سلامت و هوش معنوی یک واقعیت جهانی است

حیدری با بیان اینکه سلامت و هوش معنوی یک واقعیت جهانی است، گفت: هوش بالای معنوی می تواند بستر سلامت بهتر را فراهم کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گلپایگان، سید مرتضی حیدری  امروز در حاشیه تقدیر از خانواده خیر مرحوم وحید علی اکبری  در بیمارستان امام حسین (ع) با یادآوری اینکه دشمن همواره به دنبال خود تحقیری است، چون کارهای بزرگ تبیین نشده و از خود دفاع نکردیم، گفت: زمانی پزشکان عمومی فعال در ایران، خارجی بودند اما اکنون در همه رشته های پزشکی خودکفا شدیم و درمنطقه غرب آسیا بهترین عملکرد را داریم و در وسایل پزشکی تولیدکننده و صادر کننده شدیم وهمه تجهیزات داخلی اتاق عمل ایرانی است و به دست جوانها ساخته می شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه ۶۵ تا ۷۰ درصد نیروهای متخصص در هنگام توزیع میان شهرستان ها، خانم هستند و هنگام معرفی یک درصد دانشمند برجسته جهان، از هر پنج ایرانی، نام چهار زن دیده می شود، تاکید کرد: رساندن امکانات به دست مردم، وظیفه حاکمیت است و سرمایه گذاری در بخش سلامت، هزینه نیست، تربیت نیرو ها یک دستاورد هست ولی حفظ نیروها مهم تر است و کشورهای منطقه برای جذب نیروهای تربیت شده ایرانی برنامه ریزی کردند.

وی عدالت در درمان را در حال حاضر یک شعار توصیف کرد و ادامه داد: مشکل، کمبود نیرو نیست ولی باید یک امکانات و برنامه ریزی در سطح کشور صورت گیرد که پزشک طرحی با رغبت به مناطق محروم برود و پس از پایان طرح نیز، از منطقه نرود.

حیدری سلامت و هوش معنوی را در حال حاضر یک واقعیت جهانی بیان کرد که هوش،بالای معنوی می تواند بستر سلامت بهتر را فراهم کند و گفت: دریافت های مازاد بر تعرفه، برخورد شدید می شود و پیگیر خطاها هستیم هرچند تعرفه های کنونی آن با واقعیت های جامعه نمی خواند و عادلانه نیست.

 

۵۰ برابر شدن زنان متخصص، پس از انقلاب اسلامی

در ادامه سید مسعود خاتمی یکی از فاکتورهای اساسی در خدمات بهداشت و درمان را بخش آموزش بیان کرد و گفت: تعداد متخصصان پزشکی زن، پس از انقلاب اسلامی ، نسبت به دوران پیش از آن، ۵۰ برابر شده است و ایران که پیش از انقلاب اسلامی ، یک مرکز پیوند کلیه داشت، امروز ۱۰۰ مرکز پیوند کلیه دارد و در پیوند مغز استخوان نیز ایران اسلامی، آمار خوبی دارد.

عضو کمیسیون پزشکی مجلس شورای اسلامی، با بیان اينکه زمانی در ایران، چنان کمبود پزشک داشتیم که زبان پزشک و بیمار یکی نبود، ادامه داد: اکنون کشور میزبان مردم کشورهای دیگر برای ارائه خدمات پزشکی است و هموطنان خارج کشور ترجیح می دهند، در ایران خدمات پزشکی دریافت کنند و پزشکان ایرانی اکنون از چهره های درخشان بین المللی هستند.

 

وی با تاکید بر اینکه مشکل شبکه بهداشت و درمان کمبود نیرو نیست، بلکه توزیع نامناسب آنها در سراسر کشور است، بیان کرد: گلپایگان، تخصص جراح مغز و اعصاب فعال نیست و امکان از بین رفتن مردم، برای انتقال به شهرهای دیگر وجود دارد و این شایسته نیست، درخواست تجهیز اتاق عمل جراحی اعصاب داده شده است و انتظار کادر تخصصی درکنار کادر درمان با برنامه ریزی برای آرامش مردم می رود.

خاتمی با اشاره به نوشته های سیاحان اروپایی از تدریس درس اخلاق پزشکی، پرستاری و داروسازی در جوامع اسلامی، خواستار آموزش اخلاق در پزشکی، در کنار آموزش و تخصص به ویژه در بخش اورژانس شد و افزود: به تعویق انداختن درمان برای دریافت هزینه های غیر از هزینه های بیمارستان از بیمار، قابل بخشش نیست و وزارت بهداشت و درمان موظف به رسیدگی این موارد است.

نماینده گلپايگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه این شهرستان دارای پزشکان متخصص در سطح کشور دارد که می خواهند قسمتی از وقت خود را برای مردم شهرستان گلپايگان صرف کنند، گفت:زمینه سفر مانند مکان و وسیله مناسب را برای حضور این متخصصان فراهم شود و انتظار توزیع عادلانه نیروهای درمان در سطح استان داریم.

/

کد خبر 1252254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha