ویژگی یک سفر خوب ایجاد معنویت و شروع سفر با ذکر و نام خداست

زرهانی با بیان اینکه ویژگی یک سفر خوب ایجاد معنویت و شروع سفر با ذکر و نام خداست.گفت: باید سفر به نحوی باشد که سرشار از معنویت الهی باشد و عمل به اقتضائات شرعی و انجام فرائض دینی در رأس آن قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست هم اندیشی اجرای طرح پویش “همراهان سفر ایمن” نوروز ۱۴۰۲، با حضور وبیناری سید احمد زرهانی قائم مقام و معاونین ستاد اقامه نماز کشور و مدیران ستاد اقامه نماز استانها، معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری وحمل‌ونقل جاده‌ای و مدیران و معاونین ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استانها، مدیران مجتمع های خدماتی و رفاهی استانها و مشاورین و معاونین سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و شورای معاونین و فرماندهان بسیج ادارات استانی در روز هفتم اسفند ماه، برگزار شد.

 

سید احمد زرهانی در این جلسه ضمن تشکر و قدردانی از سازمان راهداری در راستای ایجاد زمینه برای همکاری متقابل به تشریح ویژگی های یک سفر خوب پرداخت.

 

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور اولین ویژگی یک سفر خوب را ایجاد معنویت و شروع سفر با ذکر و نام خدا عنوان کرد.

 

وی افزودباید سفر به نحوی باشد که سرشار از معنویت الهی باشد و عمل به اقتضائات شرعی و انجام فرائض دینی در رأس آن قرار بگیرد.

 

زرهانی در ادامه دومین ویژگی یک سفر خوب را سفر ایمن برشمرد و گفت: فعالیت سازمان راهداری در کشور در بحث ایمنی سفرها چشمگیر بوده است و با نظارت بر سلامت جاده ها، عبور مسافرین از نقاط خطر خیز را تسهیل بخشیده است.

 

وی سفر شاد را به عنوان ویژگی سوم سفر خوب عنوان کرد و گفت: مسافرت با هدف تفریح و شادمانی در کنار خانواده انجام می شود که می توانیم با ارائه برنامه های متنوع فرهنگی در این امر شاد همراه با مردم باشیم.

 

سید احمد زرهانی چهارمین ویژگی سفر خوب را دانش افزایی قلمداد کرد و استفاده از آثار تاریخی و فرهنگی در تمامی استانهای کشور را که نشانه ای از تمدن در ایران دارد دانش و بینش ما را بالا می برد.

 

این مقام مسئول تصریح کرد: این توانایی وجود دارد با بسیج امکانات و کمک رسانی کسانی که می توانند اثر گذار باشند چهار بُعد سفر تکمیل شود.

 

قائم مقام ستاد اقامه نماز، ارسال بخشنامه و نظارت و ارزیابی از انجام فعالیتها و فعال بودن کارگروه های سفر در استانداری ها را در پیشبرد اهداف موثر دانست.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه اندازی سامانه راهنماز، گفت: استفاده از امکانات فضای مجازی در حوزه مدیریت سفر در بحث اقامه نماز و استفاده از یاوران نماز در تمامی استانها جهت کمک به تکمیل سامانه راهنماز ضروری است.

 

وی افزود: تولید محتوای نماز جهت استفاده عموم در ایام سفر و استفاده از امکانات محلی مانند بسیج مدارس، بسیج مساجد و دانشجویان با سازماندهی در ترویج معارف دینی موثر است.

 

سید احمد زرهانی در ادامه با تاکید بر اینکه نباید از قدرت مردم غافل باشیم، گفت: توجه به صیانت از محیط زیست به عنوان یکی از آداب سفر و حفظ طبیعت و نگهداری و مراقبت از آن نیازمند آموزش و فراهم آوردن امکانات است.

 

وی در پایان با اشاره به اینکه خلاقیت و ابتکار در این مسیر فرهنگ سازی را به ارمغان می آید، خواستار همکاری در ایجاد سفری شاد و ایمن و آموزنده شد.

 

سید علی مهدیان معاون برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز در ادامه ضمن تبریک اعیاد مبارک ماه شعبان از زحمات و تلاشهای پرسنل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای قدردانی کرد.

 

وی سازمان راهداری را یکی از دستگاه های اجرایی پیشرو در امر نماز عنوان کرد و گفت: در فرآیند اقدام جامع با دوستان همکاری کردیم و قرار است با هماهنگی کامل فعالیتها به نحو مطلوب اجرا شود.

معاون ارزیابی و نظارت ستاد اقامه نماز، تولید محتوا، جذب خیرین و اجرای دقیق برنامه ها را در ایام سفر ضروری عنوان کرد.

 

وی در ادامه افزود: سامانه راهنماز جهت نظارت و ارزیابی فضاهای اقامه نماز در کشور در عید نوروز به بهره برداری خواهد رسید.

 

مهدیان یادآور شد: با توجه به تقارن عید نوروز و ماه مبارک رمضان، محتوای فرهنگی و دینی را پر رنگ تر دیده ایم و تلاش شود در صورت امکان با شناسایی خیرین افطاری ساده جهت پذیرایی از مسافران در استانها محقق شود.

وی در پایان تاکید کرد: در بخش نظارت بر اماکن اقامه نماز بین راهی از ظرفیت مردمی مانند یاوران نماز استفاده بهینه خواهد شد.

 

در پایان جلسه در خصوص اجرای پویش سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و بررسی فعالیتهای مجتمع های رفاهی در ایام نوروز ویژه مسافرین بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

 

 

 

کد خبر 1255074

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha