احمد ارس آشتیانی، مربی دوره آموزشی و توانمندسازی مربیان گروه های سرود مساجد، در حاشیه دوره آموزشی به خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان گفت: این دوره آموزشی در سرفصل های تولید محتوا، انتشار تولید، تربیت نیروی انسانی، فعالان راهبری در صنعت موسیقی و جذب سرمایه و منابع با حضور 20 نفر از مربیان گروه های سرود مساجد زنجان برگزار شد.
وی با بیان اینکه درمرحله نخست نحوه تولید یک اثر مورد بررسی قرار گرفت، افزود: درادامه حاضران با نحوه انتشار آثارتولید شده در فضای مجازی و سایت های موجود آشنا شدند و موضوعاتی همچون صداسازی، صداشناسی، نحوه تشکیل گروه و نکات تربیتی و روانشناسی مطرح شد.
آشتیانی با بیان اینکه مربیان گروه های سرود الگویی برای اعضای گروه محسوب می شوند، گفت: در این دوره ها تلاش شد تا موضوع تربیتی اعضای گروه سرود را نیز مورد توجه قرار دهیم.
مربی دوره توانمندسازی مربیان گروه های سرود مساجد با یادآوری اینکه این دوره برای نخستین بار در استان زنجان اجرایی می شود، گفت: امیدواریم این دوره ها استمرار داشته باشد چرا که در این دوره تمام گروه های سرود از مبتدی تا حرفه ای حضور داشتند از اینرو تشکیل کارگاه های تخصصی و بیان موضوعات مرتبط با هر گروه مورد نیاز است.
وی بر ضرورت حضور شعرا و مربیان آهنگساز در چنین کارگاه هایی مورد تاکید است، افزود: اگر کلاس های عملی نیز در حاشیه چنین کارگاه هایی تشکیل شود، اثرگذار خواهد بود.
به گفته این هنرمند آهنگ ساز، حمایت از گروه های سرود برای ادامه روند کار هنری این قشر یک نیاز اساسی است، هرگاه گروه سرودی کار خود را آغاز می کند برای موفقیت و کسب جایگاه نیازمند حمایت ارگان ها و دستگاه ها است.
آشتیانی با ابراز خرسندی از تشکیل دبیرخانه گروه سرود برای اختصاص بودجه و حمایت از این گروه ها در زنجان گفت: مقام معظم رهبری نیز در سال های اخیر تاکید ویژه ای به تقویت گروه های سرود و اثرگذاری آن ها داشته است.
وی همچنین به ضرورت آسیب شناسی گرایش جوانان به سمت موسیقی پاپ غربی تاکید کرد و گفت: تلاش کنیم آثاری خلق شود که با ذائقه جوانان امروز همخوانی داشته باشد.
این مربی سرود با بیان اینکه بسیاری از گروه های سرود ما بدون امکانات اولیه شروع به کار می کنند و آثار خوبی نیز خلق می شود، افزود: در کنار تمرین گروه های سرود، تربیت افراد برای آهنگ سازی نیز در مساجد مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما