صحیفه سجادیه، منبعی ارزشمند در تقویت گفت و گوی بین ادیانی

پژوهشگر و اندیشمند روسی گفت: صحیفه سجادیه، منبع بسیار خوب و پرمحتوایی برای تقویت گفت و گوی بین ادیانی به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان قم، دکتر عبدالکریم تاراس، محقق و پژوهشگری از کشور روسیه طی سخنانی در نشست تخصصی ظرفیت های تبلیغی صحیفه سجادیه در عرصه بین الملل که امروز در قالب دوازدهمین کنگره امام سجاد(ع) در سالن همایش های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، با بیان این که حقیقتاً صحیفه سجادیه یک کتاب ویژه و استثنایی است، اظهار داشت: به نظر بنده این کتاب در مسیر ترویج گفتمان های مذهبی در جهان بسیار مؤثر است به خصوص این که بدانیم در دنیای امروز شاهد مشکلات و معضلاتی در ابعاد اخلاقی، فرهنگی ، اقتصادی و اجتماعی است و برای هدایت بشریت به سمت آینده بهتر نیازمند به گفت وگوی ادیان هستیم.

 

وی افزود: بی شک یکی از آثار و کتاب های کلیدی در همین باره، صحیفه سجادیه است که به زبور آل محمد(ص) معروف است و از ویژگی های صحیفه باید به ادبیات و زبان استثنایی آن اشاره کنم و این مساله آن قدر اهمیت دارد که بعد از قرآن و نهج البلاغه ما نیاز به صحیفه سجادیه داریم.

 

پژوهشگر و اندیشمند روسی که موفق به ترجمه و شرح مفصلی به کتاب صحیفه به زبان روسی شده است، گفت: هر فرازی از صحیفه چنان عمیق و دارای معارف ناب است که نیاز به انتشار و چاپ کتاب های متعددی به منظور شرح و تفصیل آن ها هستیم.

 

این پژوهشگر روسی ادامه داد: صحیفه سجادیه همچون نهج البلاغه از حیث فلسفی و معارفی بسیار عمیق است که در آن حقایقی نابی گفته شده که برای سعادتمندی انسان بسیار مفید است.

 

وی با اشاره به این که آموزه های عمیقی در راستای تبیین توحید در این کتاب وجود دارد، گفت: همان طور که اشاره کردم، از لحاظ ادبی و زیبایی شناسی نیز صحیفه یک کتاب و اثر شاخص به شمار می رود. این اثر همچنین اشتراکاتی نیز با قرآن و نهج البلاغه دارد اما در عین حال تمایزاتی نیز با آن ها دارد

کد خبر 1254659

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha