فعالیت ۱۶۱ مرکز نیکوکاری کمیته امداد در استان سمنان

ذوالفقاری از فعالیت ۱۶۱ مرکز نیکوکاری در استان سمنان در زیرمجموعه کمیته امداد این استان خبرداد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان، محمدحسین ذوالفقاری-  مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان  امروز 30 بهمن درجمع اصحاب رسانه با بیان اینکه به همت خیران استان شاهد رشد مراکز نیکوکاری هستیم، گفت: هدف از ایجاد این مراکز برقراری ارتباط بین معتمدان و نیازمندان یک محله است تا با همفکری بتوانند یاریگر محرومان شوند.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان کار عمده این مراکز همراه کردن خیران و مسئولان در رفع مشکلات و شناسایی توانمندی‌های موجود یک محله عنوان کردوافزود: ۷۵ مرکز از ۱۶۱ مراکز نیکوکاری، به صورت تخصصی در استان مشغول خدمت به نیازمندان هستند.

 

وی ازفعالیت ۲۰ مرکز نیکوکاری تخصصی فرهنگی، ۱۶ مرکز اشتغال، ۲۰ مرکز تخصصی زکات و پنج مرکز تخصصی درمانی خبردادوافزود: یک مرکز در حوزه تخصصی ازدواج و ۱۳ مرکز تخصصی دیگر در استان سمنان مشغول خدمت به نیازمندان است.

 

ذوالفقاری تصریح کرد:این مراکز با همیاری و همکاری مردم و خیرین تلاش می‌کنند نیازمندان ساکن در همان محل را شناسایی و بخشی از مشکلات آنها را مرتفع کنند که وجود مراکز نیکوکاری سبب شده روند زمانی رسیدگی به نیازهای اساسی فقرا و محرومان جامعه کاهش یابد.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان با اشاره به آغاز به کار مرکز نیکوکاری احسان شهرستان شاهرود همزمان با مبعث حضرت رسول(ص) اظهارداشت: با آغاز به کار این مرکز، تعداد مراکز نیکوکاری شهرستان شاهرود به ۳۴ مرکز رسید.

 

وی همچنین در خصوص تاثیرات مثبت توزیع بسته‌های معیشتی با محوریت مساجد و مراکز نیکوکاری، گفت: در شرایطی که دشمن به دنبال دور کردن افراد جامعه به ویژه جوانان از مساجد است، کارکرد مساجد در حوزه فعالیت اجتماعی ویژه کمک‌های مومنانه نقش این مراکز عظیم دینی در ارتقای کارکردهای دستگاه‌های مختلف را نمایان می‌کند.

 

به گفته ذوالفقاری فعالیت‌های خودجوش مراکز نیکوکاری در ترویج فرهنگ خیر و احسان، تقویت بعد مردمی خدمت‌رسانی به نیازمندان، در هدفمندسازی فعالیت‌ها و هم‌افزایی در منابع موردنیاز برای خدمت‌رسانی بسیار موثر بوده است.

 

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان سمنان  با تأکید برمراکز نیکوکاری به عنوان بازویی توانمند، نقش بسزایی در جلوگیری از تولید فقر و محرومیت ایفا می‌کنند ابراز داشت: تقویت و گسترش حضور آگاهانه و مؤثر آحاد جامعه، ارتقای سرمایه‌های اجتماعی، توسعه شبکه‌های مردمی و تعامل با مؤسسات عام‌المنفعه از سازوکارهای جدی و مؤثر کمیته امداد برای دستیابی به آرمان بلند فقرزدائی و عدالت‌گستری به شمار می‌رود.

 

کد خبر 1253472

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha