن و جنایاتشان نبود این گروهگ تروریستی بدترین شکنجهها و جنایات را در حق ملت ایران اسلامی روا داشتند و وقتی هم رسانهای همچون خبرگزاری شبستان در لبیک به فرمان رهبری در موضوع جهاد تبیین، اقدام به روشنگری کرده، موضع میگیرند و با القاب و الفاظ جعلی سعی در گرفتن حکم برائت برای خود دارند!
این انساننماهای بدتر از درندگان، عملیات جهادی کانونهای فرهنگی هنری مساجد را در سیبل حملات قرار دادهاند اما به یاری خدا کانونهای فرهنگی هنری مساجد در دهه چهارم از حیات خود، رویکرد بینالمللی نیز یافته و در این باره تقویت و تجهیز میشوند.
در این وجهه بینالمللی یافتن، جهاد تبیین در کانونهای مساجد چطور دنبال میشود؟
رویکرد ما این است که فعالیتهای بینالمللی را با حضور در مساجد اروپا و آمریکا در غرب و شرق توسعه و نشان دهیم ذات نظام مقدس اسلامی صادرشدنی و صدای آن در همه جای دنیا شنیدنی است. امروز مساجدی در اقصی نقاط دنیا تقاضای راهاندازی کانونهای فرهنگی هنری را دارند، لذا دهه چهارم حیات این کانونها با بینالمللی شدنشان همراه است.
این رویکرد را در خبرگزاری شبستان چطور دنبال میکنید؟
همین رویکرد و مانیفست در فضای رسانه توسط خبرگزاری شبستان نیز دنبال میشود و با قرار گرفتن مدیران جوان، جهادی، پرتلاش و رسانهشناس و به یاری خدا، عرصههای رسانه را در تقابل با دشمن و در تهاجم به دشمن و در دفاع از کیان مکتب تشیع و نظام مقدس اسلامی طلیعهدار خواهد بود.
حملهای که از جانب رسانه وابسته به گروهک منافقین به خبرگزاری شبستان و ستاد کانونهای مساجد صورت گرفت، چقدر این طلیعهداری را نشان میدهد؟
آنها که در فضای فعالی و کنشگری حضور دارند، بیتردید با چنین هجمههایی مواجه خواهند شد؛ از خبرگزاری شبستان که مجاهدانه عمل کرده و در عرصه جهاد تبیین توانسته فضای بینالملل را نیز متاثر و دشمنان را وادار به واکنش کند، کمال تشکر را دارم؛ امید است با این عزم عرصههای رسانهای فتحنشده، فتح شود.
نظر شما