خبرگزاری شبستان__یاسوج: پیروزی انقلاب اسلامی و استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحقق آرزوی دیرینه انقلابیون و پیروان راستین اسلام ناب محمدی(ص) بود که به رهبری امام راحل عظیم الشان(ره) بعد از حدود ۱۴ قرن بر پایه دین مبین اسلام و با تکیه بر دو اصل مترقی «ولایتفقیه» و «حمایت مردمی» در این سرزمین پایهریزی و استقرار یافت.
شکلگیری نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نمیتوان تنها بهعنوان یک تغییر در ساختار حکومتی ایران قلمداد کرد؛ بلکه انقلاب اسلامی همچون زلزلهای قدرتمند جهان تقسیمشده بین دو قطب غرب و شرق را به لرزه درآورده و بهنوعی بنیانهای شکلگرفته بر پایه دو تفکر «لیبرالیسم» و «کمونیسم» را دچار چالش جدی نمود و آنچنان جبهه استکبار را دچار وحشت و اضطراب نمود که با تمام تضاد فکری و عقیدتی بین این دو جبهه- شرق و غرب، در یک اتحاد نانوشته درصدد تضعیف و یا سرنگونی جمهوری نوپای ایرانی برآمدند و برای رسیدن به اهداف نامشروع خود از انجام هر عمل خبیثانهای ابایی نداشته و ندارند.
از جمله این موارد میتوان به «طراحی و اجرای کودتا، ایجاد و حمایت از گروههای ضدانقلاب و تجزیهطلب، ترور و بمبگذاری گسترده، تحمیل جنگ تحمیلی هشت ساله و حمایت گسترده از متجاوز، تحریم شدید اقتصادی، راهاندازی صدها شبکه ماهوارهای علیه نظام اسلامی و ...» اشاره نمود و هدف دشمن از همه این خباثتها نخست سرنگونی نظام اسلامی و در صورت محقق نشدن این امر «جلوگیری از پیشرفت و توسعه سریع علمی، فرهنگی، اجتماعی و... و تبدیلشدن ایران اسلامی به یک الگوی موفق دینی در اداره جامعه در جهان پرآشوب کنونی است».
موفقیت، استمرار و پیشرفت روزافزون جمهوری اسلامی ایران آنهم بر اساس «آموزههای دینی» و «ساختارهایِ حکومتیِ مورد قبول جوامع امروزی» میتواند زنگ خطری برای حکومتهای شکل گرفته بر پایه مکتب فکری لیبرالیستی باشد.
مکتبی که بعد از پایان جنگ سرد و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی دیگر هماوردی برای خود متصور نبود، ولی انقلاب اسلامی پایانی بر توهم ایجاد نظم نوین جهانی بر پایه مکتب فکری لیبرالیسم بود.
جبهه استکبار از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بهخوبی بر این امر واقف بود که هرچند جمهوری اسلامی ایران بر اساس سه مؤلفه غیرقابل تفکیک «آموزهها و تعالیم اسلامی»، 2«رهبری امام راحل(ره) و «اتحاد و همراهی مردمی» شکلگرفته ولی آنچه باعث ثبات و استمرار جمهوری اسلامی بوده بدون شک اصل مترقی ولایتفقیه و قرار گرفتن ولیفقیه در رأس جمهوری اسلامی ایران بوده و هست.
به همین دلیل در طول ۴۴ سال گذشته جبهه استکبار سعی داشته و دارند با استفاده از همه ظرفیت رسانهای خود اصل «ولایتفقیه» را مخدوش و به همین علت یک روز این اصل را در جمهوری اسلامی مترادف با حکومت دیکتاتوری و روزی دیگر این اصل را ساخته تفکر حضرت امام خمینی (ره) قلمداد می کنند.
در طول دوران پیروزی انقلاب اسلامی رسانه ها در کشورهای بیگانه علاوه بر تبلیغات بر علیه اسلام، انقلاب اسلامی و ارزش ها، اقدام به کشیدن کاریکاتورهای موهن بر علیه پیامبر گزامی اسلام (ص)، ائمه اطهار علیهم الاسلام، کتاب قرآن، مراجع معظم تقلید و ... می کنند و نکته جالب اینجاست که مسئولان دولتی برخی از این کشورها نیز به صورت علنی از این موضوع حمایت می کنند و برخی نیز به بهانه آزادی بیان سکوت اختیار کرده و واکنشی نشان نمی دهند.
دو سال قبل نیز برخی رسانههای معاند و اپوزیسیون به نقل از نشریه آمریکایی به دروغپردازی علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی پرداختند؛ خط رسانهای که هرازگاهی در دستور شبکههای وابسته به سرویسهای اطلاعاتی غرب دنبال میشود.
ماه قبل نیز نشریه «شارلی ابدو» که سابقه کاریکاتورها و اهانتهای شنیع به پیامبر گرامی اسلام (ص) را دارد، مقام معظم رهبری را از جهت اهانت در کنار رسول خدا(ص) قرار داد و به معظم له اهانت کرد.
روزنامه رسمی و دولتی خلق جمهوری آذربایجان نیز در ۱۵ بهمن با انتشار یک کاریکاتور از مقام معظم رهبری و حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور بار دیگر به ایران اسلامی توهین کرد.
این کاریکاتور همراه با یک یادداشت بلندبالا که حاوی انواع توهینها و تهمتهای ناروا به موجودیت ایران، ساحت دین و روحانیت و رهبر معنوی شیعیان جهان است منتشر شد.
نوع نگارش و تنظیم این یادداشت به اندازه ای وقیحانه، اما هدفمند بود که در هنگام خواندن متن، این فکر به ذهن خطور میکند که گویی رژیم صهیونیستی از زبان این روزنامه آذربایجانی سخن میگوید!
در همین راستا خبرگزاری شبستان در گفت و گویی با حجت الاسلام والمسلمین عبدالرحیم عبودی، رئیس دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان کهگیلویه و بویراحمد نظر وی را در زمینه چرایی این موضوع جویا شده که در ذیل از نظر خوانندگان می گذرد.
به نظر شما چرا رسانه رسمی کشور آذربایجان اقدام به کشیدن این کاریکاتور موهن از مقام معظم رهبری کردند؟
کاریکاتوری که یکی از رسانه های کشور آذربایجان و همسایه ما کشیدند، این کار زیبنده نیست و توقع داریم که مسئولان کشور آذربایجان با این حرکت زشت و ناشایست این رسانه برخورد داشته باشند و می توان گفت زیبنده هیچ کشوری نیست که به مقامات یک کشور توهین و اهانت کنند.
آنها باید بدانند که با این کاریکاتورها نمی توانند جلوی محبوبیت ها و عزت ها را بگیرند، زیرا مقام معظم رهبری در سطح دنیا مقلدان و مریدانی حتی در کشور آذربایجان دارند.
این افراد چون نمی فهمند، نمی دانند که عزت دست خداوند بوده و با یک کاریکاتور و اهانت نمی توانند کسی را از دید مردم بیاندازند و باید بدانند که عزت دست خداوند بوده و رهبر عزیز ما در قلب ملت جا دارد و با این گونه حرکتها کاری از پیش نخواهند بود.
دولت آذربایجان در راستای جلوگیری از تکرار این موضوع چه کارهایی را باید انجام دهد؟
البته از مسئولین این کشور توقع داریم اقدامات لازم و ضروری در این زمینه را انجام دهند و اجازه ندهند کسی این حرکت ها را انجام دهند.
کشور آذربایجان که بخش زیادی از مردم جهان مسلمان و شیعه هستند و مدتی این کشور جزئی از کشور ما بود.
دولت آذربایجان، متاسفانه در دام اسرائیل افتاده و نماینده اسرائیل در منطقه بوده و باید بدانند اوکراین یکی از بزرگ ترین کشورهای تولید کننده گندم دنیا و در زمینه های زیادی نیز تولید کننده محسوب می شد، در دفاع از اسرائیل حرکت هایی را انجام داد و امروز میبینیم که اسرائیل هیچ همکاری و همراهی را با این کشور ندارد.
دولت باکو باید بداند که اسرائیل خیرخواه هیچ کشوری نیست و تاکنون نشان داده که همراه هر کشوری که بوده، جز بدبختی برای آن کشور به همراه نداشته و به دنبال اهداف خود بوده است.
چرا در کشور ما نسبت به این مسئله سکوت کرده اند و واکنشی به این موضوع را شاهد نیستیم؟
بسیاری قصد دارند از حمله به سفارت آذربایجان به اهداف خود برسند و واقعیت این است که نباید اجازه دهیم این تنشها بیشتر شود و گاهی اوقات به نوعی قصد تحریک دارند.
ما با کشورهای همسایه و منطقه دوست بوده و اختلاف نداریم و اهل جنگ نیستیم، ولی در جایی که عزت و منافع ملی ما در خطر باشد، قاطعانه و مقتدرانه ایستادگی می کنیم و تاکنون نیز این موضوع را در عمل به اثبات رسانده ایم.
به نظر میرسد این سکوت به این دلیل است که نمی خواهند تنش ها بیشتر شود تا دشمنان بتوانند از این کار بهرهبرداری لازم را داشته باشند، ولی کشور آذربایجان به دلیل تعطیلی سفارت و کنسولگری خود و همچنین دیگر توطئه ها اشتباه میکنند.
امیدوارم که دولتمردان آذربایجان به منطقه برگردند و احساس نکنند که اسرائیل دوست آنها است، ضمن اینکه سکوت مسئولان کشور به دلیل خویشتن داری و برای تنش زدایی است.
نظر شما