راه اندازی بنیاد شادی آفرینی و امید برای شادی‌های مشروع

حجت‌الاسلام فوقی گفت: وقتی می خواهیم یک حرکت شادی آفرین مذهبی در شهر ایجاد کنیم، گرفتار می شویم و غصه می خوریم که چه کنیم، نسبت جامعه دینی ما با لبخند و شادی، با نشاط و جشن ها که در تمدن اسلامی و شیعی ریشه دارد، کجاست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان حجت‌الاسلام مهدی فوقی امروز در نخستین همایش پویش مردمی لبخند که در هتل عباسی اصفهان برگزار شد،با بیان اینکه ما امروز در کف شهر بُعد شادی را نمی بینیم، اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی بعنوان متولی اصلی تعظیم شعائر دینی تصمیم دارد که جایگاه شادی‌های مشروع و چهارچوب دار از نظر شرع مقدس اسلام را تعیین و تعریف کند.‌

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان با بیان اینکه آیا از آغاز اسلام تا امروز پیامبر رحمت، موضوع شادی را مطرح نکردند؟ خاطرنشان کرد: در کتب دینی از جمله بحارالانوار علامه مجلسی  مفصل به موضوع شادی پرداخته شده اما چرا امروز نوجوانان بعنوان یکی از بخش‌های اصلی جامعه مطرح می کنند که آن قسمت شادی آفرینی دین کجاست؟ 
وی ادامه داد: زمانیکه می‌خواهیم در این رابطه کاری را شروع کنیم، بسیاری حساسیت موضوع را تذکر می دهند؛  بله حساس است زیرا در حقیقت آنقدر سکوت کردیم و تماشاگر بودیم که دیگرانی که شرع را قبول نداشتند و دنبال تمدن غربی بودند، آمدند در باغ‌ها، رستوران‌ها و پارک‌ها جاذبه‌ای ایجاد کردند که جوان ما آدرس اشتباهی گرفت و دنبال مسیر غلط رفت. 
حجت‌الاسلام  فوقی با بیان اینکه امروز  باید به همراه هیات مذهبی تکلیف را مشخص کرد که به کدام سمت حرکت کنیم، گفت: آن روی سکه دین، حزن حسینی با حرارتی که ودیعه به ما گذاشته شد و فرمایشی که امام امت فرمودند از محرم و صفر است که اسلام زنده نگه داشته شده است؛ آفرین بخوبی عمل می‌شود اما روی دیگر سکه کجاست؟ و چرا به آن نمی پردازیم و مطرح نمی کنیم؟ 
وی تصریح کرد: علت ایرادها این است که تاکنون  چهارچوبی مشخص نشده است؛ اداره‌کل تبلیغات اسلامی تاکنون سه جلسه در این خصوص برگزار کرده و در جلسه چهارم باید مسئولان بیایند و تکلیف را معلوم کنند. ما به عنوان سازمان تبلیغات اسلامی از مدیران استان تمنا داریم که با وجود تلاش‌های شبانه روزی، در این مسئله ما را یاری کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان اظهار داشت: وقتی می خواهیم یک حرکت شادی آفرین در شهر ایجاد کنیم، گرفتار می شویم و غصه می خوریم که چه کنیم؛ آیا همه اصفهان چهار باغ است آیا ما فقط باید توجه به اقشار مرفه کنیم پس بچه های زینبیه و حصه و فرمایشات حضرت امام راحل برای پابرهنگان چه می‌شود؟ 
حجت‌الاسلام فوقی با تاکید بر اینکه باید منشور و بسته‌ای در این زمینه آماده شود، افزود: امروز در ابهام حرف نمی زنیم بلکه شفاف می گویم نسبت جامعه دینی ما با لبخند و شادی، با نشاط و جشن ها، کارناوال‌ها و فستیوال‌هایی که در تمدن اسلامی و شیعی ریشه دارد، کجاست؟ ما فقط می بینیم برای عزاداری شهر سیاهپوش می‌شود، این نشان غیرت دینی است اما بچه های دبیرستانی ما امروز سوال جدی در خصوص شادی و نشاط و تخلیه هیجانات دارند.
وی خاطرنشان کرد: یک سال از حضورم در سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان می گذرد و اولین حرکت جزءخوانی قرآن در چهارباغ بود که حتی از بلژیک و فرانسه در این خصوص تماس‌هایی داشتیم؛  این برنامه یک نمونه کار جدید برای انقلاب اسلامی بود که حتی دختران و پسران کم حجاب نیز می‌آیند قرآن بدست می گیرند و می خوانند؛ پس معلوم است فضاهای معنوی و مذهبی را ما مصادره کرده‌ایم. 
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در تمدن اسلامی که رهبر معظم انقلاب به عنوان پیشران و و راهبر میدان داری می کنند آن روی سکه، شادی، نشاط معنوی و هیجان دینی دیده شده اما ما باید با همفکری و ارائه نظر علما بسته‌ای بر اساس فرهنگ دینی و راهبری و فرمایشات امام راحل و رهبری معظم انقلاب تعریف کنیم.
وی با بیان اینکه جشن‌های مذهبی پیش رو طبق همان روال قبلی و در حسینیه‌ها و مساجد و با مخاطبین ثابت برگزار می‌شود، ابراز داشت: از ابتدای ماه شعبان تا شب‌های قدر دریایی از مناسبت‌های شادی آفرین را داریم و اصلا ماه رمضان، ماه مبارک و شادی است.
 وی گفت: امروز بنیادی را با حضور متفکران و نخبگان حوزه و دانشگاه و مدیران و مسئولان مراکز مذهبی به عنوان بنیاد شادی آفرینی و امید راه اندازی کردیم که کار خودش را با قوت  پیش خواهد برد.

کد خبر 1254418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha