فرهنگ، هنر و اندیشه باید در مساجد سازماندهی شود

زرهانی با اشاره با بیان‌اینکه فرهنگ، هنر، اندیشه و فعالیت‌های مرتبط با فضای مجازی همه باید در مساجد سازماندهی شوند، گفت: اگر مساجد ما کم‌رونق شود، فساد در جامعه افزایش می‌یابد.

«سیداحمدزرهانی»، در گفت و گو با خبرنگار گروه مسجد و کانون‌های مساجد خبرگزاری شبستان  با اشاره به اینکه خانه های خدا مرکز ذکر الهی است، اظهار کرد: همه خیرات و برکات الهی در مسجد و اقامه نماز متجلی است و مسجد به عنوان پایگاه اندیشه  و تفکری توحیدی مرکزی برای هم افزایی و همگرایی مسلمانان و جماعت مسلمین است.

 

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور بیان کرد: در مسجد نشاط، نیرو، کارآمدی، اثرگذاری برای حل مشکلات مسلمین فراهم است، همان گونه که در صدر اسلام مساجد، مرکز سیاست،فرهنگ و پایگاهی برای رسیدگی به مشکلات اقتصادی و معضلات مردم بود.

 

زرهانی با اشاره به ویژگی های مسجد آباد و برقرار، گفت: در چنین مسجدی، مسلمانان نسبت به اقامه نماز اهتمام ویژه ای دارند و تعاون و همفکری یکی از مولفه های مورد توجه در آن است. همان گونه که در قرآن کریم آمده است: «تَعاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَ التَّقْوى وَ لا تَعاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ، در راه نیکى و پرهیزگارى با هم تعاون کنید»،برداشتی که از این آیه قرآن می توان داشت، این است که مسجد مکانی است که برپایه بِر و تقوا بنا شده است.

 

زرهانی تاکید کرد: فرهنگ، هنر، اندیشه، فعالیت های مرتبط با فضای مجازی همه باید در مساجد سازماندهی شوند، این مولفه ها می توانند زمینه جذابیت مساجد را فراهم کنند، چراکه اگر مساجد ما کم رونق شود، مفاسد در جامعه زیاد می شود و اگر حضور آحاد مردم در صف های نماز جماعت مساجد پررنگ شود، پیشرفت های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی جامعه ما دوچندان می شود.

 

 قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند: «ایران قوی باید در شاخص های فناوری و تکنولوژی و معنویت و اخلاق و تقرب الهی ترقی کند»، از این رو مساجد باید در تحقق این شاخص ها اثربخش باشند.

 

کد خبر 1253437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha