نقش مهم امام خمینی(ره) به عنوان احیا کننده دین اسلام از منظر شخصیت‌های پاکستانی

شماری از شخصیت‌های سیاسی، مذهبی و فرهنگی پاکستان در وصف بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران، گفتند: حضرت امام خمینی(ره) احیاء‌کننده دین مبین اسلام و محور خودباوری و استقلال ایران است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، سمینار «انقلاب اسلامی نقطه آغاز تمدن نوین اسلامی» با حضور کارشناسان، استادان دانشگاه، نخبگان،‌ شخصیت‌های سیاسی، مذهبی و دانشجویان در محل خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران در شهر راولپندی برگزار شد.

سید عارف شیرازی، رئیس جماعت اسلامی در شهر راولپندی، سید ناصر شیرازی، دبیر کل شورای وحدت اسلامی، عبدالباسط مجاهد، استاد دانشگاه و فرامرز رحمان‌زاد، مسئول خانه فرهنگ کشورمان در راولپندی به عنوان سخنرانان اصلی، ضمن تجلیل از شخصیت امام خمینی(ره) به عنوان احیاء‌کننده دین مبین اسلام و محور خودباوری و استقلال ایران و مصلح جهان اسلام با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی ایران طی ۴۴ سال گذشته بر ضرورت مقابله با آمریکا و رژیم صهیونیستی به عنوان دشمنان تمدن نوین اسلامی تأکید کردند.

سید عارف شیرازی، رئیس جماعت اسلامی در شهر راولپندی با بیان شخصیت عالمانه، مدبرانه و الهی امام خمینی(ره) گفت:‌ انقلاب اسلامی در راستای اجرای احکام دینی برگفته از سنت پیامبر گرامی اسلام به وقوع پیوست؛ به همین دلیل ملت ایران در ساقط کردن رژیم شاهنشاهی از امام خمینی(ره)  حمایت کردند.

وی افزود:‌ انقلابیون ایرانی از ابتدای پیروزی انقلاب، عزم خود را جزم کرده بودند که هیچ قانونی مغایر با اسلام نباشد و این عمل تا به امروز ادامه دارد و بدین ترتیب حکومت نوین اسلامی در منطقه ظهور کرد.

عضو ارشد جماعت اسلامی پاکستان به چرایی و علت حمایت مردمی ایران از انقلاب اسلامی پرداخت و گفت:‌ همه اقشار مختلف مردم از کارگر گرفته تا مهندس، معلم، استاد دانشگاه وکشاورز همه انقلابی بودند و از انقلاب حمایت می کردند البته تعداد معدودی نیز بودند که به دلیل اختلافات فکری و ایدئولوژی علیه انقلاب ایستادند اما تعداد آنها بسیار کم بود .

وی به نقش زنان در پیروزی انقلاب اشاه کرد و افزود:  آن چیزی که این انقلاب را از دیگر انقلاب‌های ایدئولوژیکی ممتاز می‌کند، نقش پررنگ زنان و بانوان ایرانی در پیروزی انقلاب و حمایت از آرمان‌های اسلامی بود. به جرات می‌توان گفت اگر بانوان از این انقلاب حمایت نمی‌کردند انقلاب اسلامی به سرمنزل خود نمی‌رسید.

عارف شیرازی افزود:‌ مردم ایران قبل از انقلاب، زمانی که اعلامیه و نوار صوتی امام خمینی(ره) را بدست می‌آوردند به صورت خودجوش بین خود تقسیم و منتشر می‌کردند و اقدام رژیم شاه در ممانعت از پخش آن با شکست روبرو می‌شد و این نشان می‌داد که این انقلاب از بطن مردم نشات گرفته است.

این سیاستمدار ارشد پاکستانی با بیان عشق مردم ایران به پیامبر اعظم(ص)‌ و اهل بیت(ع)‌گفت:‌ مردم ایران از انقلاب امام خمینی(‌ره)‌ برای این حمایت می‌کردند زیرا ایشان از ابتدا در پی تشکیل حکومت اسلامی و تشکیل نظام عدل الهی بود.

شیرازی با بیان نقش علمای دین و استادان دانشگاه و معلمان و فرهنگیان در حمایت قاطع از امام خمینی(ره) گفت:‌ نقش مهم رهبری برای تشکیل یک حکومت اسلامی به وضوح دیده می‌شود. نخبگان و سیاستمداران کشورهای اسلامی اگر می‌خواهند در کشور خود نظام اسلامی برپا کنند باید از انقلاب اسلامی ایران الگو برداری کنند و به یقین می‌گوییم بدون مطالعه دقیق انقلاب اسلامی ایران در اتاق‌های فکر نمی‌توانیم شاهد ظهور نظام اسلامی در جهان اسلام باشیم.

