تئاتر خیابانی مظلوم است

کارگردان تئاتر آخرین اولی گفت: تئاتر خیابانی هنری مظلوم است و تعداد منابعی که در این حوزه وجود دارد کم است اما علاقه‌مندان آن زیادند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان،  یکی از ابزارهایی که می توان مردم را امیدوار و  از رنج ها دور نگه داشت. هنر است. هنری که در تئاتر و فیلم با ژانر کمدی خود را نشان می‌دهد در نزد مردم هم جایگاه ویژه ای دارد.

 

از همین رو، جشنواره ملی تئاتر کمدی خندستان همزمان با اعیاد شعبانیه، باهدف ارزیابی و حمایت از گروه‌های تئاتر ایران و تزریق خنده در جامعه، باحضور ۲۶ اثر در بخش خیابانی و ۱۵ اثر در بخش صحنه ای برگزار می شود.

 

یکی از نمایش هایی که در جشنواره ملی تئاتر کمدی خندستان حضور دارد‌، نمایش آخرین اولی است که در چهلمین جشنواره بین الملی فجر هم مورد تقدیر قرار گرفت.

 

در همین باره  سمیه مهری که کارگردان و نویسنده  نمایش آخرین اولی به خبرنگار شبستان گفت:کار هنری در زمینه تئاتر را با دنیای بازیگری آغاز کرده ام و سالهاست که در این عرصه فعالیت دارم.

 

او افزود: نمایش" آخرین اولی" از تولیدات گذشته گروه پیله است که دارای یک موضوع چندگانه و جهان شمول می باشد. به این نمایش از نظر روانشناسی،  انسانی و جامعه شناسی می توان نگاه کرد؛ زیرا موضوعی است که این روزها باید به آن در دنیای کنونی پرداخته شود.

 

مهری خاطرنشان کرد: نمایش خیابانی« آخرین اولی » قبل از جشنواره خندستان در جشنواره فجر حضور داشته است که حائز تقدیر در بخش های نویسندگی، بازیگری مرد (دو نفر) و موسیقی شد.

 

او گفت: در این نمایش امیر حسین انصافی به عنوان بازیگر و آهنگ ساز، امیر محمد انصافی  نوازنده،  معصومه صفایی دستیار کارگردان،  نیما مهدویی نوازنده، کیوان کریمی دهکردی نوازنده و سامان شکیبا، امید حمیدی، علیرضا تاجیک، مهدی مزدارانی، امید راهوار، حسین کاظمی و محمد رضا حبیبیان به عنوان بازیگران این نمایش به هنرنمایی می پردازند.

 

نویسنده و کارگردان تصریح کرد:  شنا برخلاف مسیرآب را دوست دارم  حس خوبی به من دست می دهد. دوست دارم چیزهایی را بررسی کنم که کمتر مورد توجه قرار گرفته است و به همین دلیل موضوعی چند گانه را برای نمایش انتخاب کرده ام.

 

وی با بیان اینکه از جشنواره هیچ انتظاری نمی‌توان داشت گفت: زیرا برگزار کردن جشنواره در این شرایط و در این اوضاع کار فعلی بسیار سخت و دشوار است.

 

مهری گفت: تئاتر خیابانی هنری مظلوم است و تعداد منابعی که در این حوزه وجود دارد کم است اما علاقه‌مندان آن زیادند. بنابراین برگزاری جشنواره هایی نظیر خندستان می تواند به تبادل تجربه بین هنرمندان عرصه تئاتر خیابانی کمک شایان توجهی کند.

کد خبر 1255378

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha