به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، آیتالله مصطفی محامی- نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان- در مجمع عمومی قرارگاه فرهنگی استان ضمن تبریک چهلوچهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عنوان داشت: علیرغم تبلیغات سوء دشمن جهت بازدارندگی مردم از شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن و نیز وجود مشکلات مختلف در سطح کشور مردم در راهپیمایی ۲۲بهمن حضور پر شور و حماسی داشتند.
امام جمعه زاهدان افزود: در سیستان و بلوچستان نیز علیرغم وجود مشکلات مختلف، حوادث رخ داده، بد اخلاقيها و برخی تحریمهای صورت گرفته شاهد حضور بیش از گذشته مردم در راهپيمايی ۲۲بهمن بودیم.
آیتالله محامی بیان داشت: چنین حماسهای جای تبریک مضاعف دارد از این جهت که مردم فهیم، نجیب و صبور با بصیرت انقلابی در صحنه حضور پیدا کرده و دشمنان را ناکام گذاشتند.
وی ادامه داد: خیلی از افراد انتظار چنین راهپیمایی با شکوهی را نداشتند اما مقام معظم رهبری بر اساس شناخت مردم و رابطه عاطفی خود با آنها از این حضور اطمینان داشته و بیان فرمودند: «امسال هم راهپیمایی ۲۲ بهمن نشانه همدلی و وحدت است» که به لطف الهی خواسته ایشان تحقق پیدا کرد.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به حدیثی از امام علی(ع) در نهجالبلاغه عنوان کرد: امام علی(ع) بیان داشتهاند: «إِذَا وَصَلَتْ إِلَيْكُمْ أَطْرَافُ النِّعَمِ فَلَا تُنَفِّرُوا أَقْصَاهَا بِقِلَّةِ الشُّكْرِ» هرگاه گوشهها و نشانههایی از نعمتهای الهی بهسوی شما رو کرد این آغاز نعمت است و نهایت و پایان نعمت را با شکر کم از خود دور نکنید.
وي ادامه داد: برخورد انسانها در برابر نعمتهای الهی متفاوت است عدهای کفران نعمت میکنند که آنها را به عذاب تهدید میکند و عدهای دیگر نیز شکر و سپاس به جای میآورند که آنها را به افزون کردن نعمت وعده داده است و اگر کم سپاسی وجود داشته باشد سبب رخت بر بستن نعمت خواهد شد.
امام جمعه زاهدان گفت: ما در زندگی فردی و اجتماعی خود از نعمتهای فراوان الهی برخورداریم که قابل احصا نیست از جمله نعمت اسلام و ولایت که نهمتهای بزرگی هستند و بر اساس آیه قرآن فردای قیامت از چنین نعمتهای بزرگی مورد سوال واقع خواهیم شد.
آیتالله محامی تصریح کرد: اگر شکر چنین نعمتی را به درستی به جا نیاوریم درک درستی از اسلام، ولایت و مکتب اهل بیت(ع) نخواهیم داشت و لطف الهی از ما گرفته میشود و لذا باید به درستی سپاسگذار باشیم.
وی گفت: نعمت بزرگ دیگر انقلاب اسلامی است و باید خدا را سپاسگذار باشیم که حیات ما با دوره انقلاب اسلامی همراه گشته است.
آیتالله محامی گفت: پیروزی انقلاب اسلامی تنها گوشهای از نعمتهای خداوند متعال است و این انقلاب میتواند در جبهه مقاومت و فضای جهان اسلام عمق پیدا کند، دل افراد آزاده را جذب کرده، گسترش یابد و زمینه ساز ظهور امام زمان(عج) باشد.
وی ادامه داد: اگر مردم پای کار باشند انقلاب اسلامی محکم و استوار خواهد بود.
امام جمعه زاهدان افزود: اعضای قرارگاه فرهنگی باید از نعمت انقلاب به درستی استفاده و در این جهت انجام وظیفه کنند.
آیتالله محامی بیان داشت: در شرایط کنونی کشور و شبیخون فرهنگی دشمن ما نیز به عنوان اعضای قرارگاه فرهنگی باید به درستی ایفای نقش نموده و کار خود را به شیوه مطلوب انجام دهیم.
وی ضمن قدردانی از تلاشهای اعضای قرارگاه فرهنگی استان اضافه کرد: ما نباید به آنچه انجام شده اکتفا کنیم زیرا راه نرفته بسیار است.
آیتالله محامی خاطرنشان کرد: مسئولان نباید حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن را به پای فعالیتهای خود بگذارند زیرا این حضور برگرفته از عشق مردم نسبت به نظام اسلامی، مقام معظم رهبری و خون شهداست و مسئولان باید به جبران و سپاسگذاری این حرکت حماسی در هر جایگاهی که هستند تلاش مضاعف داشته باشند.
وی عنوان کرد: هدف از تشکیل قرارگاه فرهنگی افزایش حجم فعالیتهای فرهنگی، تسریع و هدایتگری امورات و هم افزایی دستگاههای مختلف در فعالیتهای فرهنگی است.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان گفت: قرارگاه فرهنگی باید در حوادث اخیر استان حضور جدی پیدا میکرد که متاسفانه با تاخیر انجام شد اما همچنان این مسیر نیازمند فعالیت است و قرارگاه فرهنگی باید در این جهت حضور جدی داشته باشد.
وی افزود: نقشه اصلی دشمن در اتفاقات اخیر استان ایجاد دو قطبی سازی است که مقام معظم رهبری نیز به خوبی از این موضوع مطلع و علیرغم پیگیریهای صورت گرفته فرمودند: «دستگاههای مختلف باید کار خود را انجام دهند» و در مقابل هیئتی را نیز برای دلجویی به استان فرستادند تا مانع از ایجاد دوقطبی در استان باشد.
آيتالله محامی اضافه کرد: ما نیز باید از حیث قرارگاه فرهنگی به تحرکات دشمن توجه داشته و برنامه ریزی کنیم تا در مقابل حمله آنها ضد حملات قویتری داشته باشیم.
نماینده ولیفقیه در سیستان و بلوچستان خواستار ارائه گزارش عملکرد کميتههای مختلف قرارگاه فرهنگی استان شد و افزود: در فضای کنونی رسانه، آموزش و پرورش، دانشگاهها، حوزههای علیمه و نهادهای مردمی خودجوش از اهمیت بالایی برخوردارند و باید زمینه نقش آفرینی بیشتر مردم در فعالیتهای فرهنگی را فراهم کنیم.
نظر شما