وی خاطرنشان کرد: استقامت و پایداری اصل انقلاب اسلامی ایران بود و مردم تا پای جان از انقلاب برای سرنگونی نظام باطل دفاع کردند.

انقلاب اسلامی بر اساس ارزش‌های دینی پایه‌گذاری شد

رحمان‌زاد، مسئول خانه فرهنگ کشورمان در راولپندی در این نشست با تبریک میلاد حضرت علی (ع) و پیروزی جشن انقلاب اسلامی ایران گفت:‌ پیروزی انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷ از مهمترین و تاثیرگذارترین رویدادهای سیاسی و اجتماعی جهان در قرن بیستم بود که بر اساس ایمان و ارزش‌های دینی و معنوی پایه‌گذاری شده بود.

وی اظهار کرد:‌ حضور چشم گیر مردم از ابتدا تا به امروز در صحنه تحولات کشور منحصر به فرد است و ‌رهبری دینی، این انقلاب را در سایه اسلام به رشد و تعالی رسانیده است.

رحمان‌زاد ثبات و تداوم اهداف اولیه و عدم انحراف از اصول و آرمان ها را از دیگر ویژگی های انقلاب دانست و افزود: این انقلاب با قطع ارتباط با آمریکا به عنوان راس استکبار جهانی زمینه نفوذ و انحراف و نابودی انقلاب را بست و حالا بعد از گذشت ۴۴ سال از پیروزی انقلاب اسلامی هجمه‌ها و دشمنی‌ها از سوی استکبار جهانی همچنان ادامه دارد.

وی ابراز کرد:‌ دشمنان انقلاب اسلامی در تلاشی همه گیر از همه ابزارها استفاده و سوء ‌استفاده کردند و بدین ترتیب خسارت‌های جانی و مالی زیادی را در ایران به وجود آوردند اما در نهایت با وجود رهبر حکیم انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای و پشتیبانی مردم، دوباره طعم شکست را چشیدند.

مسئول خانه فرهنگ کشورمان در ادامه، افزود:‌ اخیرا کتابی با عنوان صعود چهل ساله به چاپ رسید که بیشتر از منابع خارجی استفاده شده و در آن رشد و توسعه کشور با آمار و ارقام آمده است که این کتاب به زودی به زبان اردو ترجمه می‌شود.

سید ناصر عباس شیرازی، دبیرکل شورای وحدت مسلمین با بیان جایگاه جمهوری اسلامی ایران در جهان به ویژه کشورهای منطقه و اسلامی گفت: جمهوری اسلامی ایران به یک مانع اصلی برای پیشبرد اهداف غرب و در راس آن آمریکا در منطقه تبدیل شده است به همین دلیل نظام سرمایه داری با استفاده از همه ظرفیت‌های خود طی ۴۴ سال گذشته تاکنون علیه انقلاب توطئه می‌کنند.

حضرت علی(ع)؛ محور وحدت بین مذاهب اسلامی

عبدالباسط مجاهد نیز در سخنانی، گفت:‌ امیرالمومنین علی(ع)‌ محور وحدت بین مذاهب اسلامی شیعه و سنی است زیرا که اهل تسنن نیز همانند شیعیان ایمان به امام علی(ع) ‌را جز لاینفک اعتقادات دینی می‌دانند.

این استاد دانشگاه پاکستان فتوای قتل سلمان رشدی از سوی امام خمینی(ره)‌را اقدامی تاریخی نامید و گفت: این فتوا نشان دهنده این است که مسلمانان نباید نسبت به حرمت پیامبر گرامی اسلام بی تفاوت باشند زیرا عواقب خطرناکی در آینده دامن گیر جهان اسلام خواهد شد.

مجاهد در پایان سخنانش، به رشادت‌ها و فداکاری‌های مردم انقلابی ایران پرداخت و گفت: انقلاب اسلامی ایران اکنون به سوی تمدن نوین اسلامی پیش می‌رود.

در پایان، برندگان مسابقه «سیره امام علی(ع)‌ و پیروزی انقلاب اسلامی» که به صورت مجازی از سوی خانه فرهنگ کشورمان در شهر راولپندی برگزار شده بود، اعلام و از میان ۹۰ شرکت کننده به نفرات اول تا سوم جوایزی به رسم یادبود اهداء شد.

پخش دو کلیپ با محوریت نحوه وقوع انقلاب اسلامی و دستاوردهای بزرگ ۴۴ ساله انقلاب و برگزاری نمایشگاه کتاب و عکس از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

کد خبر 1251642

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha