زنان نمونه روستایی کُرد غرب کشور تجلیل شدند

زنان نمونه روستایی کُرد غرب کشور در نخستین دوره جایزه شهیده فاطمه اسدی در منطقه کامیاران تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان کردستان، زینب اختری _مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور_ در نخستین دوره جایزه فاطمه اسدی که با رویکرد معرفی و تجلیل از بانوان نمونه کُرد روستایی در غرب کشوردر کامیاران برگزار شد، اظهار کرد: انتخاب مناسب جایزه اقتدار و شهامت با نام زنی که جانانه ایستاد و جانش را فدای خانواده و مردم سرزمینش کرد بی‌شک امری ماندگار و جاودانه خواهد بود.
 

وی افزود: این جایزه  پایه‌گذار رویکردی برای معرفی زنان موفق و توانمند کشور است و نیاز به ‌شناسایی و معرفی چنین الگوهایی به نسل جوان و نوجوان کشورمان وجود دارد.
 

مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور گفت: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد شهیده فاطمه اسدی این است که فقط برای خود و خانواده‌اش فداکاری نکرد بلکه او دغدغه امنیت و آسایش مردم را هم داشت.
 

اختری اضافه کرد: این شهیده بزرگوار که نمونه زن کُرد شجاع و حامی همسر و فرزندانش است با فهم درست و تشخیص به موقع و خوب موقعیت برای حمایت از همسرش که برای کمک به مردم جان خود را به خطر انداخته بود، وارد میدان جنگ شد.
 

مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور عنوان کرد: شهیده فاطمه اسدی برای حفظ کیان خانواده خود تلاش کرد و وارد رایزنی با دشمن شد و تا مرز شهادت پایداری و پافشاری کرد.
 

فرماندار شهرستان کامیاران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه مردم این شهرستان ۴۱۵ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کردند، اظهار کرد: اتفاقات و جانفشانی های زیادی در کردستان روی داده که در طول ۴۴ سالی که از عمر با برکت انقلاب اسلامی می گذرد تعدادی از آنها بازگو و شناسایی شده و تعدادی هم هنوز هم چون راز باقی مانده است.
 

کیوان شافعی ادامه داد: شهیده فاطمه اسدی به عنوان یک بانونی کُرد که با شهادت خود تبدیل به الگوی ماندگاری در عرصه صیانت از خانواده شد امروز برای همه مردم ما شناخته شده است.
 

امام جمعه شهرستان کامیاران هم در این مراسم با بیان اینکه شهید فاطمه اسدی سند مظلومیت زنان این سرزمین در دوران جنگ تحمیلی است، اظهار کرد: به شهادت رساندن این زن شهیده نشان از خباثت اپوزیسیونی است که امروز از مقام زن سوءاستفاده می‌کند.
 

حجت‌الاسلام احمد زارعی ادامه داد: مردم ما که جنایت‌های دشمنان را دیدند باید قدر انقلاب اسلامی را بیشتر بدانند.
 

در این جایزه از زنان هنرمند، نویسنده، رسانه‌ای، سمن محور، نام‌آوران، ورزشکاران، مبلغین دینی و مادران و همسران شهید روستا با اهدای تندیس و لوح سپاس تجلیل و قدردانی شد.
 

پیکر شهیده «فاطمه اسدی» پس از ۳۷ سال مفقود اثری در سال ۱۴۰۰ در مرز بین کردستان ایران و عراق تفحص و پس از آزمایش‌های «دی ان ای» هویت این شهیده مشخص شد.
 

در کنار برگزاری مراسم جایزه شهیده فاطمه اسدی نمایشگاه صنایع دستی از کسب و کارهای فرهنگی و هنری در محل نگارخانه از زنان کارآفرین سطح شهرستان شامل لباس کُردی،  غذاها و محصولات بومی منطقه برگزار شد.

کد خبر 1256034

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha