شناسایی و پرورش استعدادها رویکرد کانون فرهنگی هنری مسجد است

مدیرکانون فرهنگی هنری شهدای الشتر گفت: شناسایی و پرورش استعداد ها و تلاش در راستای تقویت فرهنگ جهادی رویکرد کانون فرهنگی هنری مسجد است.

خبرگزاری شبستان_ استان لرستان؛ کانون فرهنگی هنری «شهدای الشتر» در شهرستان سلسله واقع شده است، این کانون فرهنگی هنری از سال ۱۳73 با مجوز ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری استان لرستان فعالیت خود را آغاز کرده است.

 

این کانون فرهنگی هنری مسجد از کانون های فعال استان لرستان است و در رویداد فهما طی سال 1400 به عنوان کانون برتر کشوری در رواق قلم معرفی شد.

 

 فعالان این کانون در جشنواره های مختلف موفق به کسب رتبه های برتر شده اند، از نظرفعالیت فرهنگی از فعالان فرهنگی، مذهبی و جهادی شهرستان سلسله محسوب می شوند.

 

«علی یوسفوند» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد با اشاره به برنامه ها و فعالیت های کانون فرهنگی هنری شهدای الشتر، اظهار کرد: این کانون فرهنگی هنری مسجد با رویکرد جذب اقشار مختلف بویژه نسل جوان و نوجوان به مسجد فعالیت می کند.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای الشتر افزود: این کانون فرهنگی هنری مسجد طی سال1373 و به عنوان نخستین کانون فرهنگی هنری استان لرستان فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون اقشار مختلفی از جمعیت این شهرستان به عنوان عضو این کانون فرهنگی هنری مسجد فعالیت کرده اند.

 

وی با اشاره به ثبت مشخصات اعضای کانون در رویداد فهما، افزود: با توجه به شاخص های چون سن اعضاء، در این سامانه اعضای کانون فرهنگی هنری شهدای الشتر 570 نفر ثبت شده است که جمعیت فعالین بسیار بالاتر از این آمار است.

 

یوسفوند بیان کرد: با توجه به رویکرد برنامه محور کانون فرهنگی هنری شهدای الشتر، بالغ بر 50 درصد از اعضای این کانون فرهنگی هنری مسجد را جوانان تشکیل می دهند.

 

وی ادامه داد: برنامه های کانون فرهنگی هنری مسجد موجب استقبال گسترده اقشار مختلف مردم بویژه نسل جوان و نوجوان از فعالیت های این کانون فرهنگی هنری مسجد شده است.

 

یوسفوند خاطرنشان کرد: در این کانون فرهنگی هنری مسجد علاوه بر برنامه های مناسبتی و ستاد برنامه های ویژه نسل جوان و نوجوان برگزار می شود.

 

وی افزود: اردوهای زیارتی و تفریحی، برگزاری برنامه های هنری و فرهنگی، برنامه های با رویکرد بصیرت افزایی و آگاهی بخشی، شناسایی و توانمند سازی استعدادها، برگزاری ویژه برنامه های دینی و قرآنی و ویژه برنامه های غنی سازی اوقات فراغت از جمله برنامه های این کانون فرهنگی هنری مسجد ویژه نسل جوان و نوجوان است.

 

یوسفوند اذعان داشت: اجرای طرح تلاوت نور، طرح های قرآنی چون مدهامتان، سه شنبه های تکریم، اکران فیلم های جشنواره عمّار، تشکیل حلقه های صالحین و.... از دیگر برنامه های این کانون فرهنگی هنری مسجد است.

 

وی افزود: دوره های آموزشی قرآنی، نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، حفظ مفاهیم قرآن، احکام، ورزشی، دوره های مختلف مقدماتی و پیشرفته کامپیوتر، خطاطی، خیاطی، گلدوزی، گلسازی، کمک های اولیه، طراحی و نقاشی، کتابخانه و دوره های کمک درسی ریاضی، زبان و عربی در این کانون فرهنگی وهنری در طول سال برگزار می شود.

 

یوسفوند اذعان داشت: برگزاری کلاس های اصول و عقاید به صورت سالانه در این کانون فرهنگی و هنری مسجد، ابراز کرد: در طول سال دو نوبت کلاس هایی همچون کلاس های مهدویت و امام شناسی، اصول و عقاید، حجاب وعفاف فرقه شناسی و شیعه شناسی برگزار می شود.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای الشتربا اشاره به توطئه های دشمنان در عرصه فرهنگی افزود: با برگزاری سلسله نشست های برای اقشار مختلف در راستای آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در بین اقشار مردم بویژه نسل جوان و نوجوان تلاش می شود.

 

وی همچنین با اشاره به برگزاری یادواره های شهدا با محوریت کانون فرهنگی هنری شهدای الشتر در مسجد جامع شهرستان سلسله، بیان کرد: بیان سیره و زندگی شهدا مهم ترین راه مقابله با توطئه های دشمنان است.

 

یوسفوند اذعان داشت: در راستای ترویج ارزش های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس یادواره شهدای این شهرستان با محوریت کانون فرهنگی هنری مسجد برگزار می شود.

 

وی با اشاره به برنامه کانون فرهنگی هنری مسجد در حمایت از اشتغال، افزود: با برگزاری دوره های آموزشی مختلف در راستای توانمند سازی اقشار مختلف و جوانان علاقمند و حمایت از مشاغل این افراد تلاش می شود.

 

مدیر کانون فرهنگی هنری شهدای الشتر افزود: برگزاری سلسله جلسات دانش افزایی با سرفصل های مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی و همچنین آسیب های اجتماعی از دیگر برنامه های کانو ن فرهنگی هنری شهدای الشتر است.

 

کتابخانه کانون فرهنگی وهنری شهدای الشتر، دومین کتابخانه عمومی شهرستان الشتر است

 

یوسفوند با اشاره به اینکه کتابخانه مسجد جامع الشتر، دومین کتابخانه عمومی شهرستان الشتر است، بیان کرد: این کتابخانه از سال 1377 در شهرستان الشتر فعال شده است.

 

وی در ادامه از تولید برنامه های ویژه فرهنگی و دینی در این کانون فرهنگی وهنری مسجد خبرداد و ادامه داد: تاکنون سه نوع نرم افزار تحت عنوان حماسه بصیرت 9دی، امام رئوف در وصف امام رضا(علیه السلام) و عفاف و حجاب در این کانون تولید شده است.

 

 

مدیرکانون فرهنگی وهنری شهدای الشتر ابراز کرد:این نرم افزار ها در بین ارگان ها و نهادی این شهرستان توزیع شده است.

 

وی همچنین با اشاره به استمرار برنامه های این کانون فرهنگی وهنری در طول سال، ادامه داد: از سال 1373 تاکنون جلسه دائمی و مهم قرآنی بنام قائمیه ویژ برادران و در شب های جمعه برگزار می شود.

 

 هم اکنون با توجه به فعالیت های مستمر کانون فرهنگی وهنری شهدای الشتر، مسجد جامع الشتر یکی از فعال‌ترین مساجد سطح شهر در اجرای برنامه‌های مذهبی-فرهنگی به شمار می‌آید.

 

جوانان و نوجوانان الشتری و دیگر اقشار این شهرستان در طول سال در برنامه‌ های مختلف این کانون فرهنگی وهنری حضوری پرشور و بانشاط دارند.

کد خبر 1254635

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